Uppdatera kreditkort och faktureringsadress

Se till att faktureringsinformationen och betalningssättet för ditt kredit- eller betalkort alltid är aktuella. Lär dig ändra kortnummer eller giltighetsdatum, använda ett annat kort eller ändra din adress.

Så här ändrar eller uppdaterar du kreditkort och faktureringsadress

Om du använder samma kredit- eller betalkort för flera planer på kontot uppdateras dina betalningsuppgifter för samtliga planer. (I vissa regioner kan banken ta ut en avgift för betalkort.)

1. Välj Redigera fakturering och betalning.

Redigera fakturerings- och betalningsinformation

2. Välj Lägg till ny eller Redigera.

Redigera fakturerings- och betalningsinformation

3. Ange dina kortuppgifter och välj sedan Spara.

Redigera betalningssätt

Om du uppmanas att gå till Adobe Store i steg 3

I vissa regioner uppmanas du att besöka Adobe Store när du väljer Redigera fakturering och betalning.

Hantera betalning

1. Välj Adobe Store.

2. Välj Redigera betalningsinformation.

Redigera betalningsinformation

3. Uppdatera din betalningsinformation i fönstret Min betalningsinformation.

4. Välj Skicka.