Een overeenkomst twee keer naar hetzelfde e-mailadres verzenden

Soms delen twee personen een e-mailadres, en moet u ervoor zorgen dat beiden hun handtekening op één document plaatsen. Met Adobe Sign is dit proces is heel eenvoudig, en vergelijkbaar met het verkrijgen van twee handtekeningen van twee verschillende e-mailadressen.

Snelle stappen

1. Ga naar de pagina Verzenden en typ het e-mailadres twee keer in het veld Ontvangers.
  2. Een document slepen-en-neerzetten, bijvoegen of kiezen om te verzenden.
  3. Selecteer Voorvertoning en handtekeningvelden toevoegen
  4. Klik op Volgende.
  5. Sleep de velden op het document voor de eerste ondertekenaar.
  6. Kies de volgende ondertekenaar in het pop-upmenu Ontvangers. De tweede iteratie heeft (1) aan het einde.
  7. Sleep de velden op het document voor de tweede ondertekenaar.
  8. Klik op Verzenden.

Stap voor stap

1. Ga naar de pagina Verzenden en typ hetzelfde e-mailadres twee keer in de velden Ontvangers.

Twee ontvangers met hetzelfde e-mailadres
  2. Kies het document dat u naar de ondertekenaars wilt verzenden, voeg het als bijlage toe, of plaats het document via slepen en neerzetten.

Een document toevoegen
  3. Selecteer Voorvertoning en handtekeningvelden toevoegen en klik op Volgende.

De optie 'Voorvertoning en handtekeningvelden toevoegen' inschakelen
  4. De eerste instantie van het e-mailadres dat u hebt ingevoerd, staat voor de eerste persoon die moet ondertekenen. Sleep de velden vanaf het rechterdeelvenster naar het document.

Plaats de velden voor de eerste ondertekenaar
  5. Selecteer de tweede iteratie van het e-mailadres in het pop-upmenu Ontvangers. Dit wordt aangeduid met (1). Dit is de tweede persoon die moet ondertekenen (ook al wordt deze aangeduid met het getal 1).

Selecteer de tweede instantie van de e-mail
  6. Sleep de velden voor de tweede ondertekenaar naar de benodigde plaats op het document.

Plaats de tweede reeks velden voor de tweede ondertekenaar
  7. Wanneer u alle vereiste velden hebt geplaatst, klikt u op Verzenden.

Verzend de overeenkomst