Tips voor het oplossen van problemen en help

U kunt de app van de Creative Cloud-website downloaden. Meld u aan bij uw Adobe-account als u daarom wordt gevraagd. Klik vervolgens op Downloaden of Installeren voor uw app. Zie Uw Creative Cloud-apps downloaden voor meer informatie.

Voor oplossingen bij de fout 'installatie mislukt', zie Fout: 'Installatie mislukt' Creative Cloud-desktopapp. Zie de Gids voor het oplossen van download- en installatieproblemen als u problemen hebt met downloaden, installeren of bijwerken.

Als je problemen hebt om je Premiere Pro-app correct te laten werken zonder te crashen, probeer dan deze algemene stappen voor probleemoplossing om je probleem op te lossen.

Ja! U kunt proefversies van Creative Cloud-toepassingen, waaronder Premiere Pro, downloaden uit de Creative Cloud-toepassingencatalogus. Meld u aan met uw Adobe ID en -wachtwoord op en meld u opnieuw aan om een proefversie te downloaden. Zie voor meer instructies Een Creative Cloud-proefkopie downloaden en installeren.

Lees deze eenvoudige oplossingen voor algemene problemen met Adobe ID en aanmelden om weer toegang tot uw account te krijgen.

U kunt Premiere Pro en andere Creative Cloud-toepassingen op maximaal twee computers installeren. Als u de software op een derde computer wilt installeren, moet u hem eerst op een van de vorige computers uitschakelen. Kom meer te weten over het activeren en deactiveren van Creative Cloud-apps.

Premiere Pro downloaden en installeren op macOS en Windows. Raadpleeg voor gedetailleerde systeemvereisten en hardwareaanbevelingen:

Meld u aan bij uw Adobe-account. Selecteer onder de sectie Wachtwoord de optie Wijzigen voor Huidig wachtwoord en volg de instructies op het scherm.

Bent u uw wachtwoord vergeten? Leer hoe u het opnieuw instelt.

Het is heel eenvoudig om van Creative Cloud-abonnement te wisselen. Volg deze stapsgewijze instructies om uw abonnement bij te werken of te wijzigen.

Uw proefversie omzetten in een betaald abonnement is eenvoudig. Volg deze stapsgewijze instructies om uw abonnement bij te werken en te starten.

Als u uw abonnement annuleert, hebt u nog steeds toegang tot Creative cloud-lidmaatschap gratis voordelen en eventuele bestanden die u aan uw apparaat hebt opgeslagen. U hebt geen toegang tot toepassingen of de meeste services en uw cloudopslag wordt tot 2 GB worden verkleind. Kom meer te weten over het annuleren van uw Creative Cloud-abonnement en de Adobe-abonnementsvoorwaarden.

Leer hoe u video's aanmaakt en bewerkt in deze reeks korte tutorials.

Voer de stappen in dit artikel om de snelheid en duur van clips te wijzigen.

Gebruik het effect van de Warp Stabilizer om onduidelijke of schokkerige opnamen te stabiliseren. Voor stapsgewijze instructies raadpleegt u Beweging stabiliseren met het effect van de Warp Stabilizer.

Volg deze tutorial om het volume aan te passen en audio te faden in de interface van de Audioclipmixer. Andere technieken kunt u vinden in het artikel Volumeniveaus aanpassen.

Audio en video kunt u gemakkelijk synchroniseren via Clip > Clips samenvoegen. Voor instructies, zie dit artikel: Audio en video synchroniseren met Clips Samenvoegen.

Met de proxyworkflows in Premiere Pro kunt u met 8K, HDR en media met een hoge beeldfrequentie werken, zodat u kunt schakelen tussen eigen indelingen en proxy-indelingen om uw werk sneller te voltooien. Kom meer te weten op de pagina Opname- en proxyworkflow in Premiere Pro CC 2015.3.

Het bewerken van video met hoge resolutie kan traag zijn. Als u de prestaties wilt verbeteren terwijl het bewerken, maakt u clips aan met een lagere resolutie, genaamd proxy's. Vervolgens gaat u terug naar de oorspronkelijke bestanden voor de uiteindelijke uitvoer. Meer informatie in deze tutorial: Offline werken met proxy media.

Ja. Leer hoe u het meeste uit uw DSLR-video 's kunt halen in deze tutorial: DSLR-video's bewerken. Maak presentaties en time-lapsereeksen, pas effecten en overgangen toe en breng kleuraanpassingen aan.

Volg de stappen in dit artikel om meer te weten te komen over workflows met meerdere camera's bewerken.

Gebruik het deelvenster Essential Graphics om titels, credits en geanimeerde samenstellingen te maken. Zie Titels en bewegende afbeeldingen maken voor meer informatie.

Voor informatie over bekende problemen in de recentste versie van Premiere Pro raadpleegt u Bekende problemen.

Compileerfouten kunnen allerlei oorzaken hebben. Vind oplossingen in Compilatiefouten tijdens renderen of exporteren, oplossen

Premiere Pro kan probleem hebben met de toegang tot de activeringsserver, die sommige codecs nodig hebben. Probeer de oplossingen in dit artikel: Functies en voorinstellingen van sequenties ontbreken.

Probeer eerst de stappen voor algemene probleemoplossing in het artikel Fouten met betrekking tot het vastlopen van Premiere Pro bij het opstarten.

 

Community

Meedoen aan de conversatie.