Finn ut hvordan du løser inn Adobe-kjøpet ditt, konverterer innløsningskoden til et serienummer, bruker en innløsningskode til å aktivere et Adobe Creative Cloud- eller Acrobat DC-medlemskap og mer.

Hvis du kjøpte Adobe-produktet ditt fra en forhandler eller en Adobe-forhandler, kan du ha mottatt en innløsningskode. Du må løse inn denne koden før du kan begynne å bruke produktet.

Adobe tilbyr ulike typer produkter og innløsningskoder. Skann gjennom alternativene nedenfor og velg det relevante tilbudet for informasjon om hvordan du løser inn koden din.

Hvis du er usikker på hvilken type kode du har, kan du se Type koder.

Abonnement – Detaljhandel-utgave

Besøk Løs inn ditt Creative Cloud-medlemskap eller Løs inn ditt Acrobat DC-abonnement.

Logg på eller opprett en Adobe ID.

Angi innløsningskoden og klikk på Aktiver medlemskap.

Eksempel: Creative Cloud

Mer informasjon

Abonnement – Student- og lærerutgave

Besøk Løs inn ditt Creative Cloud-medlemskap.

Logg på eller opprett en Adobe ID.

Bekreft din akademiske status ved å fylle ut det medfølgende skjemaet.

Eksempel: CC student- og lærerutgave

Mer informasjon

Detaljhandelprodukt uten abonnement

Besøk Løs inn kjøpet.

Logg på eller opprett en Adobe ID.

Angi innløsningskoden og klikk deretter på Løs inn.

Eksempel: Photoshop Elements

Mer informasjon

Utdanningsprodukt uten abonnement

I Nord-Amerika? Gå til siden for kvalifikasjonsverifisering . Ikke i Nord-Amerika? Gå til kundestøtteportalen til Adobe.

Logg på eller opprett en Adobe ID.

Bekreft din akademiske status ved å fylle ut det medfølgende skjemaet.

Eksempel: Acrobat Professional 2017

Mer informasjon

Begrensning ved bruk

Du kan kjøpe én lisens per plattform for hver student- eller lærerutgave av et produkt fra Adobe per år. Adobes student- og lærerutgaver av produkter kan kun brukes på en privateid datamaskin, og kan ikke videreselges.

Abonnement – Detaljhandel-utgave

Innløsningskode kreves

1. Logg på eller opprett en Adobe-ID.

2. Angi innløsningskoden og klikk deretter på Aktiver medlemskap.

Løse inn koden
    Løse inn koden

3. Godta våre Betingelser og vilkår.

4. Last ned og installer programvaren.

Abonnement – Student- og lærerutgave

Innløsningskode kreves

1. Logg på eller opprett en Adobe-ID.

2. Bekreft din akademiske status ved å fullføre skjemaet.

Løse inn koden
    Løse inn koden

3. Angi innløsningskoden din.

4. Godta våre Betingelser og vilkår.

5. Last ned og installer programvaren.

Ikke-abonnement på detaljhandelprodukt

Innløsningskode kreves

Følg disse trinnene for å hente serienummeret som kreves for å installere programvaren:

1. Logg på eller opprett en Adobe-ID.

2. Angi innløsningskoden og klikk deretter på Løs inn.

3. Skriv ned serienummeret som vises.

4. Angi serienummeret når du blir bedt om det under installasjonen.

5. Lagre innløsningskoden for fremtidig tilgang til serienummeret i tilfeller du må installere programvaren på nytt.

Merk:

Innløsningskode og serienummer kan ikke byttes.Sørg for at du skriver inn serienummeret under installasjon.

Ikke-abonnement på utdanningsprodukt

Produktkode kreves

Du må bekrefte din kvalifikasjon for en evigvarende student-/lærerutgave før du fortsetter å installere programvaren.

Hvis du er i Nord-Amerika, besøker du siden for kvalifikasjonsverifisering , skriver inn produktkoden og fyller ut et valideringsskjema for lærer/student.Et serienummer vil bli sendt til deg innen 1 til 2 virkedager.

