Lär dig hur du håller din faktureringsinformation och ditt betalningssätt uppdaterade.

Uppdatera kreditkorts- eller betalningsinformation

Uppdatera kreditkort

1. Logga in på ditt Adobe-konto med ditt Adobe ID och lösenord.

2. Klicka på Planer i navigeringsfältet högst upp.

Klicka på Planer i navigeringsfältet.
  3. Klicka på Hantera plan.

4. Klicka på Hantera betalning.

Fönstret Redigera betalningssätt eller fönstret Avtalsinformation visas, beroende på ditt land. Du kanske måste logga in med ditt Adobe ID innan du kan gå till fönstret Avtalsinformation.

Fönstret Redigera betalningssätt
    Fönstret Redigera betalningssätt
    Fönstret Avtalsinformation
    Fönstret Avtalsinformation

Om fönstret Redigera betalningssätt visas (skärmen till vänster ovan)

Ange din betalningsinformation i popupfönstret och klicka på Spara.

Om fönstret Avtalsinformation visas (skärmen till höger ovan)

Klicka på Redigera betalningsinformation (en bit ned på skärmen). Uppdatera sedan din betalningsinformation i fönstret Min betalningsinformation och klicka på Skicka

Om du gjorde ditt köp med en inlösenkod

Om ditt köp gjordes via en inlösenkod och du inte har lagt till någon betalningsinformation än, klickar du på Lägg till betalningsinformation. Sedan anger du din betalningsinformation.

Obs!

Om samma kreditkort är kopplat till flera prenumerationer uppdateras alla prenumerationer när du ändrar kreditkortsinformationen för någon av prenumerationerna.

Uppdatera information för PayPal

1. Logga in på ditt Adobe-konto med ditt Adobe ID och lösenord.

2. Klicka på Planer i navigeringsfältet högst upp.

Klicka på Planer i navigeringsfältet.
  3. Klicka på Hantera plan

4. Klicka på Hantera betalning.

5. Gör något av följande:
    • Om du vill redigera information för ditt nuvarande PayPal-konto klickar du på Redigera betalningsinformation i PayPal.
    • Om du vill växla till ett annat PayPal-konto klickar du på Växla mellan PayPal-konton.
    Redigera betalningssätt

Du dirigeras då till PayPal-webbplatsen.

Obs!

Betalning med PayPal stöds inte i Japan.

6. På PayPal-webbplatsen gör du önskade ändringar. När du har sparat ändringarna dirigeras du tillbaka till din Adobe-kontosida.

7. Du sparar ändringarna genom att klicka på Spara.

Spara betalningssätt

Växla mellan ett kreditkort och PayPal

Obs!

Betalning med PayPal stöds inte i Japan.

Uppdatera betalningsinformation för Creative Cloud for enterprise eller teams

Hantera ett Enterprise-konto

Kontakta oss för att uppdatera din faktureringsinformation för Creative Cloud for Enterprise.

Hantera ett teamkonto

Logga in på Admin Console för att ändra dina betalningsuppgifter för Creative Cloud for teams. Mer information finns i Hantera ditt teamkonto.

Ändra faktureringsadress

Ändra adress inom ett land

1. Logga in på ditt Adobe-konto med ditt Adobe ID och lösenord.

2. Klicka på Planer i navigeringsfältet högst upp.

Klicka på Planer i navigeringsfältet.
  3. Klicka på Hantera plan.

4. Klicka på Hantera betalning.

Popupfönstret Redigera betalningssätt visas.

Redigera betalningssätt

Uppdatera faktureringsinformationen i popupfönstret och klicka på Spara.

Visades inte popupfönstret Redigera betalningssätt?

Om popupfönstret Redigera betalningssätt inte visas och du ser skärmen Avtalsinformation istället, klickar du på Redigera betalningsinformation. Redigera sedan din faktureringsinformation.

Om ditt köp gjordes via en inlösenkod och du inte har lagt till någon betalningsinformation än, klickar du på Lägg till betalningsinformation. Sedan anger du din faktureringsinformation.

Obs!

Om popupfönstret Redigera betalningssätt inte visas och du ser skärmen Avtalsinformation istället, klickar du på Redigera betalningsinformation. Redigera sedan din faktureringsinformation.

Om ditt köp gjordes via en inlösenkod och du inte har lagt till någon betalningsinformation än, klickar du på Lägg till betalningsinformation. Sedan anger du din faktureringsinformation.

Adressändring till ett nytt land

Om du har en aktiv prenumeration kan du kontakta oss om att uppdatera din adress till ett nytt land.

Frågor och svar

Jag har fler än en prenumeration kopplad till samma kreditkort. Ska jag ändra betalningsinformationen separat för varje prenumeration?

Nej. Om samma kreditkort är kopplat till flera prenumerationer, uppdateras alla prenumerationer när du ändrar kreditkortsinformationen för någon av prenumerationerna.

Hur ändrar jag mitt momsnummer eller annan skattrelaterad information?

Om du vill ändra ditt momsregistreringsnummer (VAT-nummer) för länder i EU finns mer information i Uppdatera momsregistreringsnummer | Länder i EU.

Om du vill uppdatera skatterelaterad information för andra länder kontaktar du oss.

Varför ser jag inget alternativ för att redigera min betalningsinformation?

Det kan ha uppstått ett problem med ditt konto. Kontakta oss om du vill redigera din betalningsinformation.