Hvordan laste ned og installere Acrobat DC

acrobat_dc_logo_screenrgb96pxnoshadow

Klikk på Last ned Acrobat DC nedenfor for å begynne å laste ned Acrobat DC. Følg instruksjonene på skjermen for å logge på og installere. (Ikke bry deg om at siden for gratis prøveversjoner åpnes først. Abonnementsversjonen lastes ned etter at du er logget på.)

Hjelp med Document Cloud-medlemskapet

Hva er inkludert i Adobe Document Cloud?

Document Cloud inkluderer Acrobat og Adobe Signer, i tillegg til web- og mobilapper. Med mobilappen Acrobat Reader kan du opprette, redigere, kommentere og signere PDF-filer direkte på telefonen eller nettbrettet. Med webappene for Document Cloud kan du jobbe med PDF-filene og administrere e-signaturer fra en nettleser på enhver datamaskin. Hvis du vil ha mer informasjon, ser du Vanlige spørsmål om Adobe Document Cloud.

Glemt Adobe ID eller passord?

Adobe ID-en din er e-postadressen du brukte den første gangen du startet en prøveversjon eller kjøpte en Adobe-app eller et medlemskap. Finne løsninger på vanlige problemer med Adobe ID og pålogging.

Hvor er filene mine?

Velg Hjem > Document Cloud i Acrobat eller Reader. Du har også tilgang til filene på nettet og kan benytte deg av andre Document Cloud-verktøy. Gå til https://documents.adobe.com. Logg på med Adobe ID-en (vanligvis e-postadressen din) og passordet.Hvis du vil ha mer informasjon, ser du Hvor er filene mine?.

Kan jeg installere Acrobat DC på en annen datamaskin?

Du kan installere Acrobat DC og andre Creative Cloud-apper på opptil to datamaskiner. Hvis du vil installere det på en tredje maskin, må du først deaktivere det på en av de to andre maskinene. Hvis du vil ha mer informasjon, ser du Installere og bruke Acrobat DC på en ny datamaskin.

Hvor finner jeg fakturaen min?

Du kan skrive ut fakturaer fra kontoen din på Adobe.com. Du finner mer informasjon under Skrive ut en kvittering eller faktura.