Last ned installasjonsprogrammer for Adobe Premiere Elements 2019 og 2020.

Les før du laster ned

Adobe Premiere Elements 2020

For Windows For macOS

Last ned 64-biters (3,5 GB)

Språk: Tsjekkisk, nederlandsk, engelsk, fransk, tysk, italiensk, japansk, polsk, russisk, spansk og svensk

Last ned (3,1 GB)

Språk: Engelsk, fransk, tysk og japansk

Adobe Premiere Elements 2019

Merk:

Adobe Premiere Elements 2019 støttes ikke på Catalina (macOS 10.15). Hvis du vil lære mer, se Photoshop Elements og Premiere Elements kompatibilitet med macOS 10.15.

For Windows For macOS

Last ned 64-biters (3,2 GB)

Språk: Tsjekkisk, nederlandsk, engelsk, fransk, tysk, italiensk, japansk, polsk, russisk, spansk og svensk

Last ned (3 GB)

Språk: Engelsk, fransk, tysk og japansk

Ser du ikke versjonen din?

Lær hvordan du får tilgang til tidligere versjoner av apper uten abonnement.

Installere Adobe Premiere Elements

Etter at du har lastet ned installasjonsprogrammet, kan du følge fremgangsmåten i Installere Adobe Premiere Elements for å installere programmet.