Løsning af problemer i forbindelse med AcroCEF/RdrCEF-processen i Acrobat/Reader

AcroCEF.exe/RdrCEF.exe er vitale processer knyttet til Adobe Acrobat/Acrobat Reader. De håndterer flere funktionsområder, herunder netværksfunktioner og Document Cloud-tjenesterne (f.eks. Udfyld og underskriv, Send til underskrift, Del til visning/korrektur osv.). Du kan få flere oplysninger under Hvad er RdrCEF.exe og AcroCEF.exe-processer?.

Hvis disse processer ikke fungerer korrekt, vises der en fejlmeddelelse, når der bruges en af de tjenester, der er afhængige af processerne.

AcroCEF/RdrCEF-fejlmeddelelse

Du kan løse problemet ved at prøve følgende trin i den viste rækkefølge.

Løsning 1: Genstart Acrobat/Acrobat Reader-programmet

Afslut Adobe Acrobat/Acrobat Reader, og genstart programmet.

Løsning 2: Godkend AcroCEF/RdrCEF-processerne i din antivirussoftware

Antivirussoftware kan forstyrre eller blokere AcroCEF/RdrCEF-processerne. Processerne findes i mappen AcroCEF. Føj mappen til undtagelseslisten for din antivirussoftware.

Bemærk:

Trinene nedenfor forklarer, hvordan man tilføjer undtagelser til Avast antivirussoftware. Hvis du bruger en anden antivirussoftware, skal du tilføje AcroCEF-mappen til undtagelseslisten ved at følge instruktionerne på softwareproducentens websted.

1. Åbn Avast-antivirus. Klik på menu, og klik derefter på Indstillinger.

Avast-indstillinger

2. Klik på Generelt > Undtagelser, og klik derefter på Tilføj undtagelse.

Tilføj undtagelse

3. Tilføj stien til mappen AcroCEF som nedenfor:

• Adobe Acrobat DC: C:\Programmer (x86)\Adobe\Acrobat DC\Acrobat\AcroCEF
    • Acrobat Reader DC:  C:\Programmer (x86)\Adobe\Acrobat Reader DC\Reader\AcroCEF
    Sti til AcroCEF-mappe

4. Klik på Tilføj Undtagelse. Mappen AcroCEF er nu godkendt.

Løsning 3: Reparer installationen af Acrobat/Acrobat Reader

1. Åbn -programmet.

2. Klik på Hjælp > Reparer installationen i programmenuen.

Genstart computeren, når reparationen er udført.

Løsning 4: Afinstaller Acrobat/Acrobat Reader, og installer programmet igen

Du kan undertiden løse de opdateringsrelaterede fejl ved at geninstallere Acrobat.

1. Afinstaller Acrobat/Acrobat Reader fra computeren:

1. Åbn dialogboksen Kør ved at trykke på Windows-tasten og R-tasten.
    2. Skriv Kontrolpanel i dialogboksen, og klik på OK.
    3. I Kontrolpanel skal du vælge Program og funktioner og derefter vælge Acrobat/Acrobat Reader på listen over installerede programmer.
    4. Klik på Afinstaller, og følg anvisningerne for at afinstallere Acrobat/Acrobat Reader.
  2. Geninstaller den nyeste version af Acrobat/Acrobat Reader på din computer:

1. Åbn downloadsiden til Adobe Reader, og klik på Download Acrobat Reader.
    2. Giv Download Manager tid til at hente alle installationsfiler. Følg derefter anvisningerne for at installere Reader.