export_pdf_logo_SCREEN_RGB_88x84px

Adobe Export PDF is een online service van Adobe Document Cloud. Hiermee kunt u PDF-bestanden snel en gemakkelijk converteren naar bewerkbare Word-, Excel- en RTF-documenten.

U kunt geen PDF-bestanden bewerken met Adobe Export PDF. Voor het bewerken van PDF-bestanden hebt u Acrobat DC nodig. Zie de Acrobat-productpagina.

Opmerking:

In de webinterface van Adobe Document Cloud kunt u PDF's converteren naar PowerPoint als u het Adobe PDF Pack-abonnement hebt.

Uw Adobe Export PDF-account beheren

• Als u uw account wilt beheren, meldt u zich aan bij Document Cloud Home op https://documentcloud.adobe.com met uw Adobe ID en wachtwoord of via uw sociale account (op Facebook of Google). Klik op Account (gebruikerspictogram) rechtsboven in het Adobe Document Cloud-venster en kies Adobe-account. De pagina Adobe-account wordt geopend op een nieuw tabblad.
  • Als u uw account wilt bijwerken of uw abonnement beheren, klikt u op Abonnement beheren onder de bijbehorende informatiesectie op de pagina van uw Adobe-account.

PDF online exporteren naar Word of Excel

Stappen voor het exporteren van een PDF:

1. Meld u aan bij Adobe Document Cloud op https://documentcloud.adobe.com met uw Adobe ID en wachtwoord of via uw sociale account (op Facebook of Google).

2. Klik in de sectie Aan de slag op PDF exporteren.

PDF exporteren kiezen
  3. Voer een van de volgende handelingen uit om het PDF-bestand te selecteren dat u wilt exporteren en klik op Doorgaan:

• Kies de bestanden in de lijst Recente bestanden of Bestanden.
    • U kunt ook bestanden van uw computer toevoegen of de bestanden naar het gemarkeerde gebied slepen.
    Een bestand kiezen in de lijst Recente bestanden
    Een bestand op uw computer kiezen

4. Als u meer PDF-bestanden wilt selecteren om te exporteren, klikt u op Bestanden toevoegen en selecteert u de gewenste bestanden op uw computer of in de lijst Recente bestanden of Bestanden en klikt u op Doorgaan.

Meer bestanden toevoegen
  5. Ga als volgt te werk in hetzelfde pop-upvenster:

1. Selecteer de gewenste bestandsindeling in de vervolgkeuzelijst Converteren naar.
    2. Selecteer de taal van het document dat u wilt exporteren in de vervolgkeuzelijst Documenttaal.

Opmerking: Adobe PDF Pack behoudt de taalinstelling niet tussen meerdere sessies. Daarom moet u telkens wanneer u een document converteert met OCR, ervoor zorgen dat u de juiste taal selecteert.

De bestandsindeling en de documenttaal selecteren
  6. Klik op Exporteren naar.

7. Het geselecteerde PDF-bestand wordt naar de server geüpload en de inhoud wordt naar de gewenste indeling geëxporteerd. Klik op het pictogram Downloaden om het bestand op te slaan op uw computer of toestel.

Het geëxporteerde bestand downloaden

Een kopie van het geëxporteerde bestand wordt ook opgeslagen in uw Adobe Document Cloud-account. In de sectie Recent onder aan de pagina ziet u een lijst met alle bestanden die u onlangs hebt geëxporteerd. Als u liever een lijst met al uw bestanden wilt weergeven, klikt u op Bestanden in de zijbalk van het startscherm van Adobe Document Cloud.

PDF exporteren naar Word of Excel vanuit de Acrobat Reader-app voor het bureaublad

Stappen voor het exporteren van een PDF

1. Open het PDF-bestand in Acrobat Reader.

2. Klik rechtsboven in het venster op Aanmelden

Klik op Aanmelden
  3. Meld u aan met uw Adobe ID en wachtwoord of via uw sociale account (op Facebook of Google).

Aanmelden bij Adobe Document Cloud
  4. Klik op Converteren in het rechterdeelvenster.

Klik op PDF exporteren
  5. Selecteer de gewenste bestandsindeling en documenttaal.

6. Klik op de grote blauwe knop Converteren.

Klik op Converteren
  7. Klik op de knop Opslaan als om het geconverteerde bestand te downloaden.

Klik op Opslaan als

PDF exporteren naar Word of Excel vanuit de mobiele Acrobat Reader-app

Stappen voor het exporteren van een PDF

1. Tik om het bestand te openen in de mobiele Acrobat Reader-app.

1new
  2. Klik op het blauwe pictogram linksboven in de app.

2_A
  3. Tik op PDF exporteren.

3_a
  4. Selecteer de indeling voor het uitvoerbestand in de lijst met opties.

export-from-pdf_1
  5. Het document wordt verzonden voor conversie en hetzelfde bericht wordt ook op de app weergegeven.

sent-for-conversion1
  6. Na conversie wordt het bestand opgeslagen op de Document Cloud.

6new
  7. Als u het uitvoerbestand wilt downloaden, meldt u zich aan bij de Document Cloud met dezelfde Adobe ID en hetzelfde wachtwoord. Klik op Bestanden beheren op de startpagina.

Untitled
  8. Het geconverteerde bestand wordt in de lijst weergegeven.

Capture
  9. Selecteer het bestand en klik op de knop Downloaden rechtsboven om het bestand te downloaden.

Capture_1