Hämta Adobe Bridge och hitta självstudier för att komma igång

Hämtning och installation av Bridge

laptop-download

Installerar du programmet för första gången eller på en ny dator?
Klicka på Hämta Bridge nedan för att börja hämta. Logga in och installera genom att följa instruktionerna på skärmen. Om det är första du gången du installerar ett Creative Cloud-program, installeras även Creative Cloud-datorprogrammet.

Behöver du hjälp med planen?

Har du glömt ditt Adobe ID eller lösenord?

Ditt Adobe ID är den e-postadress du använde när du startade en testversion eller köpte ett Adobe-program eller ett -medlemskap första gången. Hitta lösningar på vanliga problem med Adobe ID och inloggning.

Varför måste jag logga in för att använda Bridge?

Du måste logga in regelbundet för att validera din licens – var 30:e dag för månadsprenumeranter och var 99:e dag för årsprenumeranter. Du måste också logga in när du hämtar eller uppdaterar Bridge.

För mer information, se Logga in och logga ut för att aktivera eller inaktivera Creative Cloud-program.

Jag köpte fel plan. Hur gör jag för att byta plan?

Lär dig hur du ändrar till en annan Adobe-plan eller ändrar lagringsutrymmet eller faktureringstakten för den nuvarande prenumerationen.

Var hittar jag min faktura?

Du kan skriva ut en faktura från ditt konto på Adobe.com. Mer information finns i Skriva ut ett betalningskvitto eller en faktura.