DPS App Builder – oversikt

Ved hjelp av DPS App Builder kan du lage et egendefinert visningsprogram som du kan sende til Apple App Store. DPS App Builder for skrivebord er for øyeblikket bare tilgjengelig for Mac OS. Den webbaserte DPS App Builder, som for øyeblikket lar deg bygge opprinnelige Android-apper, fungerer både i Windows og Mac OS.

Bruk DPS App Builder for skrivebord til å opprette visningsprogrammer for én og flere folioer samt abonnementsbaserte iOS-visningsprogrammer. Du kan for øyeblikket ikke opprette fremviserapper for én folio for Google Play Store eller Windows Store. Apper med én folio er bare for iPad.

Hvis du vil laste ned den nyeste versjonen DPS App Builder for skrivebord, kan du gå hit: www.adobe.com/go/digpubsuite_vb_mac.

Ny bruker?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet

Adobe MAX

Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet

Adobe MAX

Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet