Meer informatie over de voorwaarden en het terugbetalingsbeleid voor Creative Cloud-lidmaatschappen

Terugbetalingsmogelijkheden

Wat gebeurt er als ik na 14 dagen annuleer?

Als je meer dan 14 dagen na je eerste aankoop annuleert, wordt je betaling niet gerestitueerd en kunnen annuleringskosten in rekening worden gebracht.

  • Jaarlidmaatschap met maandelijkse betaling: Na 14 dagen kunnen annuleringskosten van 50% van het resterende saldo van je contractverplichting van toepassing zijn. De service wordt voortgezet tot het einde van de factureringsperiode van die maand.
  • Vooruitbetaald jaarlidmaatschap: Na 14 dagen wordt je betaling niet gerestitueerd en loopt de service door tot het einde van je contractperiode.
  • Maandlidmaatschap zonder jaarlijkse verplichting: Na 14 dagen wordt je betaling niet gerestitueerd en loopt de service door tot het einde van de factureringsperiode van die maand.

Wat gebeurt er met mijn bestanden als ik annuleer?

Lees meer over onze lidmaatschapsvoorwaarden en ons restitutiebeleid.

Tijdlijn van proefperiode en lidmaatschap

Het lidmaatschapstraject

Creative Cloud-proeflidmaatschap

Je proefperiode gaat in zodra je je aanmeldt voor een proeflidmaatschap en je eerste Creative Cloud-app downloadt. Aan het einde van de proefperiode gaat je lidmaatschap in en schrijven we het bedrag dat werd vermeld op het moment dat je je aanmeldde voor je proeflidmaatschap, automatisch af via je betaalmethode, tenzij je annuleert vóór het einde van de proefperiode.

Creative Cloud-lidmaatschappen

Wanneer gaat mijn lidmaatschap in?

Je lidmaatschap gaat in zodra we de betaling hebben verwerkt.

Hoe kan ik mijn lidmaatschap verlengen?

Je lidmaatschap wordt automatisch verlengd aan het einde van de lidmaatschapsperiode. 

Is de prijs hetzelfde gedurende de lidmaatschapsperiode?

Ja, de prijs blijft gelijk gedurende de lidmaatschapsperiode. Prijzen kunnen veranderen, maar alleen bij verlenging, en we zullen je altijd vooraf informeren. 

Zie Lidmaatschaps- en annuleringsvoorwaarden voor meer informatie.

Annulering van Creative Cloud-lidmaatschappen

Krijg ik een terugbetaling als ik annuleer?

Een eventuele terugbetaling hangt af van het moment waarop je annuleert en het soort lidmaatschap dat je hebt gekocht. Voor de meeste lidmaatschappen krijg je een volledige terugbetaling als je annuleert binnen 14 dagen na je eerste aankoop.

Als je besluit om je betaalde lidmaatschap te annuleren, heb je geen toegang meer tot je Creative Cloud-applicaties en tot de meeste services die deel uitmaken van je betaalde Creative Cloud-lidmaatschap en wordt je account omgezet in een gratis Creative Cloud-lidmaatschap.

Met een gratis Creative Cloud-lidmaatschap houd je toegang tot je bestanden in de Creative Cloud-map op je computer en via de Creative Cloud-website, met een maximale opslagruimte van 2 GB. Als je de opslaglimiet voor je gratis Creative Cloud-lidmaatschap overschrijdt, heb je 30 dagen de tijd om het teveel aan bestanden te verplaatsen. Je kunt geen bestanden meer opslaan totdat je de gebruikte opslagruimte hebt teruggebracht.

Met een gratis lidmaatschap kun je je aanmelden bij de Creative Cloud desktop-app met dezelfde Adobe ID en hetzelfde wachtwoord en heb je toegang tot alle functies die staan vermeld in Wat is inbegrepen bij mijn gratis Creative Cloud-lidmaatschap?

 Adobe

Krijg sneller en gemakkelijker hulp

Nieuwe gebruiker?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX

De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX

De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online