Tips voor het oplossen van problemen en Help

Uw betaalde lidmaatschap van Creative Cloud Express omvat toegang tot de premiumfuncties van de volgende applicaties:

• Creative Cloud Express: vervangt Spark op het web en Spark Post op mobiel. Maak snel en eenvoudig bijzondere afbeeldingen, flyers, logo's en meer voor social media op web en mobiel. Mogelijk gemaakt door Adobe.
  • Premiere Rush: Verdiep je in video - onderweg shots maken, bewerken en delen.
  • Photoshop Express: Meer doen met je foto's – foto's bewerken en retoucheren, collages samenstellen en foto's combineren.
  • Adobe Spark Video: Maak boeiende videoverhalen in slechts enkele minuten.
  • Adobe Spark Page: Zet woorden en beelden om in prachtige webpagina's.
  • Creative Cloud Services: Adobe Stock-afbeeldingen, Adobe Fonts, Creative Cloud Libraries, 100 GB opslag en meer.

Creative Cloud Express is een web-app die u vanuit elke webbrowser kunt openen. U hoeft geen app op uw desktop te downloaden en installeren. Ga naar express.adobe.com om aan de slag te gaan en meld u aan bij uw Adobe-account als u daarom gevraagd wordt.

Ja.

Creative Cloud Express is beschikbaar voor verschillende iOS-apparaten en Android.

• iOS: downloaden uit app store
  • Android: downloaden uit de Google Play Store en de Samsung Galaxy Store.

Zie Systeemvereisten voor een lijst met ondersteunde apparaten.

Ja! Iedereen kan Creative Cloud Express gratis krijgen. Klik hier voor meer informatie en om uw gratis proefperiode te starten.

Meld u aan bij uw Adobe-account. Selecteer vervolgens in de sectie Huidig wachtwoord de optie Wijzigen en volg de instructies op het scherm.

Bent u uw wachtwoord vergeten? Lees hoe u het opnieuw instelt.

Lees deze eenvoudige oplossingen voor algemene problemen met Adobe ID en aanmelden om weer toegang tot uw account te krijgen.

Maak afbeeldingen, flyers, logo's, merken, posters en meer voor social media met Creative Cloud Express. Zie Maak het met Adobe Creative Cloud Express voor meer informatie over de mogelijkheden.

Creative Cloud Express wordt geleverd met tienduizenden middelen die u kunt gebruiken om aan de slag te gaan. Begin met sjablonen en pas deze naar wens aan met Adobe Stock*-foto's, Adobe Fonts en tal van andere middelen voor het ontwerp, zoals pictogrammen, illustraties en meer.

*Creative Cloud Express-lidmaatschap vereist. De Adobe Stock-fotoverzameling bevat geen Premium- of redactionele inhoud. Beperkte Adobe Stock-functionaliteit beschikbaar in webpagina- en videofuncties.

Met Creative Cloud Express kunt u snel en eenvoudig een merk maken. Zie Merken maken en beheren voor meer informatie.Als u uw merk eenmaal hebt gemaakt, deel het dan met uw teamgenoten om content voor uw merk te blijven creëren.

Community

Meedoen aan de conversatie

Populaire verwante forums