Feilsøking og hjelp

Du kan laste ned appen din fra Creative Cloud-nettstedet. Logg på Adobe-kontoen hvis du blir bedt om det, og klikk deretter på Laste ned eller installer for appen. For mer informasjon, se Laste ned Creative Cloud-apper.

Du finner løsninger på feil av typen «Kan ikke installere» under Feil: «Kan ikke installere» Creative Cloud-skrivebordsappen. For å løse andre nedlastings-, installerings- og oppdateringsfeil, se denne feilsøkingsguiden for nedlasting og installering.

Ja! Du kan laste ned prøveversjoner av alle Creative Cloud-apper fra katalogen over Creative Cloud-apper. Logg på med Adobe ID og passord for å laste ned en prøveversjon. Les Last ned og installer en Creative Cloud-prøveversjon for mer detaljerte instruksjoner.

Les disse enkle løsningene på vanlige problemer med innlogging og Adobe-ID for å gjenskaffe tilgangen til kontoen din.

Du kan installere Substance Painter og andre Creative Cloud-apper på opptil to datamaskiner. Hvis du vil installere det på en tredje maskin, må du først deaktivere det på en av de to andre maskinene. Lær mer om hvordan du aktiverer og deaktiverer Creative Cloud-apper.

Logg på Adobe-kontoen din. Klikk deretter på Endre for Gjeldende passord og følg instruksjonene på skjermen. Glemt passordet? Lær deg.

Det er enkelt å bytte Creative Cloud-plan. Følg disse trinnvise instruksjonene for å oppgradere eller endre planen.

Det er enkelt å konvertere prøveperioden til et betalt medlemskap. Følg disse trinnvise instruksjonene for å oppgradere og starte medlemskapet.

Hvis du kansellerer medlemskapet, beholder du likevel gratisfordelene for Creative Cloud-medlemmer og alle filer som er lagret på enheten. Du mister tilgangen til appene og de fleste tjenestene, og skylagringen blir redusert til 2 GB. Finn ut hvordan du kan Avslutte medlemsskapet for Creative Cloud og gjøre deg kjent med Adobes abonnementsvilkår.

Substance 3D Painter har alle verktøyene du trenger for å strukturere 3D-ressurseren dine, fra avanserte pensler til Smart Materials som automatisk tilpasser seg modellen din.

Substance 3D Painter er designet for å gjøre maling og strukturering av 3D-modeller raskt og enkelt, mens Photoshop er fokusert på å lage 2D-bilder.

Du kan starte med å sjekke dokumentasjon, og hvis du ikke finner svar på spørsmålet ditt, kan du spørre felleskapet og teamet i Forum for Painter!

I Substance 3D Painter kan du finne noen få ressurser du kan begynne å jobbe med, slik at du kan komme i gang med å bruke programvaren raskt.  Du kan finne mange ressurser på Substance 3D ressursplattform, og finn noen ressurser opprettet av fellesskapet på Substance 3D Community ressursplattform

Du kan også lage dine egne 3D-ressurser i andre programvareverktøy og importere dem i Painter.

Substance 3D Painter trenger et kraftig system for å fungere på sitt beste. Undersøk dokumentasjonen ang. tekniske krav for å sikre at systemet er kompatibelt.

Finn ut mer om hva oppretting er og hvordan du lager kartene dine i Substance 3D Painter i denne artikkelen.

Finn ut mer om å eksportere filene dine til bruk i annen 3D-programvare i denne artikkelen om eksport.

Du kan kjøre flere forekomster av Substance 3D Painter hvis du trenger det.