Følg trinnene nedenfor for å komme i gang med Adobe Muse

Merk: Adobe Muse legger ikke lenger til nye funksjoner og avvikler støtten 26. mars 2020. Se Vanlige spørsmål for avslutning av tjenesten Adobe Muse for å få mer informasjon og hjelp.

Laste ned og installere Muse

laptop-download

Klikk på Last ned Adobe Muse nedenfor for å starte nedlastingen av Adobe Muse CC. Følg instruksjonene på skjermen for å logge på og installere. (Ikke bry deg om at siden for gratis prøveversjoner åpnes først. Abonnementsversjonen lastes ned etter at du er logget på.)

Hjelp med medlemskapet ditt

Glemt Adobe ID eller passord?

Adobe ID-en din er e-postadressen du brukte den første gangen du startet en prøveversjon eller kjøpte en Adobe-app eller et medlemskap. Finne løsninger på vanlige problemer med Adobe ID og pålogging.

Hvorfor må jeg logge på for å bruke Adobe Muse?

Du må logge på med jevne mellomrom for å validere lisensen. Månedsbaserte medlemskap krever pålogging hver 30. dag, mens årsmedlemskap krever pålogging hver 99. dag. Du må også logge på når du vil laste ned eller oppdatere Adobe Muse. Du finner mer informasjon i Logge på og logge av for å aktivere eller deaktivere Creative Cloud-apper.

Kan jeg installere Adobe Muse på en annen datamaskin?

Du kan installere Adobe Muse og andre Creative Cloud-apper på opptil to datamaskiner. Hvis du vil installere det på en tredje maskin, må du først deaktivere det på en av de to andre maskinene. Lær mer om hvordan du aktiverer og deaktiverer Creative Cloud-apper.

Hvor finner jeg fakturaen min?

Du kan skrive ut fakturaer fra kontoen din på Adobe.com. Du finner mer informasjon under Skrive ut en kvittering eller faktura.