Adobe lopetti Adobe Story CC -palvelun tarjoamisen 22.1.2019. Sekä Adobe Story CC- että Adobe Story CC (Classic) -sovellusten käyttö on päättynyt. Myös Adobe Story CC -offline-sovelluksen käyttö on päättynyt.

Yleisiä kysymyksiä

Miksi Adobe päätti lopettaa Adobe Story CC -tuotteen?

Tarkoituksemme on tarjota käyttäjille Creative Cloudin avulla joukko toisiinsa liittyviä työkaluja, joiden avulla asiakkaamme voivat luoda luovia työnkulkuja – emme halua tarjota vain erillisiä työkaluja. Story oli työkalu, joka ei liity mitenkään muihin tuoteperheen tuotteisiin. Niinpä siitä ei juurikaan hyötyä yleisissä luovissa työnkuluissa. Se on myös yksi Creative Cloud -tilaajien vähiten käyttämistä ratkaisuista. Tämän vuoksi päätimme keskittää kehityspyrkimyksemme hankkeisiin, jotka tarjoavat konkreettisempia etuja useammille asiakkaille.

Milloin palvelun päättyminen tuli voimaan?

Adobe Storyn käyttö päättyi 22.1.2019.

Koskiko palvelun päättyminen myös maksettuja versioita?

Kaikki Adobe Story CC:n versiot ovat lakanneet toimimasta.

Toimiiko Adobe Story CC -offline-sovellus palvelun päättymispäivän jälkeen?

Ei. Offline-sovellus ei toimi palvelun päättymispäivän jälkeen, sillä se muodostaa yhteyden Adobe Story CC -pilvipalveluun synkronointia varten.

Voiko tiedot ladata myös palvelun päättymispäivän jälkeen?

Ei. Tietojen lataaminen oli mahdollista palvelun päättymispäivään asti (22.1.2019). Palvelun päättymispäivän jälkeen tiedot poistetaan.

Suositteletteko siirtymistä tietyn tuotteen käyttöön?

Markkinoilla on muita käsikirjoitusten kirjoittamiseen ja tuotantoaikataulujen laatimiseen tarkoitettuja ohjelmistoja, mutta Adobe ei suosittele mitään tiettyä tuotetta.