Lær hvordan du installerer, aktiverer og bruker Acrobat DC på en ny datamaskin eller enhet, selv om den forrige datamaskinen eller enheten din ikke lenger er tilgjengelig.

Merk:

Hvis du konfigurerer Acrobat DC for første gang, kan du se Laste ned og installere et Acrobat DC-abonnement.

Installere og aktivere Acrobat DC på en ny datamaskin

Klikk på ett av alternativene nedenfor, avhengig av om den forrige datamaskinen du brukte abonnementet på, er tilgjengelig. Deretter følger du instruksjonene på skjermen.

1. Logg av Acrobat DC for å deaktivere det fra den forrige datamaskinen.

2. Logg på Adobe ID-kontoen fra den nye datamaskinen.

3. Deretter navigerer du til https://cloud.acrobat.com/no/acrobat og laster ned Acrobat på den nye datamaskinen.

Hvis du ønsker en detaljert veiledning i hvordan du laster ned og installerer Acrobat DC, ser du: Laste ned og installere Acrobat DC | Abonnement

Nå kan du bruke Acrobat DC på den nye datamaskinen eller enheten.

Logge av den gamle datamaskinen og logge på den nye datamaskinen

Hvis du ikke kan logge av Acrobat DC fordi datamaskinen eller enheten ikke lenger er tilgjengelig, må du deaktivere datamaskinen eller enheten fra kontosiden din ved å følge fremgangsmåten nedenfor. Når datamaskinen eller enheten er deaktivert, er du logget av Acrobat DC. Deretter kan du logge på Acrobat DC med en annen datamaskin eller enhet.

Deaktivere fra den gamle datamaskinen og laste ned Acrobat på den nye datamaskinen

Slik deaktiverer du datamaskiner eller enheter som ikke lenger er tilgjengelige:

1. Åpner Adobe ID-kontoen og logg på med Adobe ID-en din og det tilhørende passordet. Du kan også logge på med en av de sosiale mediekontoene dine (Facebook eller Google).

2. I delen Abonnementer og produkter, klikker du på Administrer plan.

Administrer abonnement
  3. Under Aktiverte enheter klikker du på x ved siden av enheten du vil deaktivere.

Aktiverte enheter

Ser skjermen forskjellig ut?I land som betjenes av Digital River, Adobes e-handelspartner, ser siden Administrer abonnement forskjellig ut og har ulike alternativer. Når du har klikket på Administrer abonnement, kan du ikke logge av Acrobat DC hvis du ikke ser en delen Aktiverte enheter.

1. Prøv å logge på den nye datamaskinen eller enheten. Du ser en feilmelding som informerer deg om at aktiveringsgrensen er nådd.
    2. Velg alternativet Logg av alle datamaskiner og enheter.
  4. Klikk på Deaktiver.

Den forrige datamaskinen blir deaktivert, og du kan nå bruke Acrobat DC på en annen datamaskin.

5. Logg på Adobe ID-kontoen fra den nye datamaskinen.

6. Deretter navigerer du til https://cloud.acrobat.com/no/acrobat og laster ned Acrobat på den nye datamaskinen.

Hvis du ønsker en detaljert veiledning i hvordan du laster ned og installerer Acrobat DC, ser du: Laste ned og installere Acrobat DC | Abonnement

Nå kan du bruke Acrobat DC på den nye datamaskinen.