Det är enkelt att uppgradera din Creative Cloud-lagringsplan.

1. Välj Hantera plan.

Hantera plan
  2. Bläddra ner till avsnittet Inkluderade program och tjänster. Välj ny lagringskvot i listrutan Lagring.

Inkluderade tjänster
  3. Välj Granska.

4. Granska all information om uppgraderingen och välj Bekräfta.

Vill du ändra programplan och uppgradera lagringsutrymmet?

Föjl dessa steg för att uppgradera lagringsplanen från Creative Cloud-datorprogrammet.

1. Öppna Creative Cloud-datorprogrammet. (Välj -ikonen i aktivitetsfältet i Windows eller i menyfältet i macOS.)

2. Gör något av följande, beroende på vilken version av Creative Cloud-datorprogrammet du har:

Välj ikonen för molnaktivitet  i det övre högra hörnet och välj sedan Uppgradera.

Uppgradera lagring

Välj Filer. Välj sedan Uppgradera lagringsutrymme.

Uppgradera
  3. Det tillgängliga alternativet för lagringsuppgradering visas.

Granska informationen om lagringsuppgradering och ange sedan din e-postadress. Välj sedan Fortsätt till betalning.

Fortsätt till betalning.
  4. Bekräfta betalningsuppgifterna och välj sedan Lägg säker beställning.

Välj Gör säker beställning
  5. Följ instruktionerna på skärmen.

När beställningen är slutförd får du ett bekräftelsemejl från Adobe.

Om du har en plan för endast mobiler, till exempel om du bara har använt Lightroom eller Premiere Rush på din mobila enhet hittills – så kan du skaffa mer lagringsutrymme genom att uppgradera till en annan plan. Du kan till exempel uppgradera till planen Lightroom med 1 TB lagring.

• Mer information om hur du uppgraderar din Lightroom-plan finns i föregående avsnitt.
  • Besök denna länk för att uppgradera lagringsutrymmet för Premiere Rush på iOS.

Om du har köpt din plan från en detaljhandel eller en Adobe-återförsäljare bör du ha fått en inlösenkod.

Ytterligare lagringsutrymme är för närvarande inte tillgängligt för planer som köpts med en inlösenkod. Men denna möjlighet kan snart bli tillgänglig. Fram till dess kan du lägga till lagringsutrymme genom att köpa planen Lightroom (1 TB) eller planen Photography (1 TB). Gå till sidan för Creative Cloud-planer för att köpa dessa planer.