Probleem

(Alleen op macOS X) Afdrukken vanuit Photoshop CC 2015.5 en Lightroom Classic CC 2015.6/Lightroom 6.6 naar uw inkjetprinter met papierprofielen (kleur door toepassing beheerd) veroorzaakt onverwachte kleurresultaten.

Oplossingen/tussenoplossingen

Lightroom:

Update naar Lightroom Classic 2015.6.1/Lightroom 6.6.1 uitvoeren

Photoshop:

Update naar Photoshop CC 2015.5.1 uitvoeren

Dit werk is gelicentieerd onder de Creative Commons Naamsvermelding/Niet-commercieel/Gelijk delen 3.0 Unported-licentie  De voorwaarden van Creative Commons zijn niet van toepassing op Twitter™- en Facebook-berichten.

Juridische kennisgevingen   |   Online privacybeleid