Med Adobe Premiere Elements kan du gjøre enda mer med lyd, video og bilder. Du kan ha flere versjoner av Premiere Elements installert på datamaskinen, så du trenger ikke avinstallere tidligere versjoner.

Hvis du har kjøpt programvaren på DVD, så installerer du den fra DVD-en. Du kan også laste ned Adobe Premiere Elements fra Adobes webområde og deretter installere det.

Installere fra DVD

Før du begynner

Før du begynner

• Kontroller at du har en DVD-stasjon (ikke en CD-stasjon) koblet til datamaskinen før du starter installasjonen. Sett DVD-en i stasjonen, og følg instruksjonene.

Merk: Hvis det ikke er DVD-stasjon på datamaskinen, kan du laste ned Adobe Premiere Elements fra Adobes webområde og deretter installere det. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Laste ned og installere fra adobe.com.

• Deaktiver brannmurer, antivirusprogramvare og tredjeparts sikkerhetsprogramvare midlertidig. Installasjonen går raskere hvis du deaktiverer disse.

• Finn serienummeret. Serienummeret står på baksiden av DVD-etuiet. Se Finn serienummeret hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du finner serienummeret. Hvis du har en innløsningskode, konverterer du innløsningskoden til et serienummer. Se Hjelp med innløsningskoder for mer informasjon.

Installere Adobe Premiere Elements (Windows).

1. Sett inn DVD-en med Adobe Premiere Elements 2019 i datamaskinen.

2. Klikk på Installer Adobe Premiere Elements 2019 i dialogboksen Adobe Premiere Elements.

Adobe Premiere Elements 2019
    Installer Adobe Premiere Elements 2019

Merk:

Hvis du lukker dialogboksen eller sikkerhetsinnstillingene ikke tillater automatisk avspilling, navigerer du til DVD-en i Windows Utforsker og dobbeltklikker på Setup.exe i mappen Adobe Premiere Elements 2019. Hvis det vises sikkerhetsadvarsler, klikker du på Ja.

3. Hvis du blir bedt om å logge på, oppgir du Adobe ID-en din (vanligvis e-postadressen din) og passordet, og klikker deretter på Logg på.

4. I skjermbildet Alternativer for installering gjør du følgende før du klikker på Fortsett:

• Velg språk
    • Angi installasjonsplasseringen
    Alternativer for installasjon
    Alternativer for installasjon

Adobe Premiere Elements 2019 starter når installasjonen er fullført.

5. I skjermbildet Adobe Premiere Elements 2019 klikker du på Lisensier denne programvaren og skriver inn serienummeret.

trial

Installere Adobe Premiere Elements (Mac OS)

1. Sett inn DVD-en med Adobe Premiere Elements 2019 i datamaskinen.

2. Klikk på Adobe Premiere Elements 2019 i dialogboksen for Premiere Elements 2019.

3. Gå til Adobe Premiere Elements 2019 > Install.app og start installasjonsprogrammet.

Merk:

Skriv inn systemets kontopassord hvis du blir bedt om det.

4. Hvis du blir bedt om å logge på, oppgir du Adobe ID-en din (vanligvis e-postadressen) og passordet, og klikker på Logg på.

5. I skjermbildet Alternativer for installering gjør du følgende før du klikker på Fortsett:

• Velg språk
    • Angi installasjonsplasseringen
    Alternativer for installasjon
    Alternativer for installasjon

Adobe Premiere Elements 2019 starter når installasjonen er fullført.

6. I skjermbildet Adobe Premiere Elements 2019 klikker du på Lisensier denne programvaren og skriver inn serienummeret.

trial

Laste ned og installere fra adobe.com

Før du begynner

• Forsikre deg om at du har administratorrettigheter på kontoen du bruker.
  • Bruk den nyeste versjonen av Internet Explorer, Firefox, Chrome eller Safari.
  • Kontroller at du har en gyldig Adobe ID.
  • Deaktiver popup-blokkeringer i nettleseren.
  • Deaktiver brannmurer, antivirusprogramvare og tredjeparts sikkerhetsprogramvare midlertidig. Installasjonen går raskere hvis du deaktiverer disse.
  • Kontroller at du har et gyldig serienummer for Adobe Premiere Elements.
  • Sørg for at du er koblet til Internett helt til installasjonen er fullført.

Last ned Adobe Premiere Elements

1. Åpne siden for nedlasting av Adobe Premiere Elements i nettleseren.

2. Logg på med Adobe ID-en din.

Hvis du ikke har en Adobe ID, kan du opprette den på siden Opprett en Adobe-ID.

3. Velg plattform og språk for nedlastingen.

4. Klikk på Last ned.

Nedlastingen av filen starter.

Installere Adobe Premiere Elements (Windows)

1. Åpne installasjonsfilen for Adobe Premiere Elements som du lastet ned fra Adobes webområde.

2. Hvis du blir bedt om å logge på, oppgir du Adobe ID-en din (vanligvis e-postadressen) og passordet, og klikker på Logg på.

3. I skjermbildet Alternativer for installering gjør du følgende før du klikker på Fortsett:

• Velg språk
    • Angi installasjonsplasseringen
    Alternativer for installasjon
    Alternativer for installasjon

Adobe Premiere Elements 2019 starter når installasjonen er fullført.

4. I skjermbildet Adobe Premiere Elements 2019 klikker du på Lisensier denne programvaren og skriver inn serienummeret.

trial

Installere Adobe Premiere Elements (Mac OS)

1. Åpne installasjonsfilen for Premiere Elements som du lastet ned fra Adobes webområde.

Merk:

Skriv inn systemets kontopassord hvis du blir bedt om det.

2. Hvis du blir bedt om å logge på, oppgir du Adobe ID-en din (vanligvis e-postadressen) og passordet, og klikker på Logg på.

3. I skjermbildet Alternativer for installering gjør du følgende før du klikker på Fortsett:

• Velg språk
    • Angi installasjonsplasseringen
    Alternativer for installasjon
    Alternativer for installasjon

Adobe Premiere Elements 2019 starter når installasjonen er fullført.

4. I skjermbildet Adobe Premiere Elements 2019 klikker du på Lisensier denne programvaren og skriver inn serienummeret.

trial

Konvertere en prøveversjon til en fullversjon

Når du starter en prøveversjon, vises antall dager som er igjen til prøveversjonen utløper. Du kan bruke alternativet for lisensiering av programvare i dette skjermbildet til å gjøre prøveversjonen om til en fullversjon.

Konvertere en prøveversjon

Bruk serienummeret du har mottatt, til å konvertere prøveversjonen til en fullversjon. Serienummeret starter med 1143. Du kan få serienummeret på ulike måter, avhengig av typen kjøp:

• Fra Adobes webområde: Når du kjøper Adobe Premiere Elements, mottar du en e-post fra Adobe med serienummeret. Se etter en e-post med "ditt serienummer" eller "dine serienumre" i emnelinjen i innboksen.
  • DVD: Du finner serienummeret på baksiden av DVD-etuiet. Hvis du har et omslag til programvaren, kan serienummeret være på omslaget i stedet.

Feilsøke problemer med installering