Teamklanten kunnen pakketten met Adobe Stock-tegoeden gebruiken om licenties te kopen voor assets die mogelijk niet zijn inbegrepen in hun Adobe Stock-lidmaatschappen. Tegoeden kunnen worden gebruikt voor alle bestaande en nieuwe soorten assets die zijn gemaakt in de Adobe Stock-bibliotheek.

Overzicht

Adobe Stock is een service die ontwerpers en bedrijven toegang geeft tot miljoenen beheerde, royaltyvrije foto's, video's, vectorafbeeldingen, illustraties, sjablonen en 3D-assets van hoge kwaliteit voor gebruik in al hun creatieve projecten. Voor meer informatie over Adobe Stock raadpleegt u de Help voor Adobe Stock.

Pakketten met tegoeden geven Adobe Stock-teams de flexibiliteit om het hele jaar door wisselende aantallen assets te kopen op het moment dat ze die nodig hebben voor hun projecten. Onze lidmaatschappen en pakketten met tegoeden vullen elkaar aan, maar kunnen afzonderlijk worden gekocht. Er zijn pakketten te koop met 5 tot 500 tegoeden en alle actieve leden van een teamlidmaatschap delen de gekochte tegoeden. Zie Pakketten met tegoeden voor meer informatie.

Gebruikersrechten

Tegoeden zijn beschikbaar voor alle teamleden waarbij geldt: wie het eerst komt, het eerst maalt. Alle gebruikers hebben toegang tot Stock-tegoeden en kunnen deze inwisselen om licenties voor assets te kopen, ongeacht hun productrechten.

Wanneer u nieuwe teamleden toevoegt, worden Adobe Stock-rechten standaard toegevoegd. Gebruikers ontvangen een e-mail om hen te laten weten dat ze toegang hebben tot Stock-tegoeden.

Opmerking:

Standaard hebben alle leden van het team toegang tot Stock-tegoeden. Als u machtigingen voor Stock-tegoeden wilt intrekken, verwijdert u de gebruiker uit uw team.

Pakketten met tegoeden vervallen 12 maanden na de datum van aankoop. Ongebruikte tegoeden worden niet naar een latere datum doorgeschoven. U kunt nieuwe pakketten met tegoeden kopen als u assets wilt blijven kopen.

Wanneer tegoeden bijna of helemaal op zijn, krijgt u bericht in de Admin Console en per e-mail.

Pakketten met tegoeden kopen voor teams

Momenteel zijn pakketten met Stock-tegoeden alleen beschikbaar voor teams in het Value Incentive Plan (VIP). Neem contact op met uw reseller of Adobe Sales als u pakketten met tegoeden wilt kopen.

Voor een lijst met beschikbare pakketten met tegoeden en lidmaatschappen gaat u naar de pagina Adobe Stock-lidmaatschappen.

Pakketten met tegoeden bekijken

Alle gekochte pakketten met tegoeden worden weergegeven op de tabbladen Overzicht, Producten en Account van de Admin Console.

Als uw organisatie meerdere pakketten met tegoeden heeft gekocht, wordt op een gecombineerde kaart een overzicht van alle pakketten met tegoeden weergegeven. U kunt ook in één oogopslag alle gebruikte tegoeden en het totale aantal tegoeden bekijken.

Op de onderstaande kaart Adobe Stock: tegoeden wordt een totaal van 524 tegoeden aangegeven. Het totale aantal tegoeden is een combinatie van meerdere pakketten met tegoeden. Bijvoorbeeld: (150 x 3) + (16 x 4) + (5 x 2).

Overzicht van pakketten met Adobe-tegoeden

Details van pakketten met Adobe Stock-tegoeden bekijken

U kunt het aantal pakketten en details zoals naam, gebruikte tegoeden en vervaldatums weergeven. Voer een van de volgende stappen uit als u de details van alle pakketten met tegoeden wilt weergeven:

• Klik op het tabblad Overzicht op Adobe Stock: tegoeden.
  • Klik in het linkerdeelvenster van het tabblad Product op Adobe Stock: tegoeden.

Opmerking:

De tegoeden die het eerst vervallen, worden het eerst gebruikt.

Lijst met pakketten met tegoeden

U kunt ook naar het tabblad Accounts gaan en Adobe Stock: tegoeden onder Aanvullende producten uitvouwen.

Lijst met pakketten met tegoeden

De Adobe Stock-licentiegeschiedenis weergeven

Op de pagina Licentiegeschiedenis van de Adobe Stock-website kunt u een lijst bekijken met de assets waarvoor uw team een licentie heeft gekocht. U kunt ook de details weergeven van afbeeldingen die nog kunnen worden gebruikt.

Als u de Stock-licentiegeschiedenis wilt weergeven, gaat u naar het tabblad Overzicht en klikt u op Ga naar de Stock-licentiegeschiedenis onder Adobe Stock: tegoeden.

U kunt ook navigeren via het tabblad Producten:

1. Klik in het linkerdeelvenster op Adobe Stock: tegoeden.

Adobe Stock: tegoeden
  2. Klik op Details onder het Adobe Stock-logo.

3. Klik in het rechterdeelvenster op Ga naar de Stock-licentiegeschiedenis.

Deelvenster Details