Komma igång med ditt konto

Vad är fördelarna med Adobe Export PDF?

Adobe Export PDF är en Adobe Document Cloud-tjänst för att återanvända värdefullt innehåll i PDF-filer. Använd Adobe Export PDF för att konvertera PDF-filer till redigerbara Word-, Excel- och RTF-dokument i stället för att skriva informationen igen.

Vilka är systemkraven för Adobe Export PDF?

Visa systemkraven för att få en fullständig lista med operativsystem och webbläsare som stöds.

Hur kommer jag åt Adobe Export PDF?

Du kan öppna Adobe Export PDF med webbläsaren, med datorprogrammet Adobe Acrobat Reader eller med en mobilenhet.

Hur många PDF-filer kan jag konvertera med Adobe Export PDF?

Med en årsprenumeration kan du konvertera ett obegränsat antal PDF-filer till Word (.docx och .doc), Excel (.xlsx) och RTF. (.docx är standardfilformatet i dokument som skapats i Microsoft Word 2010 och 2007.)

Förnyas min prenumeration automatiskt varje år?

Ja, din årsprenumeration förnyas automatiskt. Du kan emellertid när som helst avbryta på ditt Adobe-konto eller genom att kontakta Adobes kundtjänst.

Vilka språk har Adobe Export PDF stöd för?

Med Adobe Export PDF kan du konvertera PDF-filer med innehåll på flera olika västerländska språk, bland annat engelska, danska, nederländska, finska, franska, tyska, italienska, japanska, norska, brasiliansk portugisiska, spanska och svenska. Optisk teckenidentifiering (OCR) är också tillgängligt på dessa språk.

Vilka Adobe-paket innehåller Adobe Export PDF?

Du kan prenumerera på enbart Adobe Export PDF eller få det när du prenumererar på något av dessa paket.

• Adobe PDF Pack
  • Adobe Acrobat Standard DC
  • Adobe Acrobat Pro DC
  • Adobe Creative Cloud All Apps, teams, or enterprise

Vilken typ av support finns för Adobe Export PDF?

Teknisk support finns i produktens onlinehjälp, kunskapsartiklar och modererade forum. Mer information finns i Hjälp och support. Betalande Adobe Export PDF-prenumeranter kan också kontakta supporten via en chatt för personlig hjälp med kontohanteringsåtgärder, som registrering, inloggning, uppsägning eller återbetalning. Våra supportagenter är tillgängliga dygnet runt, alla dagar i veckan.

Är Adobe Document Cloud säkert?

Ja. På Adobe är säkerheten en viktig del av vår företagskultur, i programutvecklingen och våra serviceverksamheter. Oavsett om det gäller identitetshantering, datasekretess eller dokumentintegritet, så använder Adobe Document Cloud ledande säkerhetsprocesser för att skydda dina dokument, dina data och dina personuppgifter. Mer information om vårt företags säkerhetsrutiner, Adobe Secure Product Lifecycle och säkerhetslösningen i Adobe Document Cloud finns på sidan Adobe Security på adobe.com.

Registrering/inloggning

Hur köper jag Adobe Export PDF?

Du kan köpa en prenumeration på Adobe Export PDF i Adobe Store.

Hur loggar jag in på Adobe Export PDF?

Gå till https://cloud.acrobat.com och ange användarnamn och lösenord för ditt Adobe ID.

Jag har glömt mitt lösenord. Hur återställer jag det?

Du kan återställa ditt lösenord genom att klicka på ”Har du glömt lösenordet?” på inloggningssidan för Adobe Export PDF. Kontrollera inkorgen för ditt e-postkonto, dit ett meddelande med instruktioner om hur du återställer lösenordet skickas.

Jag har inte fått någon e-postbekräftelse.

Under e-postbekräftelsen och återställningen av lösenordet skickas meddelanden till e-postadressen för ditt Adobe ID. Ibland fastnar meddelandena i e-postmappar för skräppost. Kontakta kundsupport om du inte erhåller någon e-postverifikation.

Arbeta med Adobe Export PDF

Finns det någon gräns för hur stora PDF-filer jag kan konvertera med Adobe Export PDF?

Adobe Export PDF har stöd konvertering av PDF-filer upp till 100 MB.

Lagras filer som jag överför för konvertering online?

Källfilen är inte tillgänglig för ombearbetning. Mer information finns i användningsvillkoren – allmänt och ytterligare.

Kan jag konvertera alla typer av PDF-filer med Adobe Export PDF?

Med Adobe Export PDF kan du konvertera de flesta av dagens PDF-filer, inklusive PDF-filer som innehåller skannade dokument. Det finns dock vissa typer av PDF-filer som inte kan konverteras. Det är bland annat:

• PDF-filer som kräver ett lösenord för att öppnas
  • PDF-filer med angivna behörigheter för att förhindra utskrift, kopiering eller ändring av innehållet
  • PDF-portföljer
  • PDF-filer som genererats från Adobe Illustrator

Har Adobe Export PDF stöd för OCR?

Adobe Export PDF använder optisk teckenidentifiering (OCR) för att omvandla skannade bilder till digital text. Du kan konvertera PDF-filer med innehåll på följande språk: engelska, danska, nederländska, finska, franska, tyska, italienska, japanska, norska, brasiliansk portugisiska, spanska och svenska. Den digitala texten sparas som redigerbar text i det nya dokumentet. Adobe Export PDF använder sedan avancerad konvertering för att bevara så mycket av sidlayouten som möjligt. Mer information finns i Använda OCR i Adobe Export PDF.

Konverteras både text och formateringsinformation i Adobe Export PDF?

Adobe Export PDF kan exportera information med hög kvalitet, men kvaliteten på det konverterade dokumentet beror på kvaliteten på den PDF-fil som du börjar med. Om du till exempel skapade filen i Word och konverterade den till PDF med PDF-funktionen i Acrobat innehåller PDF-filen en mängd information som Adobe Export PDF kan hämta.

Vad händer med kommentarer som finns i PDF-filen?

De blir textrutor i det konverterade dokumentet.

Varför kan jag inte se uppdateringar i dokumentet efter att jag konverterar det en andra gång?

Adobe Export PDF kan inte skriva över en fil som är öppen. Om du vill konvertera ett PDF-dokument en andra gång kontrollerar du att filen har ett annat namn. Kontrollera också att den första versionen inte är öppen.