Handboek Annuleren

Sneltoetsen in Adobe Connect

1. Gebruikersgids Adobe Connect
  2. Inleiding
    1. Nieuw in Adobe Connect
    2. Basisbeginselen van de Adobe Connect-vergaderruimte
    3. Adobe Connect-functies in HTML-client
    4. Adobe Connect-desktoptoepassing
    5. Technische specificaties en systeemvereisten voor Adobe Connect
    6. Sneltoetsen in Adobe Connect
  3. Adobe Connect-vergadering
    1. Basisbeginselen van de Adobe Connect-vergaderruimte
    2. Adobe Connect-vergaderingen en -sessies starten, eraan deelnemen en beheren
    3. Adobe Connect-desktoptoepassing
    4. Diagnostische test in Adobe Connect voorafgaand aan vergadering
    5. Adobe Connect Central-startpagina
    6. Inhoud delen tijdens een Adobe Connect-vergadering
    7. Adobe Connect-vergaderingen bijwerken en beheren
    8. Vergaderingsrapporten en analysegegevens weergeven
    9. Notities, chatten, vragen en antwoorden, en opiniepeilingen in een Adobe Connect-vergadering
    10. Toegankelijkheidsfuncties in Adobe Connect
    11. Sneltoetsen in Adobe Connect
    12. Virtuele vergaderruimten maken en indelingen rangschikken
    13. Brainstormruimten in Adobe Connect-vergaderingen
    14. Deelnemers van vergaderingen beheren in Adobe Connect
  4. Beheer en onderhoud van Adobe Connect
    1. Adobe Connect HTML-client inschakelen
    2. SSO inschakelen in Adobe Connect
    3. De time-outperiode wijzigen
    4. Audioproviders voor Universal Voice configureren
    5. Gebruikers en groepen maken en importeren in Adobe Connect
    6. De beveiliging van Adobe Connect-accounts verbeteren
    7. Gebruiksrapporten genereren in Adobe Connect Central
    8. Adobe Connect-accounts beheren
    9. Gebruikers en groepen beheren
    10. Machtigingen instellen voor bibliotheekbestanden en -mappen
    11. Een back-up maken van gebruikersgegevens, database en instellingen van Adobe Connect Server
    12. Aangepaste rapporten samenstellen op basis van de Adobe Connect-database
    13. Schijfruimte onderhouden en de cache opschonen op een Adobe Connect-server
    14. Adobe Connect-serverlogboeken beheren en controleren
    15. Adobe Connect-services starten en stoppen
  5. Adobe Connect-evenementen
    1. Informatie over Adobe Connect-gebeurtenissen
    2. Adobe Connect-vergaderingen beheren
    3. Adobe Connect-gebeurtenissen bijwonen
    4. Adobe Connect-vergaderingen maken en wijzigen
  6. Adobe Connect-training en seminars
    1. Adobe Connect-cursussen en studieprogramma
    2. Trainingen leiden met Adobe Connect
    3. Seminars maken en beheren
    4. Trainingscursussen maken in Adobe Connect
    5. Trainingsstudieprogramma maken en beheren in Adobe Connect
    6. Over virtuele lesruimten in Adobe Connect
    7. Adobe Connect-rapporten voor het controleren van trainingsfuncties
    8. Deelnemen aan Adobe Connect-trainingssessies en -vergaderingen
    9. Ondertiteling in Adobe Connect
  7. Audio- en videoconferenties in Adobe Connect
    1. Audio in Adobe Connect-vergaderingen
    2. Adobe Connect-vergaderingen opnemen en afspelen
    3. Video in Adobe Connect-vergaderingen
  8. Gebruikersinhoud beheren in Adobe Connect
    1. Rapporten en gebruiksinformatie weergeven over geüploade inhoud
    2. Met inhoud in de inhoudsbibliotheek werken
    3. Werken met Adobe Connect-bibliotheekbestanden en -mappen

Een lijst met alle sneltoetsen voor Windows, Mac of browserclients.

Mensen met mobiliteitsbeperkingen of die blind of slechtziend zijn, kunnen sneltoetsen gebruiken om algemene taken uit te voeren zonder een muis.

Zie Toegankelijkheid in Adobe Connect voor meer informatie.

Toegang tot indeling van vergaderruimte (alleen hosts)

Resultaat (eerst tekst selecteren)

Windows

Mac

Focus naar de balk voor indeling verplaatsen

Ctrl+Shift+L

Command+Shift+L

Sneltoetsen voor dialoogvenster

Resultaat

Windows

Mac

Een dialoogvenster sluiten of annuleren

Esc

Esc

Naar volgende selectiegroep in het dialoogvenster navigeren

Tab

Tab

Naar vorige selectiegroep in het dialoogvenster navigeren

Shift+Tab

Shift+Tab

Naar volgende lijstitem, vervolgkeuzelijstitem, selectievakje of keuzerondje in het dialoogvenster navigeren

Pijl-rechts

Pijl-rechts

Vervolgkeuzelijstitem selecteren of selectievakje in- of uitschakelen in dialoogvenster

Spatie

Spatie

De standaardactie uitvoeren (verschilt per dialoogvenster)

Enter

Return