Probleem: de Output-werkruimte is niet beschikbaar in Bridge

De Output-werkruimte/module is niet beschikbaar in Bridge CC.

Oplossing

De Output-werkruimte/module om pdf-contactbladen en -presentaties en webgalerieën te genereren werd niet meegeleverd met Bridge CC. U kunt de Adobe Output Module en de bijbehorende werkruimte handmatig downloaden en installeren voor Bridge CC door de instructies op de volgende pagina te volgen:

De Adobe Output Module installeren in Bridge CC

Aanvullende informatie

U kunt ook contactbladen maken door Gereedschappen > Photoshop > Contactblad II in Bridge CC of Bestand > Automatisch > Contactblad II in Photoshop CC te selecteren.

U kunt pdf-presentaties maken door Bestand > Automatisch > Pdf-presentatie te selecteren in Photoshop CC.

Als u het Creative Cloud-abonnement Alle apps hebt, kunt u Lightroom 5 gebruiken om contactbladen en webgalerieën te genereren.

• Help bij Lightroom / Lay-outs en sjablonen van de module Afdrukken: http://helpx.adobe.com/nl/lightroom/help/print-module-layouts-templates.html
  • Help bij Lightroom / Webgalerieën maken in Lightroom: normale workflow: http://helpx.adobe.com/nl/lightroom/help/creating-web-galleries-basic-workflow.html