Hvis du har kjøpt et abonnement på Acrobat, eller hvis du er medlem av Creative Cloud, følger du fremgangsmåten under for å laste ned og installere Acrobat på datamaskinen. (For annen nedlasting oginstallasjonsrelaterthjelp, klikk på egnet kobling ovenfor.)

Laste ned og installere Acrobat DC i Windows

Acrobat DC-abonnenter

Hvis du har kjøpt Acrobat Pro DC eller Standard DC som et abonnement, følger du instruksjonene under for å laste ned og aktivere Acrobat DC på datamaskinen.

1. Gå til appsenteret i Document Cloud og logg på med Adobe ID-en og passordet, eller med en sosial mediekonto (Facebook eller Google).

Logg på
  2. Etter du er logget på, vises nedlastingssiden for Adobe Acrobat Pro / Standard. Klikk på Last ned.

Last ned Acrobat DC-siden

Merk:

En binær installasjonsfil lastes ned. Det er ikke et fullstendig installasjonsprogram. Når du kjører filen, starter den faktiske nedlastingen.

3. På bakgrunn av hvilken nettleser du bruker, følger du instruksene nedenfor:

Chrome

Du kan se den nedlastede exe-filen nederst til venstre i nettleservinduet. Dobbelklikk på exe-filen, og gå videre til neste trinn.

Chrome – en nedlastet fil vises nederst til venstre i vinduet.

Firefox

a. Du kan se en beskjed om at filen lastes ned. Klikk på Lagre fil.

Lagre fil-forespørsel i Firefox

b. Du kan se den nedlastede exe-filen med å klikke på ikonet Vis alle nedlastinger øverst til høyre i vinduet. Dobbeltklikk på exe-filen, og gå videre til neste trinn.

Nedlastede filer i Firefox

Merk:

Trykk på Ctrl + J, og åpne dialogboksen til Firefox Library. Du kan se den nedlastede .exe-filen under Nedlastinger. Filnavnet begynner på «acrobatproDC».

Internet Explorer

Du ser en beskjed nederst i vinduet som ber deg om å Lagre eller Kjøre filen. Klikk på Kjør og gå til neste trinn.

Internet Explorer – en beskjed vises, som ber deg Lagre eller Kjøre installasjonen.

Merk:

Hvis du ikke kan finne ned nedlastede filen, åpner du Windows Utforsker og velger Nedlastinger-mappen i venstre navigasjonsrute. Dobbelklikk på den nedlastede installasjonsfilen.

Nedlastinger-mappe i Windows
  4. Beskjed om brukerkontroll vises. Klikk på Ja.

UAC-forespørsel i Windows

Installasjonsprogrammet starter nedlasting og installasjon av Acrobat.

5. Etter installasjonen er ferdig, trykker du Start Acrobat.

Installasjonen er ferdig

Du kan bli bedt om å logge inn. Logg på med Adobe ID og passord.

Merk:

Hvis du ser en advarsel som sier at ditt Acrobat-abonnement ikke kan valideres, klikk på knappen Fortsett prøveperiode.

Laste ned og installere Acrobat DC på Mac

Acrobat DC-abonnenter

Hvis du har kjøpt Acrobat Pro DC som et abonnement, følger du instruksjonene nedenfor for å laste ned, installere og aktivere Acrobat DC på datamaskinen.

Merk:

Acrobat Standard DC er kun et tilbud for Windows. Det er ikke tilgjengelig på Mac.

1. Gå til appsenteret i Document Cloud og logg på med Adobe ID-en og passordet, eller med en sosial mediekonto (Facebook eller Google).

Logg på Adobe Document Cloud
  2. Når du har logget på, vil nedlastingssiden for Adobe Acrobat Pro dukke opp. Klikk på Last ned.

Klikk Last ned nå

Merk:

En DMG-fil lastes ned. Det er ikke et fullstendig installasjonsprogram. Når du kjører filen, starter den faktiske nedlastingen.

3. På bakgrunn av hvilken nettleser du bruker, følger du instruksene nedenfor:

Safari

Du kan se den nedlastede DMG-filen ved å klikke på ikonet Vis nedlastinger øverst til høyre på vinduet. Dobbelklikk på DMG-filen, og gå videre til neste trinn.

Safari – for å se den nedlastede filen, klikk på ikonet 'vis nedlastinger' øverst til høyre i vinduet.

Chrome

Du kan se den nedlastede DMG-filen nederst til venstre i nettleservinduet. Dobbelklikk på DMG-filen, og gå videre til neste trinn.

Dobbeltklikk på DMG-filen

Firefox

a. Du kan se en beskjed om at filen lastes ned. Klikk på Lagre fil.

Klikk på Lagre fil

b. Du kan se den nedlastede DMG-filen ved å klikke på ikonet Vis alle nedlastinger øverst til høyre i vinduet. Dobbelklikk på DMG-filen, og gå videre til neste trinn.

Klikk på Vis alle nedlastinger

Merk:

Hvis du ikke kan finne ned nedlastede filen, åpner du Finder og velger Nedlastinger-mappen i venstre navigasjonsrute. Dobbelklikk på den nedlastede DMG-filen.

Velg Nedlastinger i Finder
  4. Etter at DMG-filen kjøres i gang, ser du installasjonsskjermen for Adobe Acrobat. Dobbelklikk på installasjonsikonet for å starte installasjonen.

Dobbeltklikk på ikonet for installasjonsprogrammet

Mac OS kan vise varslingsmeldingen nedenfor. Klikk på Åpne.

Varsel om åpning av en nedlastet fil

Merk:

Mac OS kan be deg om å logge på. Logg på med brukernavnet og passordet for Mac.

Logg på

Installasjonsprogrammet starter nedlasting og installasjon av Acrobat.

5. Etter at installasjonen er ferdig, trykker du Start Acrobat.

Installasjonen er ferdig

Du kan bli bedt om å logge inn. Logg på med Adobe ID-en og passordet, eller med en sosial mediekonto (Facebook eller Google).

Merk:

Hvis du ser en advarsel som sier at Acrobat-abonnementet ditt ikke kan valideres, klikker du på knappen Fortsett i prøvemodus. Neste gang du åpner Acrobat og logger på, vil valideringsproblemet være løst.

Informasjon for Creative Cloud-medlemmer

Du kan laste ned og installere Acrobat Pro DC, enten fra Creative Clouds nettsted eller ved å bruke Creative Cloud-skrivebordsappen. Se Laste ned Creative Cloud-apper.