Met DPS App Builder kunt u een aangepaste viewer-app maken die u naar de Apple App Store kunt verzenden. De bureaubladversie van DPS App Builder is op dit moment alleen beschikbaar voor Mac OS. De webversie van DPS App Builder, waarmee u momenteel systeemeigen Android-apps kunt ontwikkelen, werkt in Windows en in Mac OS.

Gebruik de bureaubladversie van de DPS App Builder om viewer-apps voor één folio, voor meerdere folio's en iOS-viewer-apps met abonnementen te maken. U kunt momenteel geen viewer-apps met één folio maken voor de Google Play Store of de Windows Store. Apps met één folio zijn alleen beschikbaar voor de iPad.

Als u de nieuwste versie van de bureaubladversie van de DPS App Builder wilt downloaden, gaat u naar: www.adobe.com/go/digpubsuite_vb_mac_nl.