Adobe Comp til iPad, iPad Pro, iPhone, Android-enheder og Chromebook kan downloades omkostningsfrit i iTunes App Store og på Google Play.

Adobe Comp er tilgængelig på engelsk, fransk, tysk, japansk, italiensk, spansk, russisk, koreansk, brasiliansk portugisisk, polsk, kinesisk (traditionelt), svensk, tyrkisk, dansk, nederlandsk, finsk, norsk og tjekkisk.

Besøg Adobe Comp-siden på iTunes App Store eller Google Play for at se de mest opdaterede systemkrav.

Du skal enten have et omkostningsfrit eller betalt Creative Cloud-medlemskab. Hvis du ikke allerede er medlem, kan du tilmelde dig et omkostningsfrit Creative Cloud-medlemskab. Hvis du bruger en Google Chromebook, skal du oprette et Adobe ID, hvis du ikke har ét, og derefter logge på.

Du kan få flere oplysninger om Comp på disse websider:

• Besøg Adobe Comp-produktsiden.

• Besøg Adobe Comp Lær-siden.

• Besøg Adobe Comp iTunes-siden.

comp_appicon_128

Med Adobe Comp CC kan du hurtigt designe sammensætninger til udskrivnings-, mobil- eller webprojekter på din iPad, iPad Pro, iPhone, Android-enhed eller Chromebook. Tilføj ressourcer (billeder, farver, former og tekst) fra dine Creative Cloud-biblioteker eller skrifttyper fra Typekit, så du hurtigt kan skabe overbevisende layouts. Comp er også kompatibelt med billedredigeringsapps såsom Photoshop Mix og Photoshop Fix, så du kan flytte og redigere billeder på tværs af apps som del af et flydende helstøbt arbejdsforløb. Derefter kan du, med kun ét tryk med en finger, sende dit design til Photoshop CC, Illustrator CC, Adobe Muse CC eller InDesign CC, så du kan redigere og afslutte det.

Generelle oplysninger

Sådan bruges Adobe Comp CC

Eller gå ind på selvstudierne i appen:

1. Log ind med dit Adobe ID på Comp CC.
  2. Tryk på Comp-ikonet i det øverste venstre hjørne af skærmen.
  3. Vælg Vis selvstudier.

Du kan også give os feedback og stille spørgsmål direkte fra Comp:

1. Log ind med dit Adobe ID på Comp CC.
  2. Tryk på Comp-ikonet i det øverste venstre hjørne af skærmen.
  3. Vælg Giv os feedback.

Tilknytninger bevares i indsatte grafikelementer/billeder fra dine biblioteker og CC-filer, når de sendes til skrivebordsprogrammer.

På den måde vises indsatte grafikelementer som tilknyttede filer i Illustrator, Muse og InDesign samt som tilknyttede SmartObjects i Photoshop.

F.eks. bibeholdes tilknytningen i en ressource fra et CC-bibliotek, når denne indsættes i Comp, og samme tilknytning overføres til skrivebordet, når du trykker på 'Send til'.

Hvis pågældende biblioteksressource opdateres, vil ændringerne af den tilknyttede ressource kunne ses i skrivebordsappen.

Du kan udnytte effektiviteten i Photoshop Mix til redigering af indsatte billeder ved hjælp af et gnidningsfrit arbejdsforløb direkte i Comp:

1. Åbn vinduet Rediger på flere apps ved at trykke på Creative Cloud-logoet.
  2. Vælg Photoshop Mix, og tryk derefter på Fortsæt.
  3. I Photoshop Mix skal du trykke på fluebenet for at bekræfte ændringerne.
  4. Tryk på Vend tilbage til Comp.

Gå ind på Comp-fora for at få hjælp.

Med Photoshop Fix kan du redigere indsatte billeder ved hjælp af et gnidningsfrit arbejdsforløb direkte i Comp:

1. Åbn vinduet Rediger på flere apps ved at trykke på Creative Cloud-logoet.
  2. Vælg Photoshop Fix, og tryk derefter på Fortsæt.
  3. I Photoshop Mix skal du trykke på fluebenet for at bekræfte ændringerne.
  4. Tryk på Vend tilbage til Comp.

Gå ind på Comp-fora for at få hjælp.

Vi har kombineret tegnefunktionen og redigeringstilstanden, så brugere ikke skal skifte vindue hele tiden.

1. Åbn projektindstillingerne ved at trykke på ikonet Indstillinger i øverste højre hjørne af skærmen.
  2. Tryk på Formater > Mine formater > Nyt format.
  3. Angiv bredden og højden for at ændre størrelsen på tegnebrættet.

Se disse videoer:

Sådan bruges gitre og hjælpelinjer:

1. Åbn indstillingerne ved at trykke på ikonet Indstillinger i øverste højre hjørne af skærmen.
  2. Vælg Tilføj ud for menupunktet Gitter og hjælpelinjer.
  3. Aktivér eller deaktiver autohjælpelinjer ved at skubbe funktionsknappen frem og tilbage.

Sådan bruges Adobe Stock i Comp:

1. Placer en grafisk firkant på lærredet.
  2. Tryk et sted inde i firkanten for at åbne menuen Grafik.
  3. Vælg Adobe Stock i menuen Grafik.

Eller

1. Åbn menuen Grafik ved at trykke på billedikonet i øverste højre hjørne af skærmen.
  2. Vælg Adobe Stock.

Sådan eksporteres et dokument til PDF:

1. Åbn delingsmenuen ved at trykke på ikonet Del i øverste højre hjørne af skærmen.
  2. Vælg Del PDF.

Du kan overføre et projekt til InDesign CC, Photoshop CC, Illustrator CC eller Muse CC, hvor du kan fortsætte med at redigere projektet eller give det ekstra finish.

1. Åbn delingsmenuen i projektet ved at trykke på ikonet Del i øverste højre hjørne af skærmen.
  2. Vælg en af følgende funktioner:
  • Send til InDesign CC
  • Send til Photoshop CC
  • Send til Illustrator CC
  • Send til Muse CC

Du kan samarbejde med andre brugere og dele dit projekt fra Adobe Comp.

1. Åbn delingsmenuen i projektet ved at trykke på ikonet Del i øverste højre hjørne af skærmen.
  2. Vælg Del link.

Dine samarbejdspartnere kan derefter åbne linket i en browser og gemme projektet. Der oprettes en kopi af projektet, som de kan arbejde videre på.