Laste ned og installere en prøveversjon av Creative Cloud

Få alle Adobe Creative Cloud-applikasjoner og tjenester med Creative Cloud Alle applikasjoner-planen.

Finn ut mer om fordelene du får med Creative Cloud Alle applikasjoner-planen.

Finn ut hvordan du laster ned, installerer og starter prøveversjoner av Creative Cloud-applikasjoner.

Slik laster du ned din første prøveversjon av en applikasjon

Velkommen til Creative Cloud! For å komme i gang laster du ned din første prøveversjonen av applikasjonen fra Adobes webområde.

1. Gå til katalogen over Creative Cloud-applikasjoner. Finn applikasjonen du vil laste ned, for eksempel Photoshop, og klikk på Gratis prøve.

Start en prøveversjon
    Du kan også laste ned en gratis prøveversjon av alle Creative Cloud-applikasjonene ved å velge "Prøv gratis" i banneret "Få over 20 Creative Cloud-applikasjoner".

2. Velg planen du foretrekker, og velg deretter Fortsett.

Velg en plan
    Du kan også få en 7-dagers gratis prøveversjon på Adobe Stock ved å merke av for "Velg et abonnement".

3. Skriv inn e-postadressen din, og klikk deretter på Fortsett.

Skriv inn e-postadressen din og velg Fortsett
    Hvis du er et nytt medlem, blir du bedt om å skrive inn et passord for kontoen din. Skriv inn passordet, og klikk deretter på Fortsett.

4. Velg din foretrukne betalingsmåte.

Velg din foretrukne betalingsmåte
    Du kan velge å utføre betalingen med kreditt-/debetkort eller PayPal.

5. Skriv inn betalingsinformasjonen din, og klikk deretter på Godta og abonner.

Velg Godta og abonner
    Obligatoriske opplysninger er bl.a. kortnummer, utløpsdato i MMÅÅ-format, for- og etternavn, postnummer og land/region.

Merk:

Prøveperioden er gratis. Du kan avbryte på nettet når som helst under prøveperioden, helt kostnadsfritt.

6. Velg Kom i gang for å starte nedlastingen.

Creative Cloud-skrivebordsprogrammet installeres samtidig og administrerer installasjonen av applikasjonen. Når applikasjonen er installert, startes den automatisk.

Merk:

Hvis du får en feilkode mens du laster ned eller installerer applikasjonen, kan du gå til siden for feilsøking for å finne riktig løsning.

Slik laster du ned og installerer flere prøveversjoner

Når du har lastet ned den første applikasjonen, kan du bruke Creative Cloud-skrivebordsprogrammet til enkelt å bla gjennom, installere, starte og administrere Creative Cloud-applikasjoner eller -tjenester.

1. Åpne Creative Cloud-skrivebordsprogrammet. (Velg  -ikonet på Windows-oppgavelinjen eller macOS-menylinjen.)

2. Alle applikasjoner-delen viser applikasjoner du kan installere, under Applikasjoner du kan prøve. Finn applikasjonen du vil installere.

Fanen "Alle applikasjoner" viser alle Creative Cloud-applikasjonene du kan kjøpe eller få en gratis prøveversjon på.
    Du kan kjøpe eller starte en gratis prøveperiode på hvilken som helst Creative Cloud-applikasjon.

Hvis du bruker en konto fra skolen eller bedriften din, kan du be om Adobe-produkter eller -tjenester som du ikke allerede har tilgang til.

3. Klikk på Prøv. Installeringen av applikasjonen starter.

4. For å starte applikasjonen klikker du på Flere handlinger-ikonet  og velger Åpne fra rullegardinlisten.

Ny bruker?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet

Adobe MAX

Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet

Adobe MAX

Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet