Laste ned Adobe Acrobat

Få direktekoblinger for å laste ned og installere Adobe Acrobat Pro eller Standard.

Laste ned Adobe Acrobat Pro eller Adobe Acrobat Standard

Adobe Acrobat

Velg Last ned Adobe Acrobat under for å laste ned Adobe Acrobat Pro eller Adobe Acrobat Standard. Følg instruksjonene for å logge på og installere abonnementsversjonen din av Adobe Acrobat. Hvis du er på siden for den gratis prøveversjonen, logger du på for å laste ned abonnementsversjonen.

Vanlige spørsmål

Kan jeg installere Adobe Acrobat på en annen datamaskin?

Du kan installere og aktivere Acrobat på opptil to datamaskiner. Hvis du vil installere applikasjonen på en tredje maskin, må du først deaktivere den på en av de to andre maskinene. Ta det med ro, Acrobat-installasjonsprogrammet veileder deg. Bare følg instruksjonene på skjermen.

Kan jeg laste ned Adobe Acrobat gratis?

Du kan laste ned og installere en gratisversjon av Adobe Acrobat Reader for å se, samarbeide om og kommentere PDF-filer. For å kunne benytte de kraftige verktøyene for redigering og konvertering av PDF-filer til filformater som for eksempel Excel og Word, bør du vurdere å kjøpe et abonnement på Adobe Acrobat Pro eller Adobe Acrobat Standard.

Hvor er den nedlastede installasjonsfilen for Adobe Acrobat?

Hvis du ikke finner den nedlastede filen, gjør du følgende:

• I Windows: Åpne Utforsker og velg mappen Nedlastinger i navigasjonsruten. Kjør EXE-filen som er lastet ned.
  • I macOS: Åpne Finder og velg mappen Nedlastinger i navigasjonsruten. Kjør DMG-filen som er lastet ned.

Har du glemt Adobe ID-en eller passordet?

Adobe ID-en din er e-postadressen du brukte den første gangen du startet en prøveversjon eller kjøpte en Adobe-applikasjon eller et abonnement. Finn løsninger på vanlige problemer med Adobe ID og pålogging.