Hvis du er utenfor Nord-Amerika, fyller du ut valideringsskjemaet for student/lærer som du finner i Adobes kundestøtteportal.Et serienummer vil bli sendt til deg innen 2 til 4 virkedager.

Du kan laste ned og installere student-/lærerutgaven av programvaren i prøvemodus, mens du venter på et serienummer fra Adobe.

Du kan bruke programvaren i en begrenset tidsperiode i prøveversjonsmodus. Når prøveperioden slutter vil student-/lærerutgaven kreve et serienummer for videre bruk.

Feilsøking for problemer med innløsning av kode

På utkikk etter noen kjappe svar? Her er noen vanlige spørsmål og løsninger.

Innløsningskoden er ugyldig. Hva skjer?

Prøv disse løsningene:

• Forsikre deg om at du har angitt koden riktig. Innløsningskodene inneholder både bokstaver og tall. Det er fort gjort å blande sammen noen tall og bokstaver, som null og én med bokstavene "0" og "I."
  • Pass på at du taster inn koden på riktig innløsingsområde. Det kan hende at du har angitt innløsingskoden for et vedvarende produkt i stedet for et abonnement, eller for et abonnement i stedet for et vedvarende produkt. Påse at du angir koden på innløsningsområdet som er oppgitt på innstikket, kortet eller i e-posten. Gå til Løs inn en innløsningskode for abonnement på detaljhandelprodukter eller Løs inn kjøpet for Vedvarende detaljhandel-produkter.
  • Prøv å løse inn koden fra en annen nettleser.
  • Sørg for at koden du angir er en innløsningskode og ikke en annen type kode. Andre koder, som en numerisk UPC-kode på innstikket, kortet eller e-posten, er ikke innløsningskoden din. For å dobbeltsjekke at du faktisk har en innløsningskode ser du Typer koder.
  • Tilgang til kontoinformasjon. Det kan hende at abonnementet eller produktet er tilgjengelig og registrert på Adobe-kontoen din. Du finner mer informasjon om din Adobe-ID-konto ved å se Administrere Adobe ID-kontoen.

Jeg finner ikke klistremerket med innløsningskoden.

Innløsningskoden din med 24 siffer kan du finne på det skrapeetiketten i sølv på produktkort, på et innstikk i et eskepakket produkt, eller inkludert i emneteksten til en e-post hvis du ikke kjøpte et fysisk produkt. Kontakt butikken din hvis produktet ikke har et klistremerke eller en innløsningskode.

Hjelp! Jeg får denne feilen: "Oops! Dette kortet ble kjøpt i et land som ikke matcher din Adobe ID. Du kan prøve å logge på med en annen Adobe ID eller ta kontakt med oss hvis du trenger hjelp.”

Jeg blir gjentatte ganger spurt etter serienummer når jeg prøver å starte et program eller logge på Creative Cloud-kontoen min. Jeg trodde ikke jeg trengte et serienummer Creative Cloud.

Du har rett – du trenger ikke serienummer. Det kan imidlertid hende at du må aktivere Creative Cloud-medlemskapet.

Se Feilsøk når Creative Cloud-programmer spør etter serienummer for å finne løsninger på dette problemet.

Typer koder

Kode Beskrivelse Eksempel
Innløsningskode En innløsningskode er 24 alfanumeriske sifre J72D-I83E-N87F-213E-B980-K915
Produktkode En produktkode kan være 19 numre; eller 21 eller 22 alfanumeriske sifre.
  • Nummer på 19 siffer:  000-6219-8721-6757-3308
  • Alfanumerisk eksempel på 21 tegn: PREP2-8725-0927-7937-6725
  • Alfanumerisk eksempel på 22 tegn: APROM2-5305-3616-9318-0982
Serienummer Et serienummer er kun 24 nummer. 8721-0892-0867-4459-9223-2874