Typekit on nyt Adobe Fonts, ja se sisältyy Creative Cloudiin ja muihin tilauksiin. Lisätietoja.

Miten voin hankkia Adobe Compin?

Voit ladata Adobe Compin iPad-, iPad Pro-, iPhone-, Android- ja Chromebook-version maksutta iTunes App Storesta ja Google Play ‑kaupasta.

Adobe Compin saatavana olevat kieliversiot ovat englanti, ranska, saksa, japani, italia, espanja, venäjä, korea, portugali (Brasilia), puola, perinteinen kiina, ruotsi, turkki, tanska, hollanti, suomi, norja ja tšekki.

Viimeisimmät järjestelmävaatimukset löydät iTunes App Storen tai Google Play ‑kaupan Adobe Comp ‑sivulta.

Tarvitsenko Creative Cloud -tilin Compin käyttöä varten?

Tarvitset maksuttoman tai maksullisen Creative Cloud ‑jäsenyyden. Jos et ole vielä jäsen, voit rekisteröityä maksutonta Creative Cloud ‑jäsenyyttä varten. Jos käytät Google Chromebookia, luo Adobe ID, jos sinulla ei vielä ole sitä, ja kirjaudu sitten sisään.

Mistä löydän lisätietoja Compista?

Lisätietoja Compista saat näiltä verkkosivuilta:

• Käy Adobe Compin tuotesivulla.

• Käy Adobe Compin lisätietosivulla.

• Käy Adobe Compin iTunes-sivulla.

Mistä saan apua ja tukea Compin käyttöön?

comp_appicon_128

Adobe Comp CC:ssä voit suunnitella ja luoda nopeita vedoksia tulostus-, mobiili- ja verkkoprojekteista iPadilla, iPad Prolla, iPhonella, Android-laitteella tai Chromebookilla. Luo nopeasti katseenkääntäviä ulkoasuja lisäämällä projekteihin kuvia, värejä, muotoja ja tekstiä Creative Cloud -kirjastoista ja käyttämällä Typekit-kirjasimia. Comp on myös yhteensopiva valokuvien muokkaussovellusten, kuten Photoshop Mixin ja Photoshop Fixin, kanssa. Sen avulla voit siirtää ja muokata kuvia sovellusten kesken osana sujuvaa ja kokonaisvaltaista työnkulkua. Lähetä sen jälkeen vain yhdellä sormen napautuksella luomasi malli Photoshop CC-, Illustrator CC-, Adobe Muse CC- tai InDesign CC -ohjelmaan editointia ja loppuviimeistelyä varten.

Yleiset tiedot

Adobe Comp CC:n käyttö

Miten voisin oppia käyttämään Adobe Comp CC -sovellusta?

Voit myös käyttää sovelluksessa olevia opastusohjelmia:

1. Kirjaudu Comp CC -sovellukseen Adobe ID -tunnuksellasi.
  2. Napauta näytön vasemmassa yläkulmassa olevaa Comp-kuvaketta.
  3. Valitse Katso opastusohjelmia.

Voit myös lähettää palautetta ja kysymyksiä Compin kautta:

1. Kirjaudu Comp CC -sovellukseen Adobe ID -tunnuksellasi.
  2. Napauta näytön vasemmassa yläkulmassa olevaa Comp-kuvaketta.
  3. Valitse Anna palautetta.

Miten linkitetyt resurssit toimivat Compissa?

Kirjastoista ja CC-tiedostoista sijoitettujen grafiikkojen/kuvien linkit säilyvät, kun lähetät ne työpöytäsovelluksiin.

Tämä tarkoittaa, että sijoitetut grafiikat näkyvät nyt Illustratorissa, Musessa ja InDesignissa linkitettyinä tiedostoina ja Photoshopissa linkitettyinä älykkäinä objekteina.

Kun esimerkiksi CC-kirjastossa oleva resurssi sijoitetaan Compiin, Comp säilyttää linkin ja siirtää myös sen työpöydälle, kun valitset Lähetä kohteeseen.

Jos kyseinen kirjastoresurssi päivitetään, linkitettyyn resurssiin tehdyt muutokset näkyvät myös työpöytäsovelluksessa.

Miten voin muokata kuvia Photoshop Mixillä Compissa?

