Adoben valmiit mallit ovat nimettyjä lisenssipaketteja, jotka ovat ladattavissa Admin Consolen Paketit-välilehdestä. Ne ovat joko yhden sovelluksen paketteja tai Adoben luomia kokoelmapaketteja. Nämä paketit luodaan oletusasetusten perusteella. Voit halutessasi ladata paketteja, jotka perustuvat saatavana oleviin Adoben malleihin. Voit käyttää saatavana olevia malleja myös malliteksteinä paketteja luotaessa.

Yhden sovelluksen paketteihin kuuluu myös vain Creative Cloud ‑tietokonesovelluksen sisältävä paketti, jonka avulla voit asentaa Creative Cloud ‑tietokonesovelluksen.

Adoben mallien tarkastelu

1. Kirjaudu Admin Consoleen ja valitse Paketit > Adoben mallit.

Adoben malleihin perustuvien, saatavana olevien pakettien luettelo tulee näkyviin.

Adoben mallit
  2. Suodata mallit Haku-tekstiruudussa paketin nimen mukaan.

3. Pakettien luettelossa on oletusarvoisesti joka sivulla kymmenen pakettia.

Voit muuttaa sivulla näytettävien pakettien määrää valitsemalla haluamasi vaihtoehdon pakettien luettelon oikeassa alakulmassa olevasta avattavasta luettelosta.

4. Voit näyttää paketin yhteenvedon napsauttamalla paketin nimeä.

Paketin yhteenveto näytetään tietojen vetolaatikossa.

Adoben mallin tiedot

Adoben malleihin perustuvien pakettien lataus

Jos haluat ottaa käyttöön Adoben malliin perustuvan paketin, sinun on luotava ja sitten ladattava se.

1. Voit ladata paketin napsauttamalla paketin rivin mitä tahansa kohtaa pakettien luettelossa.

2. Valitse tietojen vetolaatikosta Lataa.

3. Siirryt Paketit-sivulle. Kun paketti on luotu, se ladataan tietokoneeseen.

4. Jos haluat ladata paketin myöhemmin, napsauta paketin nimeä pakettien luettelossa ja valitse sitten tietojen vetolaatikosta Lataa.

Adoben malleihin perustuvien pakettien mukautus ja lataus

Adoben malli tuo käyttöön mallissa määritetyt mallitekstisovellukset ja -kokoonpanot. Kun luot paketin, voit halutessasi luoda paketin alusta lähtien. Voit myös etsiä vaatimuksiasi lähinnä vastaavan Adoben mallin ja käyttää sitä lähtökohtana.

Huomautus:

Kun mukautat mallia, voit lisätä siihen Creative Cloudiin tai Document Cloudiin kuuluvia tuotteita, mutta myös näihin pilvipalveluihin kuulumattomia tuotteita, kuten Adobe Captivaten ja Presenterin.

1. Jos haluat mukauttaa Adoben malliin perustuvaa pakettia, napsauta paketin rivin mitä tahansa kohtaa pakettien luettelossa.

2. Napsauta oikeanpuoleisessa ruudussa Mukauta.

Huomautus:

Creative Cloudiin tai Document Cloudiin kuulumattomilla tuotteilla, kuten Adobe Captivatella ja Presenterillä, mukautettu malli ei sisällä kaikkia mukautusvaihtoehtoja, jotka ovat käytettävissä Creative Cloud ‑sovelluksia sisältävässä mallissa.

3. Valitse tarvittavat asetukset Määritä-näytössä:

Käytä käyttöjärjestelmän kieltä: Valitse tämä vaihtoehto, jos haluat luoda paketin, joka otetaan käyttöön asiakaskoneen kielellä. Tällöin käyttöjärjestelmän kieli on oletusarvoinen varakieli, jolla paketti otetaan käyttöön.

Näytä sovelluspaneeli: Näytä tai piilota Creative Cloud ‑tietokonesovelluksen Sovellukset-paneeli loppukäyttäjillä. Päivitykset otetaan asiakaskoneissa automaattisesti käyttöön tai poistetaan käytöstä sen mukaan, onko Sovellukset-paneeli otettu käyttöön vai ei. Saatavana vain Creative Cloud- tai Document Cloud ‑sovelluksiin.

Anna muiden kuin järjestelmänvalvojan päivittää ja asentaa sovelluksia: Antaa myös muiden kuin järjestelmänvalvojan oikeudet saaneiden itsepalvelukäyttäjien asentaa ja hallita sovelluksia ja päivityksiä. Saatavana vain Creative Cloud- tai Document Cloud ‑sovelluksiin.

Ota Remote Update Manager käyttöön: Valitse tämä vaihtoehto, jos haluat sallia Remote Update Managerin käytön. Adobe Remote Update Manager antaa sinun suorittaa päivitysohjelman asiakaskoneessa etäältä järjestelmänvalvojana. Lisätietoja on artikkelissa Remote Update Manager.

Luo laajennuksille kansio ja sisällytä Extension Manager ‑komentorivityökalu: Luo pakettikansioon alikansio, johon voit lisätä paketin kanssa asennettavat laajennukset. Lisätietoja on artikkelissa Pakettien laajennusten hallinta

Ohjaa sisäiseen päivityspalvelimeen: Ohjaa kaikki tämän paketin päivitykset sisäiseen päivityspalvelimeen. Sisäisen palvelimen tiedot on määritetty Admin Consolen Paketit > Oletusarvot ‑välilehden XML-ohitustiedostossa. Lisätietoja on artikkelin Sovellusten pakkaus Admin Consolella Oletusarvot-osassa.

Asenna mukautettuun hakemistoon: Asenna tässä paketissa olevat sovellukset mukautettuun hakemistoon. Hakemisto on määritetty Admin Consolen Paketit > Oletusarvot ‑välilehdessä. Lisätietoja on artikkelin Sovellusten pakkaus Admin Consolella Oletusarvot-osassa. Saatavana vain Creative Cloud- tai Document Cloud ‑sovelluksiin.

Poista tiedostojen synkronointi käytöstä: (Oppilaitosten käytettävissä) Estä tiedostojen automaattinen synkronointi asiakasjärjestelmiin. Tästä on hyötyä, kun asennat paketteja testiympäristössä, jossa haluat estää tiedostojen synkronoinnin. Saatavana vain Creative Cloud- tai Document Cloud ‑sovelluksiin.

4. Kun olet valmis, valitse Seuraava.

Valitse sovellukset ‑ruudussa voit valita Adoben mallissa määritetyt sovellukset tai poistaa ne.

Sovellusten valitseminen
  5. Kun olet valinnut pakettiin sisällytettävät sovellukset, valitse Seuraava.

6. Anna Viimeistele-näytössä luomasi paketin nimi.

Voit tarkistaa myös paketin mukautetut sovellukset ja paketin kokoonpanon ennen paketin luontia.

7. Siirryt takaisin Paketit-sivulle. Kun paketti on luotu, se ladataan tietokoneeseen.

8. Jos haluat ladata paketin myöhemmin, napsauta kyseisen paketin riviä pakettien luettelossa ja valitse tietojen vetovalikosta Lataa.

Huomautus:

Jos luot paketin, joka sisältää Captivate 2017:n tai Presenterin (minkä tahansa version), sinun on ensin poistettava näiden tuoteversioiden asennus loppukäyttäjien tietokoneista, ennen kuin otat tämän paketin käyttöön.