Tutustu VIP Selectiin ja VIP Select ‑tilan etuihin, jotta pystyt hyödyntämään VIP-jäsenyyttäsi parhaalla mahdollisella tavalla.

Huomautus:

Oletko Acrobat CLP -asiakas, joka käyttää Acrobatin pysyväisohjelmistoa ja jolla on vähintään 100 käyttöoikeutta?
Katso, miksi nyt on hyvä aika päivittää organisaatiollesi Acrobat DC -tilaus. Tarjous voimassa rajoitetun ajan.

Tutustu VIP Selectiin

Saat VIP Select ‑oikeudet, kun organisaatiosi saavuttaa käyttöoikeuksien vähimmäiskynnyksen yhden sopimuskauden aikana, joko yhden tapahtuman tai juuri uusintajaksoa edeltävän laskenta-aikavälin avulla.

VIP-alennustasot

Kun saavutat VIP Select ‑jäsenyyden tilan, uskollisuutesi ja sitoutumisesi palkitaan lisäeduilla. Niihin kuuluvat muun muassa

• alennukset kaikista ostoksista VIP Select ‑jäsenkauden aikana
  • mahdollisuus hyväksyä 3 vuoden sopimus.*

Huomautus:

Kolmen vuoden sopimus ei koske jäseniä, jotka ovat maksaneet pidennetyn jäsenkauden ennakkoon.

VIP Select ‑tason saavuttaminen

VIP Select ‑taso voidaan saavuttaa kahdella tavalla. VIP Select ‑taso säilyy seuraavaan laskenta-aikaväliin saakka, jolloin käyttöoikeuksien määrä lasketaan uudelleen ja VIP Select ‑tasoa säädetään vastaavasti:

Yksi tapahtuma: Kun VIP-tilauksessasi on alle kymmenen käyttöoikeutta ja jätät yli kymmenen käyttöoikeuden tilauksen, saavutat automaattisesti VIP Select ‑tilan.

Laskenta-aikaväli: Saavutat VIP Select ‑tilan automaattisesti laskentapäivänä (31 päivää ennen tilauksesi vuosipäivää), jos olet kerännyt vähimmäismäärän käyttöoikeuksia pienillä ostoksilla yhden tapahtuman sijaan.  Jos olet jo saavuttanut VIP Select ‑tilan, voit laskenta-aikavälillä siirtyä seuraavalle alennustasolle, jos käyttöoikeuksiesi määrä ylittää seuraavan kynnysarvon.

VIP Selectin laskenta-aikaväli

Kolmen vuoden sopimuksen edut

VIP Select ‑jäsenten kolmen vuoden sopimuksen edut ovat kaikilla markkinasegmenteillä seuraavat:

• Vuosimaksut
  • Adoben hintatakuu: Tämä sisältää alennustason, jota ei voi muuttaa kolmen vuoden sopimusjakson aikana, ja se koskee kaikkien sopimuksen hyväksyntähetkellä hinnastossa olevien tuotteiden normaalihintaa – myös sellaisia tuotteita, joita et ehkä ole ostanut. Todellisen hinnan määrittää Adoben asiakaspäällikkö (Adoben valtuuttama jälleenmyyjä tai asiakaspäällikkö).  Kolmen vuoden sopimuksen tapauksessa Adobe takaa suoralle kanavakumppanilleen määrätyn hinnan, jos ostos tehdään jälleenmyyjän kautta.
  • Joustava lisensointi: Kun hyväksyt kolmen vuoden sopimuksen, sitoudut pitämään sopimuksen allekirjoitushetkellä käytössä olevien käyttöoikeuksien määrän samana kolmen vuoden sopimusjakson ajan. Käyttöoikeuksien määrää voidaan lisätä asteittain, mutta sinun tarvitsee säilyttää vain se vähimmäismäärä käyttöoikeuksia, johon olet sitoutunut. Perehdy tässä kolmen vuoden sopimusasiakirjassa oleviin esimerkkeihin.
  • Kaupallisen ja julkisen sektorin asiakkaille tavallista suurempi alennus kaikista ostoksista

Kolmen vuoden sopimuksen hyväksyminen

Sinulle tarjotaan kolmen vuoden sopimusta, kun organisaatiosi on saavuttanut VIP Select ‑tilan. Asiakkaan ensisijainen hallinnoija (joka on nimetty rekisteröinnin yhteydessä) voi hyväksyä kolmen vuoden sopimuksen milloin tahansa VIP Select ‑jaksonsa aikana kahdella tavalla.

