Adobe Elements hulpprogramma voor add-ons verwijderen

Adobe Elements hulpprogramma's voor add-ons is een plug-in voor het installeren van de benodigde componenten die ondersteuning bieden aan Adobe Camera Raw (ACR)-bestanden in Photoshop Elements en Elements Organizer.

Wanneer u Adobe Photoshop Elements 2023 installeert, worden componenten die ondersteuning bieden aan Adobe Camera Raw niet standaard geïnstalleerd. Als u Camera Raw moet gebruiken, kunt u het installatieprogramma voor Adobe Elements hulpprogramma's voor add-ons afzonderlijk uitvoeren om de vereiste componenten te installeren. Na de installatie wordt deze weergegeven als een afzonderlijke app in Windows en macOS. Als u Camera Raw niet meer nodig hebt, kunt u ervoor kiezen om deze te verwijderen en de schijfruimte vrij te maken.

Ga als volgt te werk om deze plug-in na de installatie te verwijderen of te bekijken:

Windows

1. Voer in de zoekfunctie op de taakbalk Regelpaneel in en selecteer deze uit de resultaten.

2. Selecteer Programma's > Programma's en onderdelen.

3. Klik met de rechtermuisknop op Adobe Photoshop hulpprogramma's voor add-ons 2023 en selecteer Verwijderen.

macOS

1. Ga naar /Applicaties/Hulpprogramma's/Installatieprogramma's voor Adobe/ of naar /Applicaties/Hulpprogramma's/Adobe Photoshop Elements hulpprogramma's voor add-ons

2. Dubbelklik op Adobe Photoshop hulpprogramma's voor add-ons 2023 en volg de stappen om deze te verwijderen.

Adobe

Krijg sneller en gemakkelijker hulp

Nieuwe gebruiker?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX

De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX

De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online