Adobe lopetti Adobe Story CC -palvelun tarjoamisen 22.1.2019. Sekä Adobe Story CC- että Adobe Story CC (Classic) -sovellusten käyttö on päättynyt. Myös Adobe Story CC -offline-sovelluksen käyttö on päättynyt.

Yleisiä kysymyksiä

Tarkoituksemme on tarjota käyttäjille Creative Cloudin avulla joukko toisiinsa liittyviä työkaluja, joiden avulla asiakkaamme voivat luoda luovia työnkulkuja – emme halua tarjota vain erillisiä työkaluja. Story oli työkalu, joka ei liity mitenkään muihin tuoteperheen tuotteisiin. Niinpä siitä ei juurikaan hyötyä yleisissä luovissa työnkuluissa. Se on myös yksi Creative Cloud -tilaajien vähiten käyttämistä ratkaisuista. Tämän vuoksi päätimme keskittää kehityspyrkimyksemme hankkeisiin, jotka tarjoavat konkreettisempia etuja useammille asiakkaille.

Adobe Storyn käyttö päättyi 22.1.2019.

Kaikki Adobe Story CC:n versiot ovat lakanneet toimimasta.

Ei. Offline-sovellus ei toimi palvelun päättymispäivän jälkeen, sillä se muodostaa yhteyden Adobe Story CC -pilvipalveluun synkronointia varten.

Ei. Tietojen lataaminen oli mahdollista palvelun päättymispäivään asti (22.1.2019). Palvelun päättymispäivän jälkeen tiedot poistetaan.

Markkinoilla on muita käsikirjoitusten kirjoittamiseen ja tuotantoaikataulujen laatimiseen tarkoitettuja ohjelmistoja, mutta Adobe ei suosittele mitään tiettyä tuotetta.