Det är enkelt att uppgradera din Creative Cloud-lagringsplan.

Obs!

Läs den här artikeln om du är en Premiere Rush CC-användare och vill uppgradera lagringsutrymmet.

Hur uppgraderar du din lagringsplan

1. Logga in på ditt Adobe ID-konto med Adobe ID och lösenord, eller med ditt sociala (Facebook eller Google) konto.
  2. I navigeringsfältet längst upp klickar du på Planer.

Bästa-nav-bar-planer
  3. Under Mina planer ska du klicka på
    Hantera plan.

Klicka på Hantera plan
  4. I avsnittet Plan och betalning ska du klicka på Ändra plan.

Du kan också visa detaljerad information om den aktuella planen.

Klicka på Ändra plan

Obs!

Hittar du inte länken Ändra plan? Kontakta oss för att uppgradera din plan.

5. Välj bland tillgängliga planer och de olika lagringsalternativen på sidan Byt plan.(För att rulla genom planerna ska du klicka på pilen till höger.)

Välj lagringsalternativ
  6. Klicka på Välj och följ instruktionerna på skärmen.

Om du har en plan för endast mobiler…

Om du har en plan endast för mobiler, till exempel om du bara har använt Lightroom eller Rush på din mobila enhet hittills – så kan du skaffa mer lagringsutrymme genom att uppgradera till en annan plan. Du kan till exempel uppgradera till Lightroom CC-planen med 1 TB lagringsutrymme.

Om du inte ser alternativet för uppgradering av lagringsutrymme…

Om du inte ser alternativet för uppgradering av lagringsplanen på din kontosida kan du kontakta oss för att uppgradera lagringsplanen.

Om du har köpt din plan med en kod för inlösen…

Om du har köpt din plan från en detaljhandel eller en Adobe-återförsäljare bör du ha fått en inlösenkod.

Ytterligare lagringsutrymme är för närvarande inte tillgängligt för planer som köpts med en inlösenkod. Men denna möjlighet kan snart bli tillgänglig. Till dess kan du köpa Lightroom CC-planen (1 TB) eller Photography-planen (1 TB) för att utöka lagringsutrymmet. Gå till sidan för Creative Cloud-planer för att köpa dessa planer.