Du viser støtteinnhold for versjon:

Feilsøking og hjelp

Story CC er en web-basert tjeneste, så den krever ikke nedlasting. Bare logg på (kun engelsk) fra Adobe Story CC-siden for å komme i gang.

Hvis du allerede har et medlemskap i Creative Cloud All Apps, har du allerede Story CC. Bare logg på (kun engelsk) fra Adobe Story CC-siden. Hvis du ikke har et Creative Cloud-medlemskap, kan du prøve en prøveversjon av Story CC kostnadsfritt. Gå til Adobe Story CC-siden (kun engelsk) for å komme i gang.

Les disse enkle løsningene på vanlige problemer med innlogging og Adobe-ID for å gjenskaffe tilgangen til kontoen din.

Story har ikke blitt testet på iPad-er eller andre mobilenheter.

Logg på Adobe-kontoen din med gjeldende Adobe ID og tilhørende passord. Derfra klikker du på fanen Sikkerhet og personvern og deretter på Endre under Passord. Du finner mer informasjon om endring av passord og annen kontoinformasjon ved å lese Administrere Adobe ID-kontoen.

Det er enkelt å bytte Creative Cloud-plan. Følg disse trinnvise instruksjonene for å oppgradere eller endre planen.

Det er enkelt å konvertere en Creative Cloud-prøveversjon til et betalt medlemskap. Følg disse trinnvise instruksjonene for å oppgradere og starte medlemskapet. For å konvertere en Story CC-prøveversjon til et betalt abonnement, bare klikk på Oppgrader nå oppe i høyre hjørne av Story-skjermen.

Hvis du kansellerer medlemskapet, beholder du likevel gratisfordelene for Creative Cloud-medlemmer og alle filer som er lagret på enheten. Du mister tilgangen til appene og de fleste tjenestene, og skylagringen er redusert til 2 GB. Lær hvordan du kan Avslutte Creative Cloud-medlemskapet og forstå Adobes abonnementsvilkår.

Hvis du ikke kan logge på din Adobe Story-konto, se Kan ikke logge på Adobe Story.

Eksisterende CC (Classic)-versjonsbrukere navigeres til samme versjon og nye brukere navigeres til CC-versjonen. For mer informasjon, se Adobe Story CC og Adobe Story CC (Classic) / vanlige spørsmål (kun engelsk).

Hvis du ikke kan starte eller logge på Story -skrivebordsappen, se denne feilsøkingsveiledningen for løsninger.

Hvis du har problemer mens du skriver ut Adobe Story-dokumenter med Google Chrome, se Brukere kan ikke skrive ut med Google Chrome (kun engelsk).

Fellesskap

Bli med i samtalen.