Uppgradera din Creative Cloud-lagring

Det är enkelt att uppgradera Creative Cloud-lagringsplanen.

Så här uppgraderar du lagringsplanen från ditt Adobe-konto

1. Välj Hantera plan.

Välj Hantera plan

2. Välj Lägg till mer lagringsutrymme i avsnittet Tillgängliga åtgärder.

Välj lagringskvot

3. Välj ny lagringskvot i listrutan Lagring.

Välj lagringskvot

4. Välj Granska uppgradering för att uppgradera planen.

Välj Granska uppgradering

5. Granska all information om uppgraderingen och välj Bekräfta.

Vill du ändra programplan och uppgradera lagringsutrymmet?

Så här uppgraderar du lagringsplanen från Creative Cloud-datorprogram

Föjl dessa steg för att uppgradera lagringsplanen från Creative Cloud-datorprogram.

1. Öppna Creative Cloud-datorprogram. (Välj ikonen   i Windows aktivitetsfält eller macOS menyfält.)

2. Gör något av följande, beroende på vilken version av Creative Cloud-datorprogrammet du har:

Välj ikonen för molnaktivitet  i det övre högra hörnet och välj sedan Uppgradera.

Uppgradera lagring

Välj Filer. Välj sedan Uppgradera lagring.

Uppgradera

3. Det tillgängliga alternativet för lagringsuppgradering visas.

Granska informationen om lagringsuppgradering och ange sedan din e-postadress. Välj sedan Fortsätt till betalning.

Fortsätt till betalning.

4. Bekräfta betalningsuppgifterna och välj sedan Lägg säker beställning.

Välj Gör säker beställning

5. Följ instruktionerna på skärmen.

När beställningen är slutförd får du ett bekräftelsemejl från Adobe.

Så här uppgraderar du lagringsplanen om du har köpt den med en inlösenkod

Om du har köpt din plan från en detaljhandel eller en Adobe-återförsäljare bör du ha fått en inlösenkod.

Ytterligare lagringsutrymme är för närvarande inte tillgängligt för planer som köpts med en inlösenkod. Men denna möjlighet kan snart bli tillgänglig. Om du vill lägga till lagring kan du köpa en plan med större lagringskapacitet