Adobe avbryter då och då försäljning av, utveckling av eller support för någon produkt eller teknologi beroende på ändrade marknadsförutsättningar och påverkan på kunder.

Adobe respekterar alla betalda avtal för teknisk support fram tills att de utgår.

Relaterad information

Indragna eller produkter utan support

Produkt Tillgänglighet, support och alternativa produkter
Acrobat Elements

Tillgänglighet: Produkten har dragits in och kan inte köpas.

Alternativ för support: AnvändarforumAdobes kunskapsbas

Alternativa produkter: Adobe Acrobat Professional

Acrobat Elements Server

Tillgänglighet: Produkten har dragits in och kan inte köpas.

Alternativ för support: AnvändarforumAdobes kunskapsbas

Alternativa produkter: Acrobat Professional, Acrobat Standard

Acrobat Messenger

Tillgänglighet: Produkten har dragits in och kan inte köpas.
.

Alternativ för support: AnvändarforumAdobes kunskapsbas

Alternativa produkter: Adobe Acrobat ProfessionalAcrobat Standard

Adobe Acrobat Basic

Tillgänglighet: Produkten har dragits in och kan inte köpas.

Alternativ för support: AnvändarforumAdobes kunskapsbas

Alternativa produkter: Adobe Acrobat ProfessionalAcrobat Standard

Adobe Form Manager

Tillgänglighet: Produkten har dragits in och kan inte köpas.

Alternativ för support: AnvändarforumAdobes kunskapsbas

Alternativa produkter: Adobes central för formulär

Adobe Ideas for Android

Tillgänglighet: Produkten har dragits in och kan inte köpas.

Alternativ för support: Användarforum, Adobes kunskapsbas

Alternativa produkter: Adobe Ideas for iOS, Adobe Touch Apps

Adobe Media Gateway

Tillgänglighet: Produkten har dragits in och kan inte köpas.

Alternativ för support: Inga

Adobe OnLocation

Tillgänglighet: Produkten har dragits in och kan inte köpas.

Alternativ för support: Användarforum, Adobes kunskapsbas

Alternativa produkter:Adobe Premiere Pro

Adobe Stock Photos

Tillgänglighet: Produkten har dragits in 1 april 2008 och kan inte köpas.

Alternativ för support: AnvändarforumAdobes kunskapsbas

Adobe Type Set

Tillgänglighet: Produkten har dragits in och kan inte köpas.

Alternativ för support: AnvändarforumAdobes kunskapsbas

Alternativa produkter: Adobe Fonts

ATM Deluxe

Tillgänglighet: Produkten har dragits in och kan inte köpas.

Alternativ för support: AnvändarforumAdobes kunskapsbas

Alternativa produkter: Adobe Fonts

Authorware

Tillgänglighet: Produkten har dragits in men kan köpas.

Alternativ för support: AnvändarforumAdobes kunskapsbas

Alternativa produkter: Adobe Captivate, Flash, Adobe Connect och Dreamweaver

Collage

Tillgänglighet: Produkten har dragits in och kan inte köpas.

Alternativ för support: AnvändarforumAdobes kunskapsbas

Alternativa produkter: Adobe Touch Apps

CS Live-tjänster

Tillgänglighet: Produkten har dragits in. Se Adobe CS Live-onlinetjänster.

Supportalternativ: Vanliga frågor om CS Live

Alternativa produkter: Adobe Creative Cloud

CS Review

Tillgänglighet: Produkten har dragits in. Se Adobe CS Live-onlinetjänster.

Supportalternativ: Vanliga frågor om CS Live

Alternativa produkter: Adobe Creative Cloud

Creative Mark

Tillgänglighet: Produkten har dragits in och kan inte köpas.

Alternativ för support: AnvändarforumAdobes kunskapsbas

Debut

Tillgänglighet: Produkten har dragits in och kan inte köpas.

Alternativ för support: AnvändarforumAdobes kunskapsbas

Alternativa produkter: Adobe Touch Apps

Design Collection

Tillgänglighet: Produkten har dragits in och kan inte köpas.

Alternativ för support: AnvändarforumAdobes kunskapsbas

Alternativa produkter: Adobe Creative Suite

Dimensioner

Tillgänglighet: Produkten har dragits in och kan inte köpas.

Alternativ för support: AnvändarforumAdobes kunskapsbas

Alternativa produkter: Adobe Illustrator

Dreamweaver Server Extension

Tillgänglighet: Produkten har dragits in och kan inte köpas.

Alternativ för support: AnvändarforumAdobes kunskapsbas

Alternativa produkter: Adobe Dreamweaver, Business Catalyst

DS Community Edition

Tillgänglighet: Produkten har dragits in och kan inte köpas.

Alternativ för support: AnvändarforumAdobes kunskapsbas

DV Rack

Tillgänglighet: Produkten har dragits in och kan inte köpas.

Alternativ för support: AnvändarforumAdobes kunskapsbas

Alternativa produkter: Adobe Premiere Pro

eLearning Suite

Tillgänglighet: Produkten har dragits in och kan inte köpas.
.

Alternativ för support: AnvändarforumAdobes kunskapsbas

Alternativa produkter: Adobe Captivate

Encore Tillgänglighet: Produkten har dragits in och kan inte köpas.
Flash Media Live Encoder

Tillgänglighet: Produkten har dragits in och kan inte köpas.

Supportalternativ: Inga

Flash Paper

Tillgänglighet: Produkten har dragits in och kan inte köpas.

Alternativ för support: AnvändarforumAdobes kunskapsbas

Alternativa produkter: Adobe Flash Professional

Fontographer

Tillgänglighet: Produkten kan köpas via Fontlab.

Alternativ för support: Support via Fontlab.

FreeHand

Produkttillgänglighet: Produkten har upphört och kan inte köpas.

Alternativ för support: AnvändarforumAdobes kunskapsbas

Alternativa produkter: Adobe Illustrator

GoLive

Tillgänglighet: Produkten har dragits in 28 april 2008 och kan inte köpas.

Alternativ för support: AnvändarforumAdobes kunskapsbas

Alternativa produkter: Adobe Dreamweaver

Graphics Server

Tillgänglighet: Produkten har dragits in 1 november 2008 och kan inte köpas.

Alternativ för support: AnvändarforumAdobes kunskapsbas

Alternativa produkter: Adobe Scene7

Homesite Tool

Tillgänglighet: Produkten har dragits in och kan inte köpas.

Alternativ för support: AnvändarforumAdobes kunskapsbas

Alternativa produkter: Adobe Dreamweaver

InContext Editing

Tillgänglighet: Produkten har dragits in och kan inte köpas.

Alternativ för support: AnvändarforumAdobes kunskapsbas

Alternativa produkter: Business Catalyst

Kuler for Android

Tillgänglighet: Produkten har dragits in och kan inte köpas.

Alternativ för supportAnvändarforumAdobes kunskapsbas

Alternativa produkter: Adobe Kuler for iOS, Adobe Touch Apps

LeanPrint Tillgänglighet: Produkten har dragits in och kan inte köpas.
NetAverages Tillgänglighet: Produkten har dragits in och kan inte köpas.
Ovation

Tillgänglighet: Produkten har dragits in och kan inte köpas.

Alternativ för support: Användarforum, Adobes kunskapsbas

PageMaker

Tillgänglighet: Produkten har dragits in och kan inte köpas.

Alternativ för support: AnvändarforumAdobes kunskapsbas

PDF Scan

Tillgänglighet: Produkten har dragits in och kan inte köpas.

Alternativ för support: AnvändarforumAdobes kunskapsbas

Alternativa produkter: Acrobat Professional

PhotoDeluxe

Tillgänglighet: Produkten har dragits in och kan inte köpas.

Alternativ för support: AnvändarforumAdobes kunskapsbas

Alternativa produkter: Photoshop Elements

Photoshop Album

Tillgänglighet: Produkten har dragits in och kan inte köpas.

Alternativ för support: AnvändarforumAdobes kunskapsbas

Alternativa produkter: Adobe Photoshop Elements

Adobe Premiere LE

Tillgänglighet: Produkten har dragits in och kan inte köpas.

Alternativ för support: Användarforum, Adobes kunskapsbas

Alternativa produkter: Adobe Premiere Elements

PressReady

Tillgänglighet: Produkten har dragits in 19 april 2002 och kan inte köpas.

Alternativ för support: AnvändarforumAdobes kunskapsbas

Production Studio Premium

Tillgänglighet: Produkten har dragits in och kan inte köpas.

Alternativ för support: AnvändarforumAdobes kunskapsbas

Alternativa produkter: Adobe Creative Suite Production Premium

Production Studio Standard

Tillgänglighet: Produkten har dragits in och kan inte köpas.

Alternativ för support: AnvändarforumAdobes kunskapsbas

Alternativa produkter: Adobe Creative Suite Production Premium

Proto

Tillgänglighet: Produkten har dragits in och kan inte köpas.

Alternativ för support: AnvändarforumAdobes kunskapsbas

Alternativa produkter: Adobe Touch Apps

Rapid e-Learning Collection

Tillgänglighet: Produkten har dragits in och kan inte köpas.

Alternativ för support: AnvändarforumAdobes kunskapsbas

Alternativa produkter: eLearning Suite

RoboInfo

Tillgänglighet: Produkten har dragits in och kan inte köpas.

Alternativ för support: AnvändarforumAdobes kunskapsbas

Alternativa produkter: RoboHelp

RoboPDF

Tillgänglighet: Produkten har dragits in och kan inte köpas.

Alternativ för support: AnvändarforumAdobes kunskapsbas

Alternativa produkter: RoboHelp

Secure Content Servers

Tillgänglighet: Produkten har dragits in och kan inte köpas.

Alternativ för support: AnvändarforumAdobes kunskapsbas

Soundbooth

Tillgänglighet: Produkten har dragits in 11 april 2011 och kan inte köpas.

Supportalternativ: Supportsidor för Adobe Soundbooth inklusive användarforum finns fortfarande på Adobe.com. Adobe fortsätter att ge support för installations- och registreringsfrågor. Adobe respekterar alla underhålls- och serviceavtal för Soundbooth.

Alternativa produkter: Adobe Audition

Strömlinjeform

Tillgänglighet: Produkten har dragits in och kan inte köpas.

Alternativ för support: AnvändarforumAdobes kunskapsbas

Alternativa produkter: Adobe Illustrator

Studio

Tillgänglighet: Produkten har dragits in och kan inte köpas.

Supportalternativ: Inga

Type on Call

Tillgänglighet: Produkten har dragits in och kan inte köpas.

Alternativ för support: AnvändarforumAdobes kunskapsbas

Alternativa produkter: Adobe Fonts

Ultra

Tillgänglighet: Produkten har dragits in och kan inte köpas.

Alternativ för support: AnvändarforumAdobes kunskapsbas

Alternativa produkter: Creative Suite Production Premium

Video Collection Pro

Tillgänglighet: Produkten har dragits in och kan inte köpas.

Alternativ för support: AnvändarforumAdobes kunskapsbas

Alternativa produkter: Creative Suite Production Premium

Video Collection Standard

Tillgänglighet: Produkten har dragits in och kan inte köpas.

Alternativ för support: AnvändarforumAdobes kunskapsbas

Alternativa produkter: Creative Suite Production Premium

Vlog it!

Tillgänglighet: Produkten har dragits in och kan inte köpas.

Alternativ för support: AnvändarforumAdobes kunskapsbas

Visual Communicator

Tillgänglighet: Produkten har dragits in och kan inte köpas.

Alternativ för support: AnvändarforumAdobes kunskapsbas