Vianmääritys & ohje

Lataaminen ja asentaminen

Miten RoboHelp Server hankitaan ja asennetaan?

Tietoa tuotteen hankkimisesta löytyy RoboHelp Server 10 -osto-oppaasta. Katso vaiheittaiset asennusohjeet RoboHelp Serverin käyttöoppaan kohdasta Asentaminen.

Miksi RoboHelp Server ei lataudu?

Opi ratkaisemaan RoboHelp Serverin ja muiden Adobe-sovellusten latausongelmia.

Voinko ladata RoboHelp Serverin kokeiluversion?

Kyllä! Voit ladata kokeiluversion Adobe-lataukset-sivulta. Kirjaudu sisään Adobe ID -tunnuksellasi ja salasanallasi ladataksesi kokeiluversion. Katso tarkat ohjeet kokeiluversion asentamiseen tästä artikkelista.

Miten löydän Adobe ID -tunnukseni tai salasanani?

Yleisiä kysymyksiä

Miten RoboHelpistä julkaistaan sisältöä RoboHelp Serveriin?

Miten FrameMakerista julkaistaan sisältöä RoboHelp Serveriin?

Voinko siirtää dataa RoboHelp Server 9:stä RoboHelp Server 10:een?

Voinko tuoda palvelimen asetukset yhdestä RoboHelp Server -instanssista toiseen?

Miten RoboHelp Serverillä voi analysoida tietoja?

Voit luoda useita erilaisia raportteja ja selvittää niiden avulla, miten käyttäjät navigoivat ja hakevat sisältöäsi.

Yhteisö

Liity keskusteluun.

Suositut liittyvät foorumit