Bekende problemen

Vind bekende problemen en beperkingen in Adobe Premiere Rush.

Kan naam van projecten niet wijzigen

In sommige ongewone situaties kan de optie om uw project een andere naam te geven uitgeschakeld zijn. Dupliceer het project als dit gebeurt. Er wordt dan een kopie gemaakt die u een andere naam kunt geven.

Delen naar YouTube op iOS werkt momenteel niet

We ondervinden problemen bij het delen naar YouTube. Deze functie is daarom tijdelijk uitgeschakeld op iOS. We werken er actief aan dit probleem zo snel mogelijk te verhelpen. In de tussentijd kunt u uw video exporteren naar en opslaan op uw apparaat om het vervolgens direct naar YouTube te uploaden.

Alleen Android - Audio in videoclips is gedempt wanneer de snelheid tot meer dan 400% wordt gewijzigd

Wanneer een videoclip op sommige Android-toestellen tot meer dan 400% wordt versneld, kan de audio in de clip wegvallen. Het geluid is hoorbaar nadat uw video is geëxporteerd, maar er zijn nog geen tijdelijke oplossingen om het geluid op deze hogere snelheden te horen wanneer het tijdens het bewerken wegvalt. Als u de audio niet wilt horen bij hoge snelheidsaanpassingen, verminder dan de snelheid of demp de clip in het audiovenster.

Groene en roze video wanneer u in Premiere Rush werkt

Soms ziet u een groen en paars waas bij wanneer u uw video bewerkt in Premiere Rush of in het geëxporteerde project. Dit probleem kan veroorzaakt worden door compatibiliteitsproblemen met het stuurprogramma. Het kan zijn dat u uw stuurprogramma moet upgraden.

Zie Groene en roze video in Premiere Pro of Premiere Rush voor meer informatie om dit probleem op te lossen.

Accountproblemen

Premiere Rush geeft de abonnementsstatus soms niet goed weer.

Als u van mening bent dat er onjuiste informatie in Premiere Rush wordt weergegeven over de status van uw abonnement, sluit de applicatie dan af en open deze opnieuw. Meld u vervolgens af en weer aan bij uw Creative Cloud-account van Premiere Rush.

Regionale verkrijgbaarheid

Adobe Creative Cloud-services worden momenteel niet ondersteund in Premiere Rush in China. Als gevolg hiervan is Premiere Rush niet beschikbaar in deze regio.

Probleem bij het typen van titels in regionale talen

Bij het invoegen van tekst in titels in een andere taal dan Engels, verschijnen er vakjes in plaats van tekst. Dit probleem kan zich voordoen omdat het geselecteerde lettertype niet beschikbaar is in die taal. Selecteer een lettertype dat uw taal ondersteunt om dit probleem op te lossen. Zie voor meer informatie Waarom zie ik vakjes wanneer ik in mijn taal typ?

Problemen met Premiere Rush op Windows 10

Probleem

Tussenoplossing

HEIF-afbeeldingen (standaard voor iPhone X) worden niet ondersteund in Windows. Projecten met HEIF-media worden als 'offline' weergegeven en media moeten opnieuw aan het project worden gekoppeld of toegevoegd.

Dit probleem doet zich voor als u een project start op een iOS-apparaat (zoals iPhone X) dat HEIF vastlegt, en dit vervolgens probeert te openen in Premiere Rush op Windows 10.

Converteer media naar een andere indeling (zoals jpeg). Vervolgens moet u de media via het Windows-apparaat opnieuw aan het project koppelen of toevoegen.

De Windows-videoweergave (grafische kaart) vereist soms een stuurprogramma-update om media correct in Premiere Rush te kunnen afspelen. Als de stuurprogramma's niet worden bijgewerkt, kunnen er problemen optreden bij het afspelen, zoals een geel scherm of wazige groene/roze lijnen.

Update uw grafische kaart met de nieuwste stuurprogramma's, start uw systeem opnieuw op en start Premiere Rush opnieuw.

Problemen met Premiere Rush op macOS of iOS

Probleem

Tussenoplossing

Wanneer u Premiere Rush start, verschijnt een venster met een foutbericht:

Aanmelden bij de Premiere Rush-service is mislukt vanwege een netwerkverbindingsfout.

Dit probleem doet zich soms voor op Premiere Rush op macOS.

1. Start de computer opnieuw op en start Premiere Rush opnieuw.
2. Als de fout zich blijft voordoen, installeer dan de Creative Cloud Cleaner Tool en selecteer Hostbestand repararen > Opschonen. Start Premiere Rush opnieuw op.

Zie voor meer informatie over de Creative Cloud Cleaner Tool De Creative Cloud Cleaner Tool gebruiken om installatieproblemen op te lossen.

Wanneer u een schuifregelaar op een paneel verplaatst, wordt soms de waarde voor een andere schuifregelaar verandert of werkt dit voor de eerder geselecteerde clip.

Dit probleem doet zich soms voor op Premiere Rush op iOS.

Maak de ongewenste wijziging ongedaan en ga verder met bewerken.

Om te voorkomen dat dit gebeurt, moet u, als u merkt dat een schuifregelaar niet goed werkte en niet bewoog met uw swipebeweging, die schuifregelaar opnieuw instellen voordat u een andere schuifregelaar voor dezelfde clip aanpast, of een andere clip selecteert.

In sommige gevallen worden wijzigingen in de Transform Inspector of Title Inspector niet toegepast op de geselecteerde clip en onder de afspeelkop.  Dit doet zich meestal voor bij:

• Het verplaatsen van de geselecteerde clip op dezelfde track (alleen V2-4) naar een positie die nog onder de afspeelkop zit
  • Het verplaatsen van een clip die nog niet was geselecteerd en onder de afspeelkop stond naar de afspeelkop.

Dit probleem doet zich alleen voor wanneer Premiere Rush op iPads wordt gebruikt.

Hef de selectie van de clip en selecteer deze vervolgens opnieuw.

Renderen mislukt op iOS.

Deze fout kan optreden omdat het iOS-apparaat bijna geen batterijvermogen meer heeft. Laad het apparaat op en probeer opnieuw weer te geven.

Verwante informatie