Följ stegen nedan när du vill komma igång med programvaran Adobe Dreamweaver.

Hämtning och installation av Dreamweaver

laptop-download

Klicka på Ladda ned Dreamweaver nedan när du vill börja hämta Dreamweaver CC. Logga in och installera genom att följa instruktionerna på skärmen. (Oroa dig inte om du kommer till sidan för den kostnadsfria provperioden. Du kan hämta versionen du prenumererar på när du har loggat in.)

Hjälp med ditt medlemskap

Har du glömt ditt Adobe ID eller lösenord?

Ditt Adobe ID är den e-postadress som du använde när du först startade en provperiod eller köpte ett Adobe-program eller ett medlemskap. Hitta lösningar på vanliga problem med ditt Adobe ID och inloggning.

Varför måste jag logga in för att använda Dreamweaver?

Du måste logga in med jämna mellanrum för att validera din licens, var 30:e dag om du har en månadsprenumeration och var 99:e dag om du har en årsprenumeration. Du måste också logga in när du laddar ned eller uppdaterar Dreamweaver CC. Mer information finns i Logga in och logga ut för att aktivera eller inaktivera Creative Cloud-appar.

Kan jag installera Dreamweaver på en annan dator?

Du kan installera Dreamweaver och andra Creative Cloud-appar på högst två datorer. Om du vill installera på en tredje dator måste du inaktivera appen på en av datorerna. Läs mer om att aktivera och inaktiva Creative Cloud-appar.

Var hittar jag min faktura?

Du kan skriva ut en faktura från ditt konto på Adobe.com. Mer information finns i Skriva ut ett kvitto eller en faktura.