EX11-feil under installering av Creative Cloud-apper

Under installering eller oppdatering av Creative Cloud Creative-programmer, kommer feilen "Installasjon mislykket. Kan ikke pakke ut midl. katalog. Ta kontakt med kundestøtte.(EX11)".

Denne feilen indikerer at nedlastingen av installasjonsfilene ble fullført.  Dessverre oppstod en feil under lagring av de nedlastede filene. Det kan være grunnet utilstrekkelige filrettigheter eller tilgjengelig plass.

Løsninger

1. Verifiser tilstrekkelig diskplass

Verifiser at datamaskinen oppfyller minimum systemkrav og har tilstrekkelig diskplass for å laste ned og installere Adobe Creative-programmer.

2. Brukerkontonavn under 12 tegn

Verifiser at det aktuelle brukerkontonavnet ikke inneholder mer enn 12 tegn. Hvis filbanen for den midlertidige katalogen Brukerkontonavn inneholder mer enn 12 tegn, kan det hende oppdaterings- eller installasjonspakken mislykkes.

3. Verifiser riktig filrettigheter

Verifiser at aktuell brukerkonto har rettigheter til å endre og skrive i den midlertidige katalogen. Prøv å laste ned og installere oppdateringen eller programmet i en ny brukerkonto.

Hvis en nylig opprettet Lokal administratorkonto løser feilen, verifiserer du filrettighetene for den midlertidige katalogen under den tidligere brukte brukerkontoen.  Detaljer om hvordan du verifiser at filrettighetene kan bli funnet i løsning 2 av Feilen "Exit 6" eller "Exit 7" | Installasjonslogg | Lese, skrive, system file errors | CS5, CS5.5.