Adobe Acrobat DC

Klikk på Last ned Acrobat DC nedenfor for å begynne å laste ned Acrobat Pro DC eller Standard DC. Følg instruksjonene på skjermen for å logge på og installere programmet. (Ikke bry deg om at siden for den kostnadsfrie prøveversjonen åpnes først. Du laster ned abonnementsversjonen når du logger på.)

Laste ned Acrobat DC

Vanlige spørsmål

Har du glemt Adobe ID-en eller passordet?

Adobe ID-en din er e-postadressen du brukte den første gangen du startet en prøveversjon eller kjøpte en Adobe-app eller et medlemskap. Finne løsninger på vanlige problemer med Adobe ID og pålogging.

Jeg finner ikke den nedlastede konfigurasjonsfilen. Hvor er filen?

Hvis du ikke finner den nedlastede filen, gjør du følgende:

• I Windows: Åpne Windows Utforsker og velg mappen Nedlastinger i venstre navigasjonsrute. Dobbeltklikk på den nedlastede EXE-filen.
  • På Mac: Åpne Finder og velg mappen Nedlastinger i venstre navigasjonsrute. Dobbelklikk på den nedlastede DMG-filen.

Kan jeg installere Acrobat DC på en annen datamaskin?

Du kan installere og aktivere Acrobat DC på opptil to datamaskiner. Hvis du vil installere det på en tredje maskin, må du først deaktivere programmet på en av de to andre maskinene. Ikke bekymre deg, Acrobat-installasjonsprogrammet ber deg om å gjøre det, bare følg instruksjonene på skjermen.