Felsökning och hjälp

Från och med maj 2013 utvecklar Adobe inte längre Fireworks aktivt. Du kan dock fortfarande installera en tidigare version från datorprogrammet Creative Cloud. För anvisningar, se Varför har Adobe slutat utveckla mitt program?.

Se lösningar till felet ”det gick inte att installera” fel: ”Misslyckades för att installera ”Skrivbordsprogrammet Creative cloud. Lösa andra hämta, installera installation och uppdatering, nedladdningen och felsökningsguiden.

Läs dessa enkla lösningar på vanliga problem med Adobe ID och inloggning för att återfå åtkomsten till ditt konto.

Du kan installera Fireworks på högst två datorer. Om du vill installera programmet på en tredje dator måste du inaktivera det på en av dina tidigare datorer. Lär dig hur du loggar in på Adobe-program för att aktivera dem.

Logga in på Adobe-kontosidan med ditt Adobe ID och lösenord.  Klicka därifrån på fliken Säkerhet och sekretess och sedan på Ändra under Lösenord. För mer information om hur du ändrar lösenord och andra kontouppgifter, se Hantera ditt Adobe ID-konto.

Att byta Creative Cloud-planer är enkelt. Följ dessa stegvisa instruktioner för att uppgradera eller ändra din plan.

Om du väljer att avsluta ditt medlemskap har du fortfarande tillgång till Creative Clouds kostnadsfria medlemsförmåner och filer som du har sparat på din enhet. Du får ingen tillgång till program och de flesta tjänster, och ditt lagringsutrymme i molnet minskas till 2 GB. Läs Avbryta ditt Creative Cloud-medlemskap och förstå Adobes prenumerationsvillkor.

Användarforum

Delta i konversationen.

Populära relaterade forum