Tehokkaalla Mixillä voit muokata Compiin sijoitettuja kuvia Compin saumattomassa työnkulussa:

1. Avaa Muokkaa sovellusten välillä -näyttö napauttamalla Creative Cloud -logoa.
  2. Valitse Photoshop Mix ja napauta sitten Jatka.
  3. Vahvista muokkaukset napauttamalla Photoshop Mixin valintamerkkiä.
  4. Napauta Palaa Compiin.

Lisäohjeita on Comp-keskustelupalstoilla.

Miten voin muokata kuvia Photoshop Fixillä Compissa?

Photoshop Fixillä voit muokata Compiin sijoitettuja kuvia Compin saumattomassa työnkulussa:

1. Avaa Muokkaa sovellusten välillä -näyttö napauttamalla Creative Cloud -logoa.
  2. Valitse Photoshop Fix ja napauta sitten Jatka.
  3. Vahvista muokkaukset napauttamalla Photoshop Mixin valintamerkkiä.
  4. Napauta Palaa Compiin.

Lisäohjeita on Comp-keskustelupalstoilla.

Miten voin käyttää Compin piirtotilaa?

Yhdistimme piirtotilan muokkaustilaan, joten käyttäjien ei enää tarvitse vaihtaa näyttöjen välillä.

Miten piirtoalustan kokoa muutetaan. kun Compissa on luotu projekti?

1. Avaa projektissa Asetukset-valikko napsauttamalla näytön oikeassa yläkulmassa olevaa Asetukset-kuvaketta.
  2. Napauta Tiedostomuodot Omat tiedostomuodot > Uusi muoto.
  3. Muuta piirtoalustan kokoa määrittämällä leveys ja korkeus.

Onko Compin käyttöä esitteleviä opetusvideoita saatavilla?

Katso näitä videoita:

Miten voin käyttää ruudukoita ja apuviivoja?

Voit käyttää ruudukoita ja apuviivoja seuraavasti:

1. Avaa Asetukset-valikko napsauttamalla näytön oikeassa yläkulmassa olevaa Asetukset-kuvaketta.
  2. Valitse Ruudukko ja apuviivat -valikkovaihtoehdon vierestä Lisää.
  3. Ota Älykkäät apulinjat -toiminto käyttöön tai poista se käytöstä liu’uttamalla asetuspainiketta vasemmalle tai oikealle.

Miten voin käyttää Adobe Stockia?

Adobe Stockin käyttö Compissa:

1. Aseta grafiikkaruutu piirtoalueelle.
  2. Avaa Grafiikat-valikko napauttamalla grafiikkaruutua.
  3. Valitse Adobe Stock Grafiikat-valikosta.

Tai,

1. Avaa Grafiikat-valikko napsauttamalla näytön oikeassa yläkulmassa olevaa kuvien kuvaketta.
  2. Valitse Adobe Stock.

Miten asiakirja tulostetaan PDF-tiedostona?

Asiakirjan tulostaminen PDF-tiedostona:

1. Avaa jakamisvalikko napsauttamalla näytön oikeassa yläkulmassa olevaa Jaa-kuvaketta.
  2. Valitse Jaa PDF.

Miten voin lähettää projektin pöytäkoneelle?

Voit tarvittaessa lähettää projektin InDesign CC:hen, Photoshop CC:hen, Illustrator CC:hen tai Muse CC:hen jatkokäsiteltäväksi tai viimeisteltäväksi.

1. Avaa jakamisvalikko projektissa napsauttamalla näytön oikeassa yläkulmassa olevaa Jaa-kuvaketta.
  2. Valitse jompikumpi seuraavista vaihtoehdoista:
  • Lähetys InDesign CC:hen
  • Lähetä Photoshop CC:hen
  • Lähetä Illustrator CC:hen
  • Lähetys Muse CC:hen

Miten Comp CC:n avulla tehdään yhteistyötä muiden kanssa?

Adobe Compin avulla voit tehdä yhteistyötä ja jakaa projektisi muiden käyttäjien kanssa.

1. Avaa jakamisvalikko projektissa napsauttamalla näytön oikeassa yläkulmassa olevaa Jaa-kuvaketta.
  2. Valitse Jaa linkki.

Työtoverisi voivat avata linkin selaimessa ja tallentaa projektin. Tämän jälkeen he voivat työskennellä käyttäen kopiota projektista.