Finn ut hvordan du laster ned, installerer og starter prøveversjoner av Creative Cloud-applikasjoner.

Laste ned din første prøveversjon av en applikasjon

Velkommen til Creative Cloud! Hvis du vil komme i gang, laster du ned din første prøveversjonen av applikasjonen fra Adobes webområde.

Adobe Creative Cloud-skrivebordsprogrammet, som du skal bruke til å behandle fremtidige applikasjonsnedlastinger, blir installert samtidig.

1. Gå til katalogen over Creative Cloud-applikasjoner. Finn en applikasjon du vil laste ned, for eksempel Photoshop, og klikk på Prøv gratis.

Klikk på Last ned prøveversjon
  2. Velg en av følgende arbeidsflyter, avhengig av skjermbildet som vises:

Velg en plan
    Skjermbildet for å starte en gratis prøveperiode og velge en plan
    Spørsmål om bruk av prøveversjonen
    Svar på noen spørsmål om bruken av prøveversjonen (du må kanskje logge på for å se denne skjermen)

Hvis du blir bedt om å starte en gratis prøveperiode og velge en plan

1. Velg en plan blant de angitte alternativene. For eksempel Alle applikasjoner-planen eller Fotoplanen

Velg en plan
  2. Skriv inn e-postadressen din, og klikk deretter på Fortsett

Skriv inn e-postadressen din (Adobe ID-en din)
  3. Skriv inn betalingsinformasjonen din, og klikk deretter på Start en gratis prøveperiode.

Merk:

Prøveperioden er gratis. Du kan avbryte på nettet når som helst under prøveperioden, helt kostnadsfritt.

Angi betalingsinformasjonen

Merk:

Prøveperioden begynner når du klikker på Start en gratis prøveperiode

4. Hvis du er et nytt medlem, blir du bedt om å skrive inn et passord for kontoen din. Skriv inn passordet, og klikk deretter på Fortsett.

5. Nedlastingen av applikasjonen starter. Samtidig åpnes Creative Cloud-skrivebordsprogrammet, og det tar seg av resten av installasjonen. Kontroller fremdriften for nedlastingen på statuslinjen ved siden av navnet på applikasjonen.

6. Applikasjonen installeres og startes automatisk.

Du kan også starte den nye applikasjonen på samme måte som du starter en applikasjon på datamaskinen. Den nye applikasjonen installeres på samme sted som applikasjonene vanligvis installeres, for eksempel i mappen Programfiler (Windows) eller i mappen Programmer (Mac OS).

Har du problemer med den første nedlastingen?

Merk:

Når du installerer en ny Creative Cloud-applikasjon, fjernes tidligere versjoner av applikasjonen på datamaskinen som standard. Hvis du vil beholde tidligere versjoner installert, klikker du på Avanserte alternativer og fjerner merket for Fjern gamle versjoner i bekreftelsesdialogboksen.

Du kan velge å ha flere versjoner av den samme applikasjonen som kjører på datamaskinen samtidig, med unntak av Adobe Acrobat. En Adobe Acrobat XI- eller Acrobat DC-installasjon avinstallerer tidligere versjoner av Acrobat.

Den gratis prøveversjonen er tilgjengelig i syv dager. I denne perioden kan du avbryte uten kostnader. Når prøveperioden er over, blir du belastet for medlemskapet og abonnementet ditt starter. For informasjon om hvordan du avbryter, kan du se Avbryte et Creative Cloud-medlemskap.

Hvis du blir bedt om å svare på noen spørsmål om bruken av prøveversjonen

1. Det vises et vindu med spørsmål om hvordan du skal bruke prøveversjonen. Velg et svar og klikk deretter på Fortsett.

Merk:

Hvis du ikke allerede er pålogget, blir du bedt om å logge på Adobe-kontoen din. Hvis du ikke har noen Adobe-konto, klikker du på Registrer deg og følger instruksjonene. Når du har logget på, vises følgende skjermbilde.

Spørsmål om bruk av prøveversjon
  2. Nedlastingen av applikasjonen starter. Samtidig åpnes Creative Cloud-skrivebordsprogrammet, og det tar seg av resten av installasjonen. Kontroller fremdriften for nedlastingen på statuslinjen ved siden av navnet på applikasjonen.

3. Applikasjonen installeres og startes automatisk. Prøveversjonen din startes også samtidig.

Du kan også starte den nye applikasjonen på samme måte som du starter en applikasjon på datamaskinen. Den nye applikasjonen installeres på samme sted som applikasjonene vanligvis installeres, for eksempel i mappen Programfiler (Windows) eller i mappen Programmer (Mac OS).

