We hebben naar u geluisterd! We hebben er hard aan gewerkt om oplossingen te vinden voor de problemen die u ons heeft gemeld. Hier vindt u een lijst met problemen die in de nieuwste release van Illustrator zijn opgelost.
opgeloste problemen

Wilt u feedback geven? Bezoek ons feedbackportaal.

Ga naar Overzicht nieuwe functies voor meer informatie over nieuwe functies.

Illustrator 2020 (versie 24.0.1)

In deze release hebben we enkele stabiliteitsproblemen opgelost zodat we u betere productstabiliteit kunnen bieden.

Dit is de lijst met problemen die we hebben aangepakt:

Illustrator 2020 (versie 24.0)

• Typografie verdwijnt wanneer de tekst op een gebogen pad wordt toegevoegd
  • Schuifregelaars voor verloop verdwijnen tijdens het werken
  • Illustrator loopt vast wanneer de tool Pipet wordt gebruikt
  • [alleen macOS] Kan niet afdrukken op postscript-printer of opslaan als PS-bestand wanneer het lettertype Lao MN.ttc wordt gebruikt

Vorige releases

Illustrator 2019 (versie 23.1)

Tekst

• De optie Horizontaal centreren lijnt tekst niet uit met het midden van het object als er tracking op de tekst is toegepast
  • Illustrator geeft tijdens het afdrukken een foutmelding als het standaardlettertype Myanmar MN wordt gebruikt
  • Kan markeringen voor inspringen van alinea's niet terugverplaatsen naar 0 op het tabbladscherm
  • Ctrl+Home en Ctrl+End werken niet tijdens het typen van tekst
  • De grootte van het dialoogvenster voor samengesteld lettertype moet kunnen worden aangepast
  • Voeg een optie om het deelvenster Teken uit te vouwen toe om het lettertypevoorbeeld in of uit te schakelen
Gebruikersinterface

Tekentools

Bestandsinvoer/-uitvoer

Documenten

• B5-papierformaat is onjuist in het dialoogvenster voor een nieuw document
  • Standaardlocatie van nieuw gemaakt document bevindt zich niet in het midden van het zichtbare canvasgebied

CC Libraries

• Kleur toevoegen aan Creative Cloud-bibliotheek moet standaard zijn uitgeschakeld

Penselen

• Uitbreiden van opmaak voor streek met Scatter Brush resulteert in een extra begrenzingskader in de overzichtsmodus

Handelingen

• Acties voor exporteren naar EPS werken niet

Illustrator 2019 (versie 23.0.6)

Prestaties

Bestanden importeren en exporteren

Documenten en tekengebieden

Teken- en bewerkingstools

Effecten

Kopiëren en plakken

Penselen

Lettertypen

Gebruikersinterface

Kleurverlopen en kleuren

Scripts

Illustrator 2019 (versie 23.0.4 | alleen macOS)

Opgeloste problemen

Illustrator 2019 (versie 23.0.3)

• Japanse lettertypen worden weergegeven met Engelse namen op het tabblad Meer zoeken

Illustrator 2019 (versie 23.0.2)

• Problemen met crashen en weergeven met enkele Japanse CID-lettertypen
  • Illustrator loopt vast wanneer de actie wordt vastgelegd in het deelvenster Transparantie
  • Illustrator plakt TIFF in Adobe XD, zelfs als SVG beschikbaar is op het Klembord
  • Link voor zoeken van extensie op Exchange in Illustrator zet niet automatisch een handtekening op de wegpagina
  • Voorbeeld van lettertype in menu wordt niet uitgevoerd
  • 20 crashes uit de ingediende crashrapporten verholpen

Illustrator 2019 (versie 23.0.1)

Illustrator 2019 (versie 23.0)

Illustrator 2018 (versie 22.1)

Illustrator 2018 (versie 22.0.1)