Lär dig hur du förnyar eller förlänger ditt medlemskap. Här får du även lära dig hur du startar om ett inaktivt medlemskap.

Förnya eller förläng ett medlemskap

Medlemskap förnyas automatiskt om din betalningsinformation är aktuell. Du kan även förlänga ett medlemskap med ett förbetalt kort, ändra betalningsmetoder, byta planer eller lägga till i din befintliga plan.

Uppdatera betalningsinformation (enskilda personer) eller förläng ett medlemskap med ett förbetalt kort

Uppdatera kreditkortsinformationen

Du kan kontrollera din betalningsinformation och dina aktiva prenumerationer under Planer och produkter i ditt Adobe ID-konto online. Anvisningar om hur du uppdaterar din kreditkortsinformation finns i Uppdatera kreditkorts- och faktureringsinformation.

Förläng ett medlemskap med ett förbetalt kort

Du kan förskottsbetala ett Creative Cloud-medlemskap för ett år när du köper via en återförsäljare (till exempel Best Buy). Ett förbetalt kort kostar lika mycket som att köpa en årsplan direkt från Adobe.

Du kan använda ett förbetalt kort för att förlänga ett valfritt medlemskap. Kortets prenumerationsperiod läggs till ditt konto. Om du köpt ditt medlemskap med ett kreditkort läggs kortets prenumerationsperiod till ditt konto, och den vanliga debiteringen återupptas sedan när den förbetalda perioden upphör.

1. Gå till http://creative.adobe.com/redeem och logga in.

2. Ange den kod som finns på kortets baksida.

Ange inlösenkoden

Kontrollera att det förbetalda kort du köper är avsett för rätt prenumeration och region. Du kan till exempel inte utöka ett medlemskap för ett fristående program med ett förbetalt Creative Cloud-kort. Du kan på liknande sätt endast använda ett förbetalt kort för studenter eller lärare för att förlänga ett medlemskap för studenter eller lärare.

Uppdatera betalningsinformation (team)

Direkt köp

Om din betalningsinformation är aktuell för ditt Creative Cloud for teams-medlemskap behöver du inte göra något. Ditt medlemskap förnyas automatiskt till det aktuella pris som erbjuds.

Den primära administratören får ett e-postmeddelande innan förnyelsedatumet för medlemskapet och har möjlighet att uppdatera antalet prenumerationer för Team-licensen. Om du vill ha mer information kan du kontakta oss.

Om du är primär administratör kan du uppdatera betalningsinformationen online under Planer och produkter för ditt Adobe ID-konto.

Creative Cloud for teams-medlemskap

Adobe VIP

Kontakta din återförsäljare om du vill förlänga eller förnya ditt Adobe VIP-medlemskap. Om du är administratör finns återförsäljarens kontaktinformation online under Planer och produkter för ditt Adobe ID-konto.

Växla eller lägg till plan.

Du kan växla mellan olika planer, till exempel från en månadsplan till en årsplan. Mer information finns i Ändra din Creative Cloud-plan. Du kan även uppgradera din plan, till exempel från Creative Cloud Fristående program till Creative Cloud Alla program. Du kan även uppgradera din Creative Cloud-lagringsplan .

Starta om ett inaktivt medlemskap

Du kan enkelt starta om ditt Creative Cloud-medlemskap om det har upphört att gälla. Om en betalning misslyckas görs ytterligare betalningsförsök efter förfallodatumet. Om betalningen fortfarande inte lyckas inaktiveras ditt Creative Cloud-konto och de betalda funktionerna på ditt konto.

Gör en betalning för planen

Om du har missat en betalning kan du återaktivera medlemskapet genom att initiera betalningen för det. Mer information finns i Jag missade en betalning för min prenumeration. Hur initierar jag om betalningen?

Köpa en ny plan

Du kan även logga in med samma Adobe ID och köpa en ny plan:

När betalningen godkänts loggar du ut från Creative Cloud och loggar in igen för att återställa din Creative Cloud-licens.

Starta Creative Cloud-datorprogrammet, klicka på kugghjulsikonen och välj Inställningar > Allmänt > Logga ut. På nästa skärm loggar du sedan in igen med ditt Adobe ID och lösenord. Utförligare instruktioner finns i Logga in och logga ut för att aktivera Creative Cloud-program.