Bridge CC en Bridge CC 2015 lopen vast tijdens het bladeren in mappen en media bij installatie met dubbel beeldscherm

Op Mac OS X (versies 10.11.0, 10.11.1, 10.11.2, 10.11.3 en 10.11.6) lopen Adobe Bridge CC en Bridge CC 2015 herhaaldelijk vast tijdens het navigeren door mappen en media.

Dit probleem doet zich alleen voor als alle volgende situaties optreden:

• U gebruikt Bridge CC of Bridge CC 2015 op een van de onderstaande Mac OS X-versies.
  • U gebruikt een externe monitor (twee schermen).
  • De optie Beeldschermen hebben afzonderlijke spaces is geselecteerd in de systeemvoorkeuren. Deze voorkeur is standaard ingeschakeld op een van de onderstaande versies van Mac OS X.

Productversies waarop dit van invloed is

Adobe Bridge CC en Adobe Bridge CC 2015

Besturingssysteem

Mac OS X 10.11.x (El Capitan)

Gebruik een van de volgende oplossingen om dit probleem op te lossen:

Oplossing 1: werk Bridge bij naar de nieuwste versie

Dit probleem is verholpen in Bridge CC 2017.

Werk Bridge bij naar de nieuwste versie om dit probleem op te lossen.

Zie Creative Cloud-apps voor informatie over het updaten van uw apps.

Oplossing 3: voer een update uit naar macOS 10.12 (Sierra)

U lost dit probleem op door een update naar Mac OS-versie 10.12 (Sierra).

Raadpleeg de documentatie die is geleverd bij Apple voor meer informatie.