Du viser støtteinnhold for versjon:

Feilsøking og hjelp

Last ned og installer

Hvordan laster jeg ned og installerer Story CC?

Story CC er en web-basert tjeneste, så den krever ikke nedlasting. Bare logg på (kun engelsk) fra Adobe Story CC-siden for å komme i gang.

Kan jeg prøve Story CC først før jeg abonnerer?

Hvis du allerede har et medlemskap i Creative Cloud All Apps, har du allerede Story CC. Bare logg på (kun engelsk) fra Adobe Story CC-siden. Hvis du ikke har et Creative Cloud-medlemskap, kan du prøve en prøveversjon av Story CC kostnadsfritt. Gå til Adobe Story CC-siden (kun engelsk) for å komme i gang.

Hvordan henter jeg Adobe-ID og passord?

Les disse enkle løsningene på vanlige problemer med innlogging og Adobe-ID for å gjenskaffe tilgangen til kontoen din.

Kan jeg bruke Story på iPad?

Story har ikke blitt testet på iPad-er eller andre mobilenheter.

Kontoadministrering

Hvordan endrer jeg passordet?

Logg på Adobe-kontoen din med gjeldende Adobe ID og tilhørende passord. Derfra klikker du på fanen Sikkerhet og personvern og deretter på Endre under Passord. Du finner mer informasjon om endring av passord og annen kontoinformasjon ved å lese Administrere Adobe ID-kontoen.

Hvordan oppdaterer jeg kredittkortinformasjonen min?

Hvordan oppgraderer eller endrer jeg Creative Cloud-medlemskapet?

Det er enkelt å bytte Creative Cloud-plan. Følg disse trinnvise instruksjonene for å oppgradere eller endre planen.

Prøveversjonen min utløper snart. Hvordan konverterer jeg den?

Det er enkelt å konvertere en Creative Cloud-prøveversjon til et betalt medlemskap. Følg disse trinnvise instruksjonene for å oppgradere og starte medlemskapet. For å konvertere en Story CC-prøveversjon til et betalt abonnement, bare klikk på Oppgrader nå oppe i høyre hjørne av Story-skjermen.

Hvordan kansellerer jeg, og hva skjer med filene mine?

Hvis du kansellerer medlemskapet, beholder du likevel gratisfordelene for Creative Cloud-medlemmer og alle filer som er lagret på enheten. Du mister tilgangen til appene og de fleste tjenestene, og skylagringen er redusert til 2 GB. Lær hvordan du kansellerer forskjellige Creative Cloud-medlemskap og tolker abonnementsvilkårene til Adobe.

Vanlige problemer

Hvorfor kan jeg ikke logge på Adobe Story-kontoen min?

Hvis du ikke kan logge på din Adobe Story-konto, se Kan ikke logge på Adobe Story.

Når jeg navigerer fra gratisversjonen av Adobe Story til den betalte versjonen, har jeg tilgang til CC (Classic)-versjonen eller CC-versjonen?

Eksisterende CC (Classic)-versjonsbrukere navigeres til samme versjon og nye brukere navigeres til CC-versjonen. For mer informasjon, se Adobe Story CC og Adobe Story CC (Classic) / vanlige spørsmål (kun engelsk).

Hvorfor kan jeg ikke logge på Story.skrivebordsappen?

Hvis du ikke kan starte eller logge på Story -skrivebordsappen, se denne feilsøkingsveiledningen for løsninger.

Hvorfor kan jeg ikke skrive ut Adobe Story-dokumenter med Google Chrome?

Hvis du har problemer mens du skriver ut Adobe Story-dokumenter med Google Chrome, se Brukere kan ikke skrive ut med Google Chrome (kun engelsk).

Fellesskap

Bli med i samtalen.