Du kan laste ned installasjonsprogrammer for Adobe Premiere Elements 2019, 2018, og 15 fra denne siden.

Les før du laster ned

Klikk her for å utvide listen over ting du trenger å vite før du laster ned Adobe Premiere Elements

• Du kan bruke installasjonsfilene til å installere Premiere Elements på datamaskinen og deretter bruke den som full versjon eller prøveversjon.
    • Du må ha serienummeret til Adobe Premiere Elements for å fullføre installasjonen. Trenger du hjelp til å finne serienummeret ditt?
      Logg på til Min Adobe for å finne serienumre for registerte produkter.
      Ellers kan du lese Finne et serienummer.
    • Hvis du ikke har serienummeret, kan du installere produktet og prøve det i en begrenset prøveperiode.
  • Påse at systemet ditt oppfyller systemkravene for Premiere Elements-produkter.
  • Har du problemer? Få hjelp fra ekspertene i fellesskapet vårt.

Adobe Premiere Elements 2019

For Windows For macOS

Last ned 64-biters (3,2 GB)

Språk: Tsjekkisk, nederlandsk, engelsk, fransk, tysk, italiensk, japansk, polsk, russisk, spansk og svensk

Last ned (3 GB)

Språk: Engelsk, fransk, tysk og japansk

Adobe Premiere Elements 2018

For Windows For macOS

Last ned 64-biters (2,7 GB)

Språk: Tsjekkisk, nederlandsk, engelsk, fransk, tysk, italiensk, japansk, polsk, russisk, spansk og svensk

Last ned (2,7 GB)

Språk: Engelsk, fransk, tysk og japansk

Adobe Premiere Elements 15

For Windows For macOS

Last ned 64-biters (1,9 GB)

Språk: Tsjekkisk, nederlandsk, engelsk, fransk, tysk, italiensk, japansk, polsk, russisk, spansk og svensk

Last ned (1,9 GB)

Språk: Engelsk, fransk, tysk og japansk

Laste ned tidligere versjoner av Adobe Premiere Elements

Hvis du vil laste ned Adobe Premiere Elements 14 og tidligere versjoner, ser du Laste ned Adobe Premiere Elements | 14, 13, 12, 11, 10 og 9.

Installere Adobe Premiere Elements

Etter at du har lastet ned installasjonsprogrammet, kan du følge fremgangsmåten i Installere Adobe Premiere Elements for å installere programmet.