Tips voor het oplossen van problemen en help

Downloaden en installeren

U kunt de app van de Creative Cloud-website downloaden. Meld u aan bij uw Adobe-account als u daarom wordt gevraagd. Klik vervolgens op Downloaden of Installeren voor uw app. Zie Uw Creative Cloud-apps downloaden voor meer informatie.

Voor oplossingen bij de fout 'installatie mislukt', zie Fout: 'Installatie mislukt' Creative Cloud-desktopapp. Zie de Gids voor het oplossen van download- en installatieproblemen als u problemen hebt met downloaden, installeren of bijwerken.

Ja! U kunt proefversies van Creative Cloud-toepassingen downloaden uit de Creative Cloud-toepassingencatalogus. Meld u aan met uw Adobe ID en -wachtwoord op en meld u opnieuw aan om een proefversie te downloaden. Zie voor meer instructies Een Creative Cloud-proefkopie downloaden en installeren.

U kunt Audition en andere Creative Cloud-toepassingen op maximaal twee computers installeren. Als u de software op een derde computer wilt installeren, moet u hem eerst op een van de vorige computers uitschakelen. Meer informatie over het activeren en deactiveren van Creative Cloud-toepassingen.

Accountbeheer

Meld u aan op uw Adobe accounts pagina met uw huidige Adobe ID en wachtwoord.Klik van daaruit op het tabblad Beveiliging & Privacy en vervolgens op Wijzigen onder Wachtwoord. Voor meer informatie over het veranderen van uw wachtwoord en andere accountgegevens, zie uw Adobe ID account beheren.

Lees deze eenvoudige oplossingen voor algemene problemen met Adobe ID en aanmelden om weer toegang tot uw account te krijgen.

Het is heel eenvoudig om van Creative Cloud-abonnement te wisselen. Volg deze stapsgewijze instructies om uw abonnement bij te werken of te wijzigen.

Uw proefversie omzetten in een betaald abonnement is eenvoudig. Volg deze stapsgewijze instructies om uw abonnement bij te werken en te starten.

Als u uw abonnement annuleert, hebt u nog steeds toegang tot Creative cloud-lidmaatschap gratis voordelen en eventuele bestanden die u aan uw apparaat hebt opgeslagen. U hebt geen toegang tot toepassingen of de meeste services en uw cloudopslag wordt tot 2 GB worden verkleind. Kom te weten hoe u uw Creative Cloud-abonnement annuleert en wat de Adobe-abonnementsvoorwaarden inhouden.

Audio opnemen en importeren

Volg de stappen in dit artikel om te leren hoe u audiohardware verbindt met Auction.

Bekijk deze video om te leren hoe u een audiobestand opneemt, inclusief hoe u opnameniveaus aanpast en de besturingselementen voor afspelen gebruikt.

Bekijk deze tutorial en ontdek manieren om audiobestanden te importeren en door media te bladeren.

Er zijn verschillende oorzaken van problemen met opnames. Probeer de tips in dit artikel uit om problemen met opname, afspelen en controle op te lossen.

Audio repareren

Selecteer de clips en kies Clip > Clipvolume laten overeenkomen. Voor meer informatie, zie Clipvolume laten overeenkomen, faden en mixen.

Ja. In deze videotutorial leert u hoe u handmatig audioniveaus aanpast.

Bekijk deze video om te leren hoe u de Klik/Tikeliminator en Ontklikkereffecten gebruikt.

Volg deze videoserie om te leren hoe u ruis uit audiobestanden verwijdert, zoals gepiep en ander geluid.

Ja. In deze video leert u hoe u achtergrondruis en zoemtonen verwijdert.

Technieken

Voer de stappen in dit artikel uit om te leren hoe u meerdere clips met meerdere tracks rangschikt en bewerkt.

U kunt verschillende soorten fades toevoegen in Audition. In deze video leert u hoe u Fades toevoegt aan audio golfvormgedeelte van Audition.

Volg de eenvoudige stappen in dit artikel om te leren hoe u audio kopieert, knipt, plakt en verwijdert.

Geef zangers een perfecte toonhoogte met de automatische opties van de toonhoogtecorrectie in Audition. In deze tutorial leert u hoe u Automatisch de toonhoogte corrigeert.

Volg deze tutorial om te leren hoe u het Stereouitvouweffect gebruikt om uw audio een bredere stereopresence te geven.