Leren en ondersteuning Adobe Media Encoder

Ontdek de nieuwe mogelijkheden in Adobe Media Encoder.

Aan de slag

Vind downloads, krijg hulp bij uw lidmaatschap en leer de basisprincipes.

Aan de slag

Zelfstudies

Hier vind je zelfstudies van beginners tot expert om je te helpen je vaardigheden uit te breiden.

Zelfstudies

Handboek

Sneller antwoord krijgen en stapsgewijze instructies.

Handboek

  Krijg exclusieve kortingen met je Creative Cloud-lidmaatschap

Kies uit diverse deals en aanbiedingen, alleen voor leden, van exclusieve merken zoals HP en Dropbox om je creatieve workflow te stroomlijnen.


Tips voor het oplossen van problemen en Help

U kunt Adobe Media Encoder via de Creative Cloud-website downloaden. Meld u aan bij uw Adobe-account als u daarom wordt gevraagd. Klik vervolgens op Downloaden of Installeren voor Media Encoder. Zie Uw Creative Cloud-apps downloaden voor meer informatie.

Zie Fout: 'Installatie mislukt' van Creative Cloud-desktopapp voor oplossingen bij de fout 'installatie mislukt'. Raadpleeg de Gids voor het oplossen van download- en installatieproblemen als u problemen hebt met downloaden, installeren of bijwerken.

Ja! U kunt proefversies van Creative Cloud-apps downloaden uit de catalogus met Creative Cloud-apps. Meld u aan met uw Adobe ID en wachtwoord om de proefversie te downloaden. Zie Een Creative Cloud-proefversie downloaden en installeren voor gedetailleerde instructies.

Lees deze eenvoudige oplossingen voor algemene problemen met Adobe ID en bij het aanmelden om weer toegang tot uw account te krijgen.

U kunt Media Encoder en andere Creative Cloud-toepassingen op maximaal twee computers installeren. Als u de software op een derde computer wilt installeren, moet u hem eerst op een van de vorige computers uitschakelen. Meer informatie over het activeren en deactiveren van Creative Cloud-toepassingen.

downloadpictogram

Nog hulp nodig? Vind meer download- en installatieoplossingen

Meld u aan bij uw Adobe-account. Klik vervolgens op Wijzigen voor Huidig wachtwoord en volg de instructies op het scherm. Bent u uw wachtwoord vergeten? Kom te weten hoe u het opnieuw instelt en wijzigt.

Het is heel eenvoudig om van Creative Cloud-abonnement te wisselen. Volg deze stapsgewijze instructies om uw abonnement bij te werken of te wijzigen.

Uw proefversie converteren naar een betaald lidmaatschap is eenvoudig. Volg deze stapsgewijze instructies om uw lidmaatschap bij te werken en te starten.

pictogram account

Nog hulp nodig? Hier vindt u meer informatie over accounts, facturering en abonnementen.

Ja. In Premiere Pro klikt u op Queue in plaats van op Export in het deelvenster Export. Hierdoor wordt voorkomen dat Adobe Premiere Pro vergrendelt terwijl u exporteert. Bekijk deze korte videotutorial voor meer informatie over het gebruik van Media Encoder als achtergrondmedia exportfunctie voor Adobe Premiere Pro.

Kies YouTube als publicatiedoel in het tabblad Publiceren in het dialoogvenster Exportinstellingen. Bekijk deze korte videotutorial over het volledig publiceren naar YouTube-workflow.

Ja. Kies Twitter als publicatiedoel in het tabblad Publiceren in het dialoogvenster Exportinstellingen. Bekijk deze korte videotutorial over het volledig publiceren naar Twitter-workflow.

Kies Bewerken > Exportinstellingen om het dialoogvenster Exportinstellingen te openen. Volg deze instructies om uw exportinstellingen te verfijnen.

Selecteer Maximale renderkwaliteit gebruiken of Renderen bij maximale bitdiepte in het dialoogvenster Exportinstellingen. Kom meer te weten over het inschakelen en gebruiken van de maximale bitdiepteinstellingen.

Er kan een probleem zijn met de manier waarop beeldmateriaal is gecodeerd. Wanneer Media Encoder frames vindt die niet gehercodeerd kunnen worden, worden er op die plek rode frames ingevoegd. Meer informatie over het corrigeren van rode frames in uw Adobe Premiere Pro export.

Uw versie van Media Encoder kan verouderd zijn. Als u een Creative Cloud-abonnement hebt dat toegang tot Media Encoder omvat, lees dan meer informatie over het downloaden van updates voor uw app.

Een aantal factoren kunnen de oorzaak zijn van dit gedrag. Probeer de voorinstellingen voor codering bij te werken, de bestandsindeling te wijzigen of Media Encoder te installeren op een andere computer om dit probleem op te lossen.

Ja. Dat kan. Raadpleeg Scripthandleiding en referentiemateriaal voor AME voor gedetailleerde informatie. 

Community

Neem deel aan het gesprek

Populaire verwante forums