Följ anvisningarna nedan för att komma igång med Adobe Bridge

Hämtning och installation av Bridge

laptop-download

Klicka på Hämta Bridge nedan för att börja hämta Bridge. Logga in och installera genom att följa instruktionerna på skärmen. (Oroa dig inte om du kommer till sidan för den kostnadsfria provperioden. Du kan hämta din prenumerationsversion när du har loggat in.)

Hjälp med ditt medlemskap

Har du glömt ditt Adobe ID eller lösenord?

Ditt Adobe ID är den e-postadress du använde när du påbörjade en testversion eller köpte ett Adobe-program eller ett -medlemskap första gången. Hitta lösningar på vanliga problem med Adobe ID och inloggning.

Varför måste jag logga in för att använda Bridge?

Du måste logga in regelbundet för att validera din licens – var 30:e dag för månadsprenumeranter och var 99:e dag för årsprenumeranter. Du måste också logga in när du hämtar eller uppdaterar Bridge.

För mer information, se Logga in och logga ut för att aktivera eller inaktivera Creative Cloud-program.

Kan jag installera Bridge på en annan dator?

Du kan installera Bridge och andra Creative Cloud-program på högst två datorer. Om du vill installera på en tredje dator måste du inaktivera programmet på en av dina andra datorer. Lär dig mer om att aktivera och inaktivera Creative Cloud-program.

Var hittar jag min faktura?

Du kan skriva ut en faktura från ditt konto på Adobe.com. Mer information finns i Skriva ut ett betalningskvitto eller en faktura.