VIP Select ‑tervetuliaissähköpostiviesti

1. Kun VIP Select ‑tila on saavutettu, ensisijainen hallinnoija saa VIP Select -tervetuliaissähköpostiviestin, joka sisältää tietoja kolmen vuoden sopimuksesta.

2. Napsauttamalla linkkiä voit siirtyä kolmen vuoden sopimuksen täydennyssivulle.

3. Lue ja hyväksy ehdot napsauttamalla.

Adobe.comin tilinhallintasivu

1. Ensisijaisen hallinnoijan tulee kirjautua Adobe.comiin VIP-sopimukseensa liittyvällä Adobe ID:llä.

Adoben sisäänkirjautuminen
  2. Valitse käyttäjänimen alta Tilin hallinta.

Tilin hallinta
  3. Siirry sivun yläosassa olevaan Tilaukset ja tuotteet ‑välilehteen ja napsauta sitten haluamasi VIP-jäsenyyden kohdalla Tilauksen hallinta.

Tilaukset ja tuotteet
  4. Tilauksen hallinta ‑sivun oikeaan reunaan ilmestyy ruutu, josta käyvät ilmi jäsenyyden tiedot, myös VIP Select ‑taso. Sen alla on Liity ohjelmaan ‑linkki.

Liittyminen VIP Select ‑ohjelmaan

Kolmen vuoden sopimuksen hyväksyminen uusintajakson aikana

Jos aiot hyväksyä kolmen vuoden sopimuksen uusintajakson aikana, sinun on otettava tietyt asiat huomioon. Jos olet uusinut käyttöoikeutesi vain osittain, sinun on ensinnäkin odotettava, kunnes uusintajakso päättyy, ennen kuin hyväksyt kolmen vuoden sopimuksen. Muussa tapauksessa sitoudut säilyttämään edellisen jakson aikana käyttämiesi käyttöoikeuksien kokonaismäärän etkä vain uusittujen käyttöoikeuksien joukkoa.

Kolmen vuoden sopimuksen hyväksymistä uusintajakson aikana ei myöskään katsota ensimmäiseksi uusinnaksi. Sinun on jatkettava kolmen vuoden sopimusta vielä kahden uusinnan ajan aina kolmannen uusintajakson alkuun asti.

Kolmen vuoden sopimuksen kampanjahinta

Kampanjahinnat koskevat vain tarjouksen ehdot täyttävää ensimmäistä ostosta. Kolmen vuoden sopimuksen tapauksessa kampanjakäyttöoikeudet muuttuvat uusintahetkellä normaalihintaisiksi, sillä jälleenmyyjät voivat hankkia ylimääräisiä ja uusittavia käyttöoikeuksia vain normaalihintaan.

Jos organisaatiosi on oikeutettu monivuotiseen kampanjatarjoukseen ja sen on uusittava käyttöoikeuksia kolmen vuoden sopimuksen voimassaoloaikana, voit uusia kyseiset käyttöoikeudet kampanjajakson aikana kampanjahintaan niin kauan kuin kyseisten käyttöoikeuksien kampanjatarjous on voimassa. Kampanjatarjouksen päättyessä kyseiset käyttöoikeudet uusitaan kolmen vuoden sopimuksella sopimuksen hyväksyntähetkellä määritettyyn normaalihintaan.

Kolmen vuoden sopimuksen rikkominen

Jos sovittua vähimmäismäärää käyttöoikeuksia ei kolmen vuoden sopimusjakson aikana joka vuosi uusita vuosipäivään mennessä, sinä ja asiakaspäällikkö saatte ilmoituksen siitä, että sovittu määrä on uusittava ennen uusintajakson päättymistä. Jos sovittua käyttöoikeuksien määrää ei uusita 30 päivän kuluessa vuosipäivästä, kaikki kolmen vuoden sopimuksen alennettuun hintaan ostetut aktiiviset käyttöoikeudet palautetaan ja VIP-jäsenyys lasketaan tasolle 1. Kaikki kolmen vuoden sopimuksen alennukset mitätöidään. Jos tarvitset edelleen Adoben käyttöoikeuksia, ne on ostettava sillä hetkellä voimassa olevilla hinnoilla ja tapahtumakohtaisilla alennuksilla, minkä jälkeen käyttöoikeudet on otettava käyttäjillä uudelleen käyttöön.