Følg denne trinnvise veiledningen for å løse problemer med mislykket installasjon av skrivebordsappen Adobe Creative Cloud.

Prøv løsningene som beskrives i neste avsnitt, hvis du ikke kan installere eller oppdatere Creative Cloud-skrivebordsappen og og mottar en av følgende feilmeldinger:

• Kan ikke installere Creative Cloud-appen
  • Kan ikke oppdatere Creative Cloud-appen
  • Feilkode 1
  • Feilkode P1
  • Feilkode 50
  • Feilkode P50
  • Feilkode 1001
  • Feilkode 1002
Feil 1001
Feil 1001

Løsninger

Prøv disse løsningene i rekkefølgen de er angitt. Stopp når du har installert skrivebordsprogrammet Creative Cloud.

Løsning 1: Avinstaller Creative Cloud-programmet, og installer det på nytt

Løsning 2. Kjør verktøyet Adobe CC Cleaner

1. Kjør verktøyet Creative Cloud Cleaner for å fjerne den gjeldende installasjonen av skrivebordsappen Creative Cloud. Se Kjøre CC Cleaner-verktøyet.

2. Velg alternativ 3 i CC Cleaner Tool: Creative Cloud 2015-, Creative Cloud 2014-, Creative Cloud- & CS6-produkter. Velg deretter alternativ 1: Adobe Creative Cloud Desktop.

3. Gi de følgende OOBE-mappene det nye navnet OOBE.old:

Windows

• \Programfiler(x86)\Vanlige filer\Adobe\OOBE
    • \Brukere\AppData\Lokal\Adobe\OOBE

Mac OS

/Library/Application Support/Adobe/OOBE

4. Last ned og reinstaller Skrivebordsprogrammet Creative Cloud.

Løsning 3: Installer Creative Cloud Desktop på nytt i en administratorkonto

Opprett en ny lokal brukerkonto med administrative privilegier og logg på med denne kontoen. Last ned og installer Creative Cloud-skrivebordsappen på nytt.