Lär dig hur du håller faktureringsinformation och betalningssätt uppdaterade om du har ett Creative Cloud for individuals-medlemskap.

Hanterar du ett Enterprise- eller Teams-konto?

Logga in på Admin Console för att uppdatera din faktureringsinformation för Creative Cloud for Enterprise.

Kontakta oss om du behöver ändra din betalningsinformation för Creative Cloud for Teams.

Uppdatera din kreditkortsinformation

1. Logga in på ditt Adobe-konto med ditt Adobe ID och lösenord.

2. Leta reda på din plan under Planer och produkter och klicka på Redigera betalningsinformation.

Redigera betalningsinformation

Ser du inte Redigera betalningsinformation?

Om du inte ser länken Redigera betalningsinformation under ditt medlemskap bor du i ett land där tjänsten hanteras av Digital River. I de här länderna får du åtkomst till din betalningsinformation på ett något annorlunda sätt. Klicka på Hantera plan och klicka sedan på Redigera betalningsinformation.

3. Uppdatera kreditkortsinformationen i popupfönstret och klicka på Spara

Det nya betalningssättet träder i kraft vid nästa faktureringsperiod.

Felsökning

Om länken Redigera betalningsinformation inte visas, du får ett tomt formulär eller om det inte går att spara, kan du prova följande steg:

• Se till att du loggar in på ditt Adobe-konto med det Adobe ID och lösenord som är kopplat till din prenumeration.
  • Se till att cookies är aktiverade i webbläsaren.
  • Försök med en annan webbläsare.
  • Kontakta oss om det fortfarande inte fungerar.

Växla mellan ett kreditkort och PayPal

Det här kan för närvarande inte göras online. Om du vill ändra ditt betalningssätt från kreditkort till PayPal eller från PayPal till kreditkort kontaktar du oss.

Uppdatera din faktureringsadress

Adressändring i det land du bor i nu

1. Logga in på ditt Adobe-konto med ditt Adobe ID och lösenord.

2. I navigeringsfältet högst upp på sidan Hantera konto klickar du på Kommunikation.

3. Om du vill ändra ditt telefonnummer eller din adress klickar du på Redigera.

Redigera telefonnummer och adress
  4. När du har gjort ändringarna klickar du på Spara i popup-fönstret.

Adressändring till nytt land

Om du har en aktiv prenumeration (oavsett om du köpt den direkt från Adobe eller via Digital River) kontaktar du oss om du vill ändra det land som är kopplat till ditt Adobe-ID.

Återaktivera en prenumeration från ett nytt land

Om du vill återaktivera en tidigare prenumeration och har flyttat till ett annat land sedan den första registreringen, men vill använda samma e-postadress:

1. Logga in på ditt gamla konto och uppdatera det med en ny e-postadress för att frigöra den gamla.

2. Skapa sedan ett nytt Adobe ID med din gamla e-postadress när du köper din nya prenumeration.