Meer informatie over de nieuwe functies in de nieuwste versie van Illustrator.

Belangrijkste nieuwe functies

Versie van november 2019 (versie 24.0)

v1artboard_1_copy6

Vereenvoudiging van paden

Snel en eenvoudig complexe paden bewerken door het aantal ankerpunten te verminderen.

Automatische spellingcontrole

Automatische spellingcontrole

Alle spelfouten worden direct in het document gemarkeerd terwijl u de tekst typt.

Opslaan op de achtergrond

Opslaan en exporteren op de achtergrond

Bestanden snel opslaan en exporteren. U hoeft nu niet meer te wachten voordat u verder kunt werken aan andere taken.

Belangrijkste verbeteringen

Versie van november 2019 (versie 24.0)

v1artboard_1_copy14

In-app ondersteuning voor probleemoplossing

Krijg direct ondersteuning wanneer u een probleem ondervindt bij het openen of opslaan van bestanden.

v1artboard_1_copy12

Snellere effecten

Snellere rendering wanneer de effecten Slagschaduw, Vervagen en Binnenste gloed/Buitenste gloed worden toegepast.

Gebruik van de app

Leermiddelen

Er zijn nieuwe leermaterialen, zoals begeleide zelfstudies, beschikbaar in Illustrator om u op weg te helpen.

v1artboard_1_copy15

Andere verbeteringen

Betere productstabiliteit, applicatieprestaties en gebruikerservaring.

Eerdere versies van Illustrator