Lär dig hur du uppdaterar ditt konto och återinitierar en betalning om din ursprungliga betalning misslyckades eller du missade en betalning.

Även om en betalning misslyckas, har du åtkomst till dina Creative Cloud-appar i 21 dagar. Din prenumeration avbryts den 21:a dagen om du inte har uppdaterat betalningsinformationen före det.

Obs!

länder som betjänas av Digital River, Adobes e-handelspartner, måste du kontakta oss för att återinitiera betalningen.

Bekräfta att din betalningsinformation är korrekt

1. Logga in på ditt Adobe-konto med Adobe ID (vanligtvis din e-postadress) och lösenord med Creative Cloud-datorprogrammet eller webbinloggningen.

Gå till Felsökning av Adobe ID-konto och inloggning om du har problem med att logga in.

Logga in på ditt Adobe-konto
  2. Klicka på Hantera konto i popupfönstret. Du ombeds att ange ditt lösenord för att verifiera din identitet.

Autentisera
  3. Under Planer och produkter klickar du på Redigera betalningsinformation.

Om datumet för betalningen har passerats får du ett felmeddelande. Klicka på Uppdatera betalningsinformation i meddelandet.

Klicka på redigera betalningsinformation
    Klicka på Redigera betalningsinformation
    Klicka på Uppdatera betalningsinformation (om betalningsdatumet har passerats)
    Klicka på Uppdatera betalningsinformation (om betalningsdatumet har passerats)

4. Gå till dialogrutan Redigera betalningssätt, granska din betalningsinformation och uppdatera följande om det behövs:

• Kredit- eller betalkortsnummer
    • Utgångsdatum
    • Faktureringsadress

Få hjälp med redigering eller ändring av faktureringsinformationen.

Redigera betalningssättet
    Redigera betalningssätt

Använder du ett företagskort?
    Se till att du anger kortinnehavarens namn och faktureringsadress, inte din egen. Kontrollera med kortinnehavaren eller kontoavdelningen  för att verifiera att namnet och faktureringsadressen är korrekta.

5. Klicka på Spara för att spara ändringarna (även om du inte har ändrat något).

Obs!

Kontakta oss om din betalning inte återinitieras inom fyra timmar (kontorstid).

Bekräfta ställningen med betalningsleverantören

Om du betalar med ett kreditkort

Om du har bekräftat att kreditkortsinformationen är korrekt ska du kontakta banken för att:

• Kontrollera att kreditgränsen inte har överskridits.
  • Fråga om vanliga uttag eller inköpsgränser efterson betalningar kan nekas beroende på dessa gränser.
  • Kontrollera att kredit- eller betalkortet uppfyller kraven och att det stöder onlinetransaktioner.
  • Ta reda på om policyer för bedrägeriskydd påverkar användningen av ditt kort.

När eventuella fel har åtgärdats, behandlar Adobe din betalning automatiskt.

Om du betalar via Paypal

Kontakta PayPal direkt för att lösa alla faktureringsproblem. När eventuella fel har åtgärdats, behandlar Adobe din betalning automatiskt.

Kontrollera att din betalning har gått igenom

1. Logga in på ditt Adobe-konto för att verifiera betalningen.

2. Klicka på fliken Planer och produkter.

3. Visa dina beställningar i avsnittet Orderhistorik.

4. Välj ordernummer för medlemsplanen som du vill se. Det kan ta upp till 24 timmar för en betalning att visas på ditt konto.