Workflow

Als u een document naar verschillende ondertekenaars moet verzenden, voert u tweemaal hetzelfde e-mailadres van de ondertekenaars in in het veld Aan:.

Zodra het document ondertekend is, verzendt Adobe Sign het opnieuw naar hetzelfde e-mailadres voor de handtekening van de tweede ondertekenaar.

Snelle stappen

1. Meld u aan bij uw Adobe Sign-account.
  2. Klik op het tabblad Verzenden en typ het e-mailadres tweemaal in het veld Aan:.
  3. Upload het document en selecteer het vakje Voorbeeldposities of Formuliervelden toevoegen onderaan.
  4. Klik op de optie Selecteer de deelnemer in de linker bovenhoek en selecteer het e-mailadres als-e-teken in het e-mailadres van de ondertekenaar. Sleep het gewenste veld Formulier/Handtekening van boven en plaats dit in het document, waarbij de eerste ondertekenaar de gegevens moet toevoegen/het formulier moet ondertekenen.
  5. Klik opnieuw op Selecteer de deelnemer in de rechter bovenhoek en selecteer deze keer het e-mailadres als-e-teken in het e-mailadres van de ondertekenaar (1). Sleep de velden Formulier/Handtekening vanaf de bovenkant en plaats deze in het document, waarbij de tweede ondertekenaar de gegevens moet toevoegen/het formulier moet ondertekenen.
  6. Nadat u alle velden formulier/handtekening in het document hebt geplaatst voor de beide ondertekenaars, klikt u op Verzenden in de rechterbovenhoek.
  7. Uw document werd tweemaal naar hetzelfde e-mailadres verzonden, ter ondertekening door elk van de ondertekenaars.

Stap voor stap

1. Meld u aan bij uw Adobe Sign-account.

2. Klik op het tabblad Verzenden en typ het e-mailadres tweemaal in het veld Aan:.

3. Uploaden het document en selecteer de velden Zie voorbeeld/zet handtekening/voeg formuliervelden toe onderaan. Klik op Volgende.

4. Klik op Selecteer de deelnemer in de linker bovenhoek en selecteer het e-mailadres als e-teken in het e-mailadres van de ondertekenaar.

Sleep het vereiste veld Formulier/Handtekening vanaf de bovenkant en plaats dit in het document, waarbij de eerste ondertekenaar de gegevens moet toevoegen/het document moet ondertekenen.

5. Klik op Selecteer de deelnemer in de linker bovenhoek en selecteer deze keer het tweede e-mailadres als e-teken in het e-mailadres van de ondertekenaar (1).

Sleep het veld Formulier/Handtekening van boven en plaats dit in het document, waarbij de tweede ondertekenaar de gegevens moet toevoegen/het document moet ondertekenen.

Opmerking:

Als u het e-mailadres van de Ondertekenaar (1) als een deelnemer selecteert, worden alle formulier- en handtekeningvelden die voor de eerste ondertekenaar werden geplaatst, niet beschikbaar.

6. Nadat u alle velden formulier/handtekening in het document hebt geplaatst voor de beide ondertekenaars, klikt u op Verzenden in de rechter bovenhoek.