Lär dig hur du håller faktureringsinformation och betalningssätt uppdaterade om du har ett Creative Cloud for individuals-medlemskap.

Uppdatera kreditkort eller betalningssätt

Uppdatera kreditkort

1. Logga in på ditt Adobe-konto med ditt Adobe ID och lösenord.

2. Beroende på din plats, kan du ändra dina kreditkortsuppgifter på något av följande sätt:

• Planer och produkter > Redigera betalningsinformation
    • Planer och produkter > Hantera plan > Redigera betalningsinformation
    Redigera betalningsinformation
    Redigera betalningsinformation

Ser du inte Redigera betalningsinformation?

Om du inte lagt till betalningsinformation till ett medlemskap som köpts med en inlösenkod kan du läsa Lägg till betalningsinformation i stället för Redigera betalningsinformation.

3. Uppdatera kreditkortsinformationen i popupfönstret och klicka på Spara.

Växla mellan ett kreditkort och PayPal

Det här kan för närvarande inte göras online. Om du vill ändra ditt betalningssätt från kreditkort till PayPal eller från PayPal till kreditkort kontaktar du oss.

Uppdatera betalningsinformation för Creative Cloud for enterprise eller teams

Hantera ett Enterprise-konto

Logga in på Admin Console för att uppdatera din faktureringsinformation för Creative Cloud for Enterprise.

Hantera ett Team-konto

Kontakta oss om du behöver ändra din betalningsinformation för Creative Cloud for Teams.

Ändra faktureringsadress

Ändra adress inom ett land

1. Logga in på ditt Adobe-konto med ditt Adobe ID och lösenord.

2. I navigeringsfältet högst upp på sidan Hantera konto klickar du på Kommunikation.

3. Om du vill ändra ditt telefonnummer eller din adress klickar du på Redigera.

Redigera telefonnummer och adress
  4. När du har gjort ändringarna klickar du på Spara i popup-fönstret.

Adressändring till ett nytt land

Om du har en aktiv prenumeration kan du kontakta oss om att uppdatera din adress till ett nytt land.