Har du problemer med den første nedlastingen?

Merk:

Når du installerer en ny Creative Cloud-applikasjon, fjernes tidligere versjoner av applikasjonen på datamaskinen som standard. Hvis du vil beholde tidligere versjoner installert, klikker du på Avanserte alternativer og fjerner merket for Fjern gamle versjoner i bekreftelsesdialogboksen.

Du kan velge å ha flere versjoner av den samme applikasjonen som kjører på datamaskinen samtidig, med unntak av Adobe Acrobat. En Acrobat XI- eller Acrobat DC-installasjon avinstallerer tidligere versjoner av Adobe Acrobat.

4. Hvis du vil konvertere prøveversjonen til et fullstendig medlemskap, kan du se Gjøre om en prøveversjon til et betalt Creative Cloud-medlemskap.

Kjøp nå-knappen vises ved siden av produktnavnet i Creative Cloud-skrivebordsprogrammet. Hvis du vil kjøpe et Creative Cloud-medlemskap, klikker du på Kjøp nå og følger instruksjonene på skjermen.

Laste ned prøveversjoner av flere applikasjoner

Når du har lastet ned den første applikasjonen, kan du bruke Creative Cloud-skrivebordsprogrammet til enkelt å bla gjennom, installere, starte og administrere Creative Cloud-applikasjoner eller -tjenester.

1. Klikk på Creative Cloud-ikonet  på oppgavelinjen (Windows) eller på Apple-menylinjen (Mac OS) for å åpne Creative Cloud-skrivebordsprogrammet. Hvis den ikke allerede er valgt, klikker du på kategorien for applikasjoner øverst i vinduet.

Den installerte prøveversjonen av applikasjonen vises, og det gjør også en liste over andre applikasjoner du kan bla gjennom og prøve.

Merk:

Hvis du ikke ser Creative Cloud-ikonet, må du kanskje avslutte Creative Cloud-skrivebordsprogrammet. Slik starter du på nytt:

• Windows: Velg Start > Programmer > Adobe Creative Cloud.
    • Mac OS: Velg Gå > Programmer > Adobe Creative Cloud > Adobe Creative Cloud.

Merk:

Hvis du vil laste ned Creative Cloud-skrivebordsprogrammet manuelt, går du til siden Creative Cloud-skrivebordsprogram.

2. Rull ned til PRØVEVERSJONER AV APPLIKASJONER under Alle applikasjoner, og finn applikasjonen du vil installere.

Prøveversjoner av applikasjoner
  3. Klikk på Prøv.

Nedlastingen av applikasjonen starter. Kontroller fremdriften for nedlastingen på statuslinjen ved siden av navnet på applikasjonen.

Merk:

Det kan ta litt tid å laste ned applikasjonen. Det avhenger av nettverkshastigheten.

4. Hvis du vil starte den nye applikasjonen, klikker du på knappen Start prøveversjon i panelet for applikasjoner.

Du kan også starte den nye applikasjonen på samme måte som du starter en applikasjon på datamaskinen. Den nye applikasjonen installeres på samme sted som applikasjonene vanligvis installeres, for eksempel i mappen Programfiler (Windows) eller i mappen Programmer (Mac OS).

Klikk på Start prøveversjon

Merk:

Når du installerer en ny Creative Cloud-applikasjon, fjernes som standard tidligere versjoner av applikasjonen på datamaskinen. Hvis du vil beholde tidligere versjoner installert, klikker du på Avanserte alternativer og fjerner merket for Fjern gamle versjoner i bekreftelsesdialogboksen.

Du kan velge å ha flere versjoner av den samme applikasjonen som kjører på datamaskinen samtidig, med unntak av Adobe Acrobat. En Adobe Acrobat XI- eller Acrobat DC-installasjon avinstallerer tidligere versjoner av Adobe Acrobat.

5. Hvis du vil konvertere prøveversjonen til et fullstendig medlemskap, kan du se Gjøre om en prøveversjon til et betalt Creative Cloud-medlemskap.

Kjøp nå-knappen vises ved siden av produktnavnet i Creative Cloud-skrivebordsprogrammet. Hvis du vil kjøpe et Creative Cloud-medlemskap, klikker du på Kjøp nå og følger instruksjonene på skjermen.

Klikk på Kjøp nå