Adobe Photoshop Lightroom innehåller inget avinstallationsprogram (ett program som avinstallerar Lightroom åt dig). Därför måste du ta bort flera filer manuellt för att avinstallera Lightroom. Följ anvisningarna nedan för att avinstallera Lightroom.

Avinstallera Lightroom på macOS

  1. Gå till mappen Program i Finder.
  2. Dra Lightroom-programmet till papperskorgen.

Avinstallera Lightroom på Windows

  1. Välj Start > Kontrollpanelen > Program och funktioner.

  2. Välj Adobe Photoshop Lightroom [version] under Program  och klicka på Avinstallera.

Denna produkt är licensierad enligt en Creative Commons Erkännande-Ickekommersiell-Dela Lika 3.0 Unported-licens  Twitter™- och Facebook-inlägg omfattas inte av villkoren i Creative Commons-licensen.

Juridiska meddelanden   |   Onlinesekretesspolicy