Finn ut hvordan du bruker innløsningskoden for å aktivere et Adobe Creative Cloud-medlemsskap eller et Acrobat DC-abonnement og mer.

Hvis du kjøpte Adobe-produktet ditt i en butikk eller fra en Adobe-forhandler (eller fikk det som et gavekort), kan du ha mottatt en innløsningskode eller en produktkode. Du må løse inn denne koden før du kan begynne å bruke produktet.

Hvis du er usikker på hvilken type kode du har, kan du se Typer koder.

Løse inn koden

Avhengig av abonnementet eller produktet du vil løse inn en kode for, velger du ett av disse alternativene:

Abonnement – Detaljhandel-utgave (for eksempel, Creative Cloud Alle apper)

Innløsningskode kreves

1. Logg på eller opprett en Adobe-ID.

2. Angi innløsningskoden og klikk deretter på Aktiver medlemskap.

Løse inn koden
    Løse inn koden
  3. Godta våre Betingelser og vilkår.

4. Skriv inn kredittkortinformasjonen din på kredittkortsiden, og klikk deretter på Lagre. Klikk på Påminn meg senere for å hoppe over angivelse av kredittkortdetaljer. Ved å angi kredittkortdetaljene dine kan du sikre kontinuiteten til abonnementet.

5. Last ned og installer programvaren.

Merk:

Hvis du allerede har et abonnement, ser du Jeg har et aktivt abonnement. Hvor bruker jeg en innløsingskode?

Abonnement – Student and Teacher Edition (for eksempel Creative Cloud Student and Teacher Edition)

Innløsningskode kreves

1. Logg på eller opprett en Adobe-ID.

2. Bekreft din akademiske status ved å fullføre skjemaet.

Løse inn koden
    Løse inn koden
  3. Angi innløsningskoden din.

4. Godta våre Betingelser og vilkår.

5. Skriv inn kredittkortinformasjonen din på kredittkortsiden, og klikk deretter på Lagre. Klikk på Påminn meg senere for å hoppe over inntasting av kredittkortdetaljer. Ved å angi kredittkortdetaljene dine kan du sikre kontinuiteten til abonnementet.

6. Last ned og installer programvaren.

Merk:

Hvis du allerede har et abonnement, ser du Jeg har et aktivt abonnement. Hvor bruker jeg en innløsingskode?

Et detaljprodukt uten abonnement (for eksempel Photoshop Elements, Premiere Elements og Adobe Captivate)

Innløsningskode kreves

Følg disse trinnene for å hente serienummeret som kreves for å installere programvaren:

1. Logg på eller opprett en Adobe-ID.

2. Angi innløsningskoden og klikk deretter på Løs inn.

3. Skriv ned serienummeret som vises.

4. Angi serienummeret når du blir bedt om det under installasjonen.

5. Lagre innløsningskoden så du har serienummeret tilgjengelig i tilfelle du må installere programvaren på nytt.

Merk:

Innløsningskode og serienummer kan ikke byttes.Sørg for at du skriver inn serienummeret under installasjon.

Ikke-abonnement på utdanningsprodukt (for eksempel Acrobat Professional 2017)

Produktkode kreves

Du må bekrefte at du kvalifiserer for en permanent student-/lærerutgave før du fortsetter å installere programvaren.

Hvis du er i Nord-Amerika, besøker du siden for kvalifikasjonsverifisering , skriver inn produktkoden og fyller ut et valideringsskjema for lærer/student.  Du mottar et serienummer innen 1–2 virkedager.

Hvis du er utenfor Nord-Amerika, fyller du ut valideringsskjemaet for student/lærer som du finner i Adobes kundestøtteportal. Du mottar et serienummer innen 2–4 dager.

Du kan laste ned og installere student-/lærerutgaven av programvaren i prøvemodus, mens du venter på et serienummer fra Adobe.

Du kan bruke programvaren i en begrenset tidsperiode i prøveversjonsmodus. Når prøveperioden er ferdig, krever Student and Teacher Edition et serienummer for at du skal kunne fortsette å bruke det.

Jeg har et aktivt abonnement. Hvordan bruker jeg en innløsingskode?

Hvis du allerede har et aktivt abonnement knyttet til en Adobe ID, kan du fortsatt bruke en innløsningskode.

Avhengig av om du har kjøpt abonnementet med samme eller en annen Adobe ID, justeres innløsningskoden din mot det gjeldende abonnement på forskjellige måter.

Velg alternativet som gjelder for deg:

Hvis du innløser med samme Adobe ID

Hvis du allerede har samme abonnement eller produkt, og du innløser det med samme Adobe ID:

• Hvis betalingsplanen din er en Ettårsplan, betalt månedlig, slutter Adobe å belaste kredittkortet ditt etter at du har innløst koden. Når abonnementsperioden for innløsningskoden er utløpt, fortsetter Adobe å belaste kredittkortet ditt.
  • Hvis betalingsplanen din er en Ettårsplan, forhåndsbetalt , legges abonnementsperioden for innløsningskoden til på slutten av den betalte abonnementsperioden.

Hvis du kjøpte abonnementet med den samme Adobe ID-en:

• Abonnementet går parallelt med det eksisterende betalte abonnementet. Du kan for eksempel forestille deg et scenario der du har et eksisterende abonnement på Creative Cloud Photography med 20 GB lagringsplass. Du har imidlertid også en innløsningskode for abonnementet Creative Cloud – alle apper. I dette tilfellet, hvis du løser inn innløsningskoden, kjører abonnementet på Creative Cloud – alle apper samtidig med det eksisterende abonnementet på Creative Cloud Photography.

Hvis du innløser med en annen Adobe ID

Hvis du løser inn en innløsningskode med en forskjellig Adobe ID for et annet abonnement eller produkt, kjører abonnementet ditt parallelt med det eksisterende betalte abonnementet.

Hvis du kjøpte abonnementet fra en forhandler

Du kan kjøpe abonnementet fra en forhandler som distribuerer Adobe-produkter via innløsningskoder. I dette tilfellet fungerer innløsningen på samme måte som abonnementet du har kjøpt på Adobes nettsted, unntatt hvis betalingsplanen er Ettårsplan, betalt månedlig. Dette abonnementet selges ikke gjennom forhandlerkanalen.

Hvis du er i et land som betjenes av Digital River

I enkelte land betjenes Adobe-kunder av Digital River, en autorisert Adobe-forhandler. Her er en liste over land som betjenes av Digital River.

Hvis du kjøpte det gjeldende abonnementet ditt fra Adobes nettsted, ser du feilmeldingen «UGYLDIG KODE» når du prøver å løse inn koden. Gjør ett av følgende:

• Kontakt Adobe Kundestøtte for å avslutte det eksisterende betalte abonnementet før datoen for automatisk fornyelse. Et døgn etter at du har avsluttet abonnementet, kan du løse inn innløsningskoden med samme Adobe ID.
  • Løs inn innløsningskoden med en annen Adobe ID.I dette tilfellet fornyes det eksisterende betalte abonnementet automatisk og kjører parallelt med det nye abonnementet under en annen Adobe ID.

Hvis du kjøpte det eksisterende abonnementet fra en forhandler (ikke fra Adobes nettsted) mottok en innløsningskode i et land der du også kan kjøpe det direkte fra Adobes nettsted:

• Abonnementet utvides hvis du har det samme produktet og kan løses inn med samme Adobe ID.

Merk:

Du kan ikke kjøpe abonnementet Årsplan, betales månedlig hos en forhandler. Dette abonnementet selges ikke gjennom forhandlerkanalen.

Hvis du har abonnementet Årsplan, forhåndsbetalt, legges innløsningskoden til på slutten av den betalte abonnementsperioden.

• Hvis du løser inn en innløsningskode med samme Adobe ID for et annet produkt, kjører abonnementet ditt parallelt med det eksisterende betalte abonnementet.
  • Abonnementet ditt kjører parallelt med det eksisterende betalte abonnementet hvis du løser inn en innløsningskode med en annen Adobe ID for det samme produktet eller for et annet produkt.

Finner du ikke innløsningskoden din? Bruk informasjonen nedenfor for å finne koden din. Deretter følger du trinnene under Bruke innløsningskoden for å løse inn koden og begynne å bruke produktet.

Trenger du hjelp med å finne innløsningskoden?

Du finner den 24-sifrede innløsningskoden under den sølvfargede skrapeetiketten på produktkort, på et vedlegg i et eskeprodukt, eller inkludert i brødteksten i en e-postmelding hvis du ikke har kjøpt et fysisk produkt.

Du finner innløsingskoden under skrapefeltet på baksiden av kortet.
Du finner innløsingskoden under skrapefeltet på baksiden av kortet.
Finne innløsningskoden eller serienummeret i e-postmeldingen
Finne innløsningskoden eller serienummeret i e-postmeldingen

Vanlige spørsmål