Ondersteunde bestandsindelingen voor importeren

Indeling en bestandsnaamextensie
Photoshop (PSD, PDD)
BMP (BMP, RLE, DIB)
Camera Raw (TIF, CRW, NEF, RAF, ORF, MRW, DCR, MOS, RAW, PEF, SRF, DNG, X3F, CR2, ERF, SR2, KDC, MWF, MEF, ARW, NRW, RW2, RWL, IIQ, 3FR, FFF, SRW, GPR, DXO)
Compuserve GIF (GIF)
Photo Project Format (PSE)
JPEG (JPG, JPEG, JPE)
Photoshop PDF (PDF, PDP)
Pixar (PXR)
PNG (PNG, PNS)
TIFF (TIF, TIFF)
High Efficiency Image File Format (HEIF)*

* HEIF-bestandsindeling wordt alleen ondersteund op macOS 10.13.x en hoger. Momenteel kunnen HEIF-bestanden alleen worden geïmporteerd in de 2019-release van Photoshop Elements.  

Ondersteunde bestandsindelingen voor exporteren

Indeling en bestandsnaamextensie

Photoshop (PSD, PDD)
BMP (BMP, RLE, DIB)
Compuserve GIF (GIF)
Photo Project Format (PSE)
JPEG (JPG, JPEG, JPE)
Photoshop PDF (PDF, PDP)
Pixar (PXR)
PNG (PNG, PNS)
TIFF (TIF, TIFF)

Dit werk is gelicentieerd onder de Creative Commons Naamsvermelding/Niet-commercieel/Gelijk delen 3.0 Unported-licentie  De voorwaarden van Creative Commons zijn niet van toepassing op Twitter™- en Facebook-berichten.

Juridische kennisgevingen   |   Online privacybeleid