Laste ned og installere en prøveversjon av Creative Cloud

Finn ut hvordan du laster ned, installerer og starter prøveversjoner av Creative Cloud-applikasjoner.

Laste ned din første prøveversjon av en applikasjon

Velkommen til Creative Cloud! Hvis du vil komme i gang, laster du ned din første prøveversjonen av applikasjonen fra Adobes webområde.

Adobe Creative Cloud-skrivebordsprogrammet – som du bruker til å behandle fremtidige nedlastinger av applikasjoner – blir installert samtidig.

1. Gå til katalogen over Creative Cloud-applikasjoner. Finn en applikasjon du vil laste ned, for eksempel Photoshop, og klikk på Prøv gratis.

Start en prøveversjon

2. Velg en av følgende arbeidsflyter, avhengig av skjermbildet som vises:

Velg en plan
    Skjermbildet for å starte en gratis prøveperiode og velge en plan

Spørsmål om bruk av prøveversjonen
    Svar på noen spørsmål om bruken av prøveversjonen (du må kanskje logge på for å se denne skjermen)

1. Velg en plan blant de angitte alternativene. For eksempel Alle applikasjoner-planen eller Fotoplanen

Velg en plan

2. Skriv inn e-postadressen din, og klikk deretter på Fortsett

Skriv inn e-postadressen din.

3. Skriv inn betalingsinformasjonen din, og klikk deretter på Start en gratis prøveperiode.

Merk:

Prøveperioden er gratis. Du kan avbryte på nettet når som helst under prøveperioden, helt kostnadsfritt.

Angi betalingsinformasjonen

Merk:

Prøveperioden begynner når du klikker på Start en gratis prøveperiode

4. Hvis du er et nytt medlem, blir du bedt om å skrive inn et passord for kontoen din. Skriv inn passordet, og klikk deretter på Fortsett.

5. Nedlastingen av applikasjonen starter. Creative Cloud-skrivebordsprogrammet blir samtidig vist og tar seg av resten av installasjonen.

6. Applikasjonen din installeres og starter automatisk.

Du kan også starte den nye applikasjonen på samme måte som du starter en applikasjon på datamaskinen. Den nye applikasjonen din installeres på samme sted som de andre applikasjonene, for eksempel mappen Programfiler (Windows) eller mappen Applikasjoner (macOS).

Har du problemer med den første nedlastingen?

Den gratis prøveversjonen er tilgjengelig i syv dager. I denne perioden kan du avbryte uten kostnader. Når prøveversjonen er utløpt, blir du belastet for medlemskapet og abonnementet ditt starter. For informasjon om hvordan du avbryter, kan du se Avbryte et Creative Cloud-medlemskap.

1. Det vises et vindu med spørsmål om hvordan du skal bruke prøveversjonen. Velg et svar og klikk deretter på Fortsett.

Merk:

Du blir bedt om å logge på først. Hvis du ikke har noen Adobe-konto, klikker du på Registrer deg og følger instruksjonene. Når du har logget på, vises følgende skjermbilde.

2. Nedlastingen av applikasjonen starter. Samtidig åpnes Creative Cloud-skrivebordsprogrammet, og det tar seg av resten av installasjonen.

3. Applikasjonen din installeres og starter automatisk. Prøveversjonen din startes også samtidig.

Du kan også starte den nye applikasjonen på samme måte som du starter en applikasjon på datamaskinen. Den nye applikasjonen din installeres på samme sted som de andre applikasjonene, for eksempel mappen Programfiler (Windows) eller mappen Applikasjoner (macOS).

Har du problemer med den første nedlastingen?

4. Hvis du vil konvertere prøveversjonen til et fullstendig medlemskap, kan du se Gjøre om en prøveversjon til et betalt Creative Cloud-medlemskap.

Finn Kjøp nå-knappen under navnet på applikasjonen i Creative Cloud-skrivebordsprogrammet. Hvis du vil kjøpe et Creative Cloud-medlemskap, klikker du på Kjøp nå og følger instruksjonene på skjermen.

Kjøp nå-alternativet i Creative Cloud-skrivebordsprogrammet

Laste ned prøveversjoner av flere applikasjoner

Når du har lastet ned den første applikasjonen, kan du bruke Creative Cloud-skrivebordsprogrammet til enkelt å bla gjennom, installere, starte og administrere Creative Cloud-applikasjoner eller -tjenester.

1. Åpne Creative Cloud-skrivebordsprogrammet. (Klikk på Creative Cloud-ikonet  i oppgavelinjen på Windows eller macOS-menylinjen).

2. Alle applikasjoner-delen viser applikasjoner du kan installere, under Applikasjoner du kan prøve. Finn applikasjonen du vil installere.

Laste ned prøveversjoner av flere applikasjoner

3. Klikk på Prøv. Installeringen av applikasjonen starter.

Den nye applikasjonen din installeres på samme sted som de andre applikasjonene, for eksempel mappen Programfiler (Windows) eller mappen Applikasjoner (macOS).

Merk:

Det kan ta litt tid å laste ned applikasjonen. Det avhenger av nettverkshastigheten.

4. Hvis du vil starte applikasjonen, klikker du på Flere handlinger-ikonet  og velger Åpne fra rullegardinlisten.

5. Hvis du vil konvertere prøveversjonen til et fullstendig medlemskap, kan du se Gjøre om en prøveversjon til et betalt Creative Cloud-medlemskap.

Du ser en Kjøp nå-knapp ved siden av applikasjonsnavnet i Creative Cloud-skrivebordsprogrammet. Hvis du vil kjøpe et Creative Cloud-medlemskap, klikker du på Kjøp nå og følger instruksjonene på skjermen.