Lär dig hålla faktureringsuppgifterna och din betalningsmetod uppdaterade.

Ändra dina kreditkortsuppgifter

Om du använder samma kort för flera planer i kontot uppdateras dina betalningsuppgifter för samtliga planer.

1.  till ditt Adobe-konto.

2. Klicka på Hantera plan.

Hantera plan

Ser du inte Hantera plan? Kontakta oss.

3. Klicka på Hantera betalning eller Lägg till betalningsinformation. (Du kanske måste logga in med ditt Adobe ID.)

4. Följ de här stegen beroende på vilken skärm som visas för din region.

Fönstret Redigera betalningssätt
    Fönstret Redigera betalningssätt
    1. Redigera din betalningsinformation.
    2. Klicka på Spara.
    Fönstret Avtalsinformation
    Fönstret Avtalsinformation
    1. Klicka på Redigera betalningsinformation.
    2. Uppdateradin betalningsinformation i fönstret Min betalningsinformation.
    3. Klicka på Skicka

Kan du inte uppdatera ditt kreditkort? Se Varför kan jag inte uppdatera min kreditkortsinformation?

Vill du ändra adress till ett annat land? Om du har en aktiv prenumeration kan du kontakta oss för att uppdatera din adress till ett nytt land.

Ändra betalningsinformation för en teamplan

Logga in på Admin Console för att ändra betalningsuppgifterna för din teamplan. Mer information finns i Hantera ditt teamkonto.