Dette må du gjøre hvis Adobe Creative Cloud-skrivebordsappen ikke kan installeres eller oppdateres.

Hvorfor klarte ikke skrivebordesappen til Creative Cloud å installere eller oppdatere?

Creative Cloud-skrivebordsappen kan ikke installeres eller oppdateres på grunn av ett eller begge av følgende problemer:

• Dine Creative Cloud- eller Creative Suite-program er skadet.
  • Maskinen kan ikke koble til Adobe-serverne.

Prøv løsningene under hvis du mottok noen av følgende feilmeldinger eller koder mens du oppdaterte Creative Cloud-skrivebordsappen:

• Kan ikke installere Creative Cloud-appen
  • Kan ikke oppdatere Creative Cloud-appen
  • Feilkode 1
  • Feilkode P1
  • Feilkode 50
  • Feilkode P50
  • Feilkode 1001
  • Feilkode 1002

Kunne ikke Oppdatere feil
Feil 1001

Slik løses feilen «Creative Cloud-skrivebordsappen ble ikke installert»

Prøv disse løsningene i rekkefølgen de er angitt. Stopp når du har installert skrivebordsprogrammet Creative Cloud.

Avinstaller Creative Cloud-skrivebordsappen, og installer den på nytt.

1. Avinstallere skrivebordsprogrammet Creative Cloud.

2. Last ned og installer Creative Cloud-skrivebordsappen på nytt. Se Laste ned Creative Cloud-skrivebordsappen for mer informasjon.

Kjør Adobe Creative Cloud Cleaner Tool.

1. Kjør Creative Cloud Cleaner Tool for å fjerne den gjeldende installasjonen av Creative Cloud-skrivebordsappen. Se Kjøre Creative Cloud Cleaner Tool.

2. Velg alternativ 3 i CC Cleaner Tool: CC-apper-, Creative Cloud & CS6-produkter. Velg deretter alternativ 1: Adobe Creative Cloud Desktop.

3. Gi de følgende OOBE-mappene det nye navnet OOBE.old:

Windows

• \Programfiler(x86)\Fellesfiler\Adobe\OOBE
    • \Brukere\AppData\Lokal\Adobe\OOBE

macOS

/Library/Application Support/Adobe/OOBE

4. Last ned og installer Creative Cloud -skrivebordsappen på nytt.

Installer Creative Cloud-skrivebordsappen på nytt i en administratorkonto.

Opprett en ny lokal brukerkonto med administrative privilegier og logg på med denne kontoen. Last ned og installer Creative Cloud-skrivebordsappen på nytt.