Dette må du gjøre hvis Adobe Creative Cloud-skrivebordsappen ikke kan installeres eller oppdateres.

Hvordan fikse feilene «installering mislyktes» eller «oppdatering mislyktes»

Creative Cloud-skrivebordsappen klarer ikke å installere eller oppdatere hovedsakelig fordi Creative Cloud-appene på maskinen er ødelagt, eller hvis maskinen ikke kan koble seg til Adobe-serverne. Feilmeldinger for disse problemene er:

Feilkode 1         |  Feilkode P50

Feilkode P1       |  Feilkode 1001

Feilkode 50       |   Feilkode 1002

For å rette opp feilene, prøv løsningene nedenfor til problemet er løst.

1. Avinstaller Creative Cloud-skrivebordsappen ved å bruke Avinstalleringsprogrammet i Creative Cloud-skrivebordsappen.

2. Logg på nedlastingssiden til Creative Cloud-skrivebordsappen.

3. Klikk på Last ned i navigasjonslinjen og følg instruksjonene på skjermen.

Klikk på «Last ned» i navigasjonsfeltet for å laste ned Creative Cloud-skrivebordsappen

1. Last ned Creative Cloud Cleaner Tool for å fjerne den gjeldende installasjonen av Creative Cloud-skrivebordsappen.

2. Høyreklikk på den nedlastede filen,AdobeCreativecloudCleanerTool.exe, og velg Kjør som administrator.

3. Velg språk: Skriv for engelsk og trykk deretter på Enter.

Skriv e for engelsk og trykk Enter
  4. Gå gjennom Adobes sluttbrukerlisensavtale: Skriv og trykk på Enter.

Skriv y for å godta lisensavtalen for sluttbrukere
  5. Velg alternativ 3: CC-apper, Creative Cloud og CS6-produkter og trykk på Enter

Velg alternativ 3 og trykk Enter
  6. Velg alternativ 1: Adobe Creative Cloud skrivebord og trykk . Følg veiledningen på skjermen.

Velg alternativ 1 og trykk Enter
  7. Gi de følgende OOBE-mappene det nye navnet OOBE.old:

Windows

• \Programfiler(x86)\Fellesfiler\Adobe\OOBE
    • \Brukere\AppData\Lokal\Adobe\OOBE

macOS

/Library/Application Support/Adobe/OOBE

8. Logg på nedlastingssiden til Creative Cloud-skrivebordsappen.

9. Klikk på Last ned i navigasjonslinjen og følg instruksjonene på skjermen.

Klikk på «Last ned» i navigasjonsfeltet for å laste ned Creative Cloud-skrivebordsappen

1. Opprett en ny lokal brukerkonto med administratorrettigheter for maskinen din.

2. Logg på maskinen ved å bruke den kontoen.

3. Avinstaller Creative Cloud-skrivebordsappen ved å bruke Avinstalleringsprogrammet i Creative Cloud-skrivebordsappen.

4. Logg på nedlastingssiden til Creative Cloud-skrivebordsappen.

5. Klikk på Last ned i navigasjonslinjen og følg instruksjonene på skjermen.

Klikk på «Last ned» i navigasjonsfeltet for å laste ned Creative Cloud-skrivebordsappen