Det går inte att starta Dreamweaver CS5 på Mac OS

När du försöker starta Adobe Dreamweaver CS5 på Mac OS startar programmet inte. Något av följande inträffar:

• Dreamweaver-menyn visas på menyraden men andra menyer som Arkiv, Redigera och Visa, visas inte.
  • Programmet visas inte på skärmen över huvud taget.

Lösning: Installera uppdateringen Dreamweaver 11.0.4

1. Om skivavbildningen AdobeDreamweaver-11.0-All-Update öppnas automatiskt när du har laddat ner den går du till steg 3. I annat fall ska du dubbelklicka på den hämtade filen att öppna skivavbildningen.

2. Dubbelklicka på mappen AdobeDreamweaver-11.0-All-Update för att öppna den.
  3. Dubbelklicka på programmet AdobePatchInstaller och följ sedan anvisningarna på skärmen.

Viktigt: Starta om datorn när du har installerat uppdateringen.

Ytterligare information

För fler felsökningssteg, se Felsök startfel.