Lär dig hur du håller din faktureringsinformation och ditt betalningssätt uppdaterade.

Uppdatera kreditkortsinformation eller faktureringsadress

1. Logga in på ditt Adobe-konto med ditt Adobe ID och lösenord.

2. Klicka på Hantera plan.

Om samma kreditkort är kopplat till flera prenumerationer uppdateras alla prenumerationer när du ändrar kreditkortsinformationen för någon av prenumerationerna.

Hantera plan

Visas inte Hantera plan? Kontakta oss.

3. Klicka på Hantera betalning. Du kanske måste logga in med ditt Adobe ID.

Obs!

Om ditt köp gjordes via en inlösenkod och du inte har lagt till någon betalningsinformation än, klickar du på Lägg till betalningsinformation och fortsätter sedan.

4. Följ de här stegen beroende på vilken skärm som visas för din region.

Fönstret Redigera betalningssätt
    Fönstret Redigera betalningssätt
    1. Redigera din betalningsinformation.
    2. Klicka på Spara.
    Fönstret Avtalsinformation
    Fönstret Avtalsinformation
    1. Klicka på Redigera betalningsinformation.
    2. Uppdateradin betalningsinformation i fönstret Min betalningsinformation.
    3. Klicka på Skicka.

Kan du inte uppdatera ditt kreditkort? Se Varför kan jag inte uppdatera min kreditkortsinformation?

Vill du ändra adress till ett annat land? Om du har en aktiv prenumeration kan du kontakta oss för att uppdatera din adress till ett nytt land.

Uppdatera information för PayPal

Obs!

Betalning med PayPal stöds inte i Japan.

1. Logga in på ditt Adobe-konto med ditt Adobe ID och lösenord.

2. Klicka på Hantera plan.

Hantera plan

Obs!

Om du inte ser Hantera plan under Planer eller om en annan skärm visas kan du kontakta oss.

3. Klicka på Hantera betalning.

4. Välj något av följande:

Redigera betalningsinformation i PayPal Gör att du kan redigera din befintliga PayPal-kontoinformation.

Växla mellan PayPal-konton Gör att du kan byta till ett annat konto.

Redigera betalningssätt för PayPal

Du dirigeras då till PayPal-webbplatsen.

5. På PayPal-webbplatsen gör du önskade ändringar. När du har sparat ändringarna dirigeras du tillbaka till din Adobe-kontosida.

6. Du sparar ändringarna genom att klicka på Spara.

Växla mellan ett kreditkort och PayPal

Obs!

Betalning med PayPal stöds inte i Japan.

Uppdatera betalningsinformation för Creative Cloud for enterprise eller teams

Hantera ett Enterprise-konto

Kontakta oss för att uppdatera din faktureringsinformation för Creative Cloud for Enterprise.

Hantera ett teamkonto

Logga in på Admin Console för att ändra dina betalningsuppgifter för Creative Cloud for teams. Mer information finns i Hantera ditt teamkonto.

Ändra momsregistreringsnummer eller annan skatterelaterad information

Om du vill ändra ditt momsregistreringsnummer (VAT-nummer) för länder i EU finns mer information i Uppdatera momsregistreringsnummer | Länder i EU.

Om du vill uppdatera skatterelaterad information för andra länder kontaktar